Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве Појол за картите...

На деловите со црно цената е 40 евра. Мислам дека се најдобри

f_mappasettorm_ca60841.jpg

Абе димо,каде пишуваше дека овие шо си ги напраил со црно се по 40 евра?
Мене ми се сејт во делот 161 :),ке се напрам сакат со количка и ке имам најјако седиште :)

Абе димо,каде пишуваше дека овие шо си ги напраил со црно се по 40 евра?
Мене ми се сејт во делот 161 :),ке се напрам сакат со количка и ке имам најјако седиште :)
E, и ти, да не сакаш на центар да седиш. На посебно столче :)

Инаку на Интер.ит пиши. Ова се цените за натпревари во ЛШ

Ајде распрашајте се сеа по агенциите.. Да видиме како ќе биди со пари и да се подготвиме за Милано!
Мене повеќе ми е пречка факултетот одошто парите.. за пари ќе се снајдам..
А ќе одиме и во Ливерпул? :pos2:

Еееее ве спомнале во изјава што убавоооооо па има навивачи уште женски навивачи повеќе да се најдат најубаво ќе е! ќе имам со кој да се карам :vozbud:се шалам!
а сакам и јас да одам во Милано ќе бидам мирна ветувам и нема да сум против Интер ќе седам на столче со катанци и на устата со селотејп што е сигурно сигурно е да не исповикам па да ме истепаат :pos2:

Еееее ве спомнале во изјава што убавоооооо па има навивачи уште женски навивачи повеќе да се најдат најубаво ќе е! ќе имам со кој да се карам :vozbud:се шалам!
а сакам и јас да одам во Милано ќе бидам мирна ветувам и нема да сум против Интер ќе седам на столче со катанци и на устата со селотејп што е сигурно сигурно е да не исповикам па да ме истепаат :pos2:
Идам и јас ако иде Росоњерка. Плус против Ливерпул ќе навивам! Кажете кога тргнуваме :helou:

Е ова е добро.. и градскиот ривал не поддржува! Браво! :)
Ќе те сликаме со Ибра и ќе ја постирам после сликата на Италијаско да видат за кој навиваш.. :P

Е ова е добро.. и градскиот ривал не поддржува! Браво! :)
Ќе те сликаме со Ибра и ќе ја постирам после сликата на Италијаско да видат за кој навиваш.. :P

со цела екипа заедно како ја слави победата ....во дрес на интер и скандира против милан

ееееееее претаравте полека полека јас ке бидам мирна и ништо нема да викам ако играте против ливерпул ај можно е да се радувам на вашите голови па италијаснки тим е али едно ракоплескање и толку! али ќе носам црвена блуза и точка :smir:
и ќе се сликаме сите со интераши уеееееееее леле забегав туку после ве носам на Милан само друштво правете ми и не ме нервирајте не мора за нив да навивате јас ке викам за 1000 луѓе :vozbud::vozbud::vozbud:

Еј, ај бе вистина напрајте нешо за да ојме...
Ак ојме и јас се пријавувам...
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Не е проблем за пари, а и не е проблем за школо. Ќе им речам болен сум..:pos2:
Ајде пишете за да знајме со прајме...

Ако се оди,и со нас идат и други членови кој не се навивачи на Интер,јас не идам.

Ајде распрашајте се сеа по агенциите.. Да видиме како ќе биди со пари и да се подготвиме за Милано!
Мене повеќе ми е пречка факултетот одошто парите.. за пари ќе се снајдам..
А ќе одиме и во Ливерпул? :pos2:

Ајдееее , и јас сум за дефинитивно! Ке си навивам за Интер со вас јас ( дека ми е втор омилен тим ), а у себе за Ливерпул ( поише си ги сакам ) :D Има некој врска која агенција може да резервира/организира да прошетам утре да се распрашам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom