Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Мислам дека ќе плачат вечерва пензионерите:helou:
Тој што нема иднина, се теши со минатотоАј тие пензионери што ке плачат ... али кој ке ги слуша ПЕЦЕТА , Дим4ета,ПАтовците и љубе ац билан као ке јадат гомна дека управата им е крива,берлускони бил педофил,на галијани не му се продавал весникот па затоа не купувал играчи .... Адриано ги кобел пред утакмица , послаба екипа имале - не било фер да излагаме со најјак состав ...итн,итн...
И пак ке продолжат да живеат во минатото со тие 6-0 =)
van gogh pocinjaat od 12 taka da imas vreme na raat da si go izgledas derbitoИзгледа ќе го пропуштам дербито
Вчера се договорив со другарите да одиме на Van Gogh на олимписки. Заборавив дека и дербито е вечерва па му реков да ми купат и карта.
Треба да донесам МУДРА одлука
Ахам. Значи другите групи се пред тоа. Еден другар ми рече во 9 и пол ќе биди сега гледам има тема пиши во 10 и пол почнува со Паркети.van gogh pocinjaat od 12 taka da imas vreme na raat da si go izgledas derbito
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“I hope we win,” he grinned. “Now I play for Barcelona, but Inter will always remain in my heart. I’ll never forget my experience with the Nerazzurri.” [/FONT]Ја преведов оваа статија... Да ве известам, за секој случај, за да не се намачи некој истата да ја преведе.
Најверојатно на жена му.На кој му недостига овој човек ?