Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Абе димо,каде пишуваше дека овие шо си ги напраил со црно се по 40 евра?
Мене ми се сејт во делот 161 :),ке се напрам сакат со количка и ке имам најјако седиште :)

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Абе димо,каде пишуваше дека овие шо си ги напраил со црно се по 40 евра?
Мене ми се сејт во делот 161 :),ке се напрам сакат со количка и ке имам најјако седиште :)
E, и ти, да не сакаш на центар да седиш. На посебно столче :)

Инаку на Интер.ит пиши. Ова се цените за натпревари во ЛШ

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Ајде распрашајте се сеа по агенциите.. Да видиме како ќе биди со пари и да се подготвиме за Милано!
Мене повеќе ми е пречка факултетот одошто парите.. за пари ќе се снајдам..
А ќе одиме и во Ливерпул? :pos2:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Еееее ве спомнале во изјава што убавоооооо па има навивачи уште женски навивачи повеќе да се најдат најубаво ќе е! ќе имам со кој да се карам :vozbud:се шалам!
а сакам и јас да одам во Милано ќе бидам мирна ветувам и нема да сум против Интер ќе седам на столче со катанци и на устата со селотејп што е сигурно сигурно е да не исповикам па да ме истепаат :pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Еееее ве спомнале во изјава што убавоооооо па има навивачи уште женски навивачи повеќе да се најдат најубаво ќе е! ќе имам со кој да се карам :vozbud:се шалам!
а сакам и јас да одам во Милано ќе бидам мирна ветувам и нема да сум против Интер ќе седам на столче со катанци и на устата со селотејп што е сигурно сигурно е да не исповикам па да ме истепаат :pos2:
Идам и јас ако иде Росоњерка. Плус против Ливерпул ќе навивам! Кажете кога тргнуваме :helou:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Е ова е добро.. и градскиот ривал не поддржува! Браво! :)
Ќе те сликаме со Ибра и ќе ја постирам после сликата на Италијаско да видат за кој навиваш.. :P

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Е ова е добро.. и градскиот ривал не поддржува! Браво! :)
Ќе те сликаме со Ибра и ќе ја постирам после сликата на Италијаско да видат за кој навиваш.. :P
со цела екипа заедно како ја слави победата ....во дрес на интер и скандира против милан

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
ееееееее претаравте полека полека јас ке бидам мирна и ништо нема да викам ако играте против ливерпул ај можно е да се радувам на вашите голови па италијаснки тим е али едно ракоплескање и толку! али ќе носам црвена блуза и точка :smir:
и ќе се сликаме сите со интераши уеееееееее леле забегав туку после ве носам на Милан само друштво правете ми и не ме нервирајте не мора за нив да навивате јас ке викам за 1000 луѓе :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Еј, ај бе вистина напрајте нешо за да ојме...
Ак ојме и јас се пријавувам...
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Не е проблем за пари, а и не е проблем за школо. Ќе им речам болен сум..:pos2:
Ајде пишете за да знајме со прајме...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ако се оди,и со нас идат и други членови кој не се навивачи на Интер,јас не идам.

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Ајде распрашајте се сеа по агенциите.. Да видиме како ќе биди со пари и да се подготвиме за Милано!
Мене повеќе ми е пречка факултетот одошто парите.. за пари ќе се снајдам..
А ќе одиме и во Ливерпул? :pos2:
Ајдееее , и јас сум за дефинитивно! Ке си навивам за Интер со вас јас ( дека ми е втор омилен тим ), а у себе за Ливерпул ( поише си ги сакам ) :D Има некој врска која агенција може да резервира/организира да прошетам утре да се распрашам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom