- Член од
- 19 септември 2005
- Мислења
- 5.616
- Поени од реакции
- 180
Еве Појол за картите...
На деловите со црно цената е 40 евра. Мислам дека се најдобри
![]()
На деловите со црно цената е 40 евра. Мислам дека се најдобри
![]()
E, и ти, да не сакаш на центар да седиш. На посебно столчеАбе димо,каде пишуваше дека овие шо си ги напраил со црно се по 40 евра?
Мене ми се сејт во делот 161,ке се напрам сакат со количка и ке имам најјако седиште
![]()
Идам и јас ако иде Росоњерка. Плус против Ливерпул ќе навивам! Кажете кога тргнуваме :helou:Еееее ве спомнале во изјава што убавоооооо па има навивачи уште женски навивачи повеќе да се најдат најубаво ќе е! ќе имам со кој да се карамсе шалам!
а сакам и јас да одам во Милано ќе бидам мирна ветувам и нема да сум против Интер ќе седам на столче со катанци и на устата со селотејп што е сигурно сигурно е да не исповикам па да ме истепаат :pos2:
Е ова е добро.. и градскиот ривал не поддржува! Браво!Еееее ве спомнале во изјава што убавоооооо па има навивачи уште женски навивачи повеќе да се најдат најубаво ќе е! ќе имам со кој да се карамсе шалам!
а сакам и јас да одам во Милано ќе бидам мирна ветувам и нема да сум против Интер ќе седам на столче со катанци и на устата со селотејп што е сигурно сигурно е да не исповикам па да ме истепаат :pos2:
со цела екипа заедно како ја слави победата ....во дрес на интер и скандира против миланЕ ова е добро.. и градскиот ривал не поддржува! Браво!
Ќе те сликаме со Ибра и ќе ја постирам после сликата на Италијаско да видат за кој навиваш..![]()
Ајдееее , и јас сум за дефинитивно! Ке си навивам за Интер со вас јас ( дека ми е втор омилен тим ), а у себе за Ливерпул ( поише си ги сакам )Ајде распрашајте се сеа по агенциите.. Да видиме како ќе биди со пари и да се подготвиме за Милано!
Мене повеќе ми е пречка факултетот одошто парите.. за пари ќе се снајдам..
А ќе одиме и во Ливерпул? :pos2: