Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.170
Поени од реакции
46.335
Да, можни се промени во составот, но скептичен сум дека Снајди ке се најде во истиот иако денес тренираше со својот нов клуб. Документацијата до вечер треба целосно да биде средена, така да и да сакате, не може да биде во моментов ставен на листата повикани играчи .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Повикани играчи за натпреварот со Милан:

Portieri
1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Difensori
2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Centrocampisti
5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 René Krhin, 30 Amantino Mancini.

Attaccanti
9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli

Го нема Шнајдер помеѓу повиканите...штета баш ме интересираше коко екипата ќе функционираше со него. Мурињо требаше барем да го повика за да ја осети атмосверата во соблекувална и на клупата за резерви, па ако се даеше некоја прилика да одигра некоја минута од крајот на натпреварот.
И јас мислам дека требаше да седи барем на клупа.
Па и Кварезма на местото на клонот на Недвед.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Состав како состав тоа е за јавноста, официјалниот е 15 минути пред натпревар :)

Не верувам дека ќе игра, ама ако игра се надевам ќе го повтори ова:

Најубавиот гол од Евро 2008!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Не може други да се повикат освен овие 20 од нив пред натпреварот ќе отпаднат уште двајца најверојатно Орландони и Крхин.Значи Снајдер и Кварезма друг пат.

К

кременко

Гостин
ете уште еден кикс на мурињо, е овој пат мислам дека ке му се одбие од главата, го повикал крхин а не го земал кварежма ,малце не ми е логично тоа но што е тука е, да му веруваме на мурињо па ке видиме до кај ке стигниме

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Како бе занети да не игра што му е на мурино да не пиел синока, тој е легенда на интер па и да не е во форма он мора да игра, зш секад го дава најдоброто за интер било дали е дерби натпревар или не,иначе сакам и сантон да игра прва постава он нека игра лев бек,а занети во средина со мота,виера,и станкович.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Zanetti fuori nel derby? Perché no, è una partita importante e l'allenatore deve rispettare le sue idee.

Новинарот го прашува Занети нема да игра?Мурињо-Зошто да не тренерот има свои идеи кои треба дасе почитуват.
Си игра Мурињо со новинарите Занети 100% игра.

C

CheeEeZ!

Гостин
Офтопик : Може некој да ми помогне како да ставам сликичка на потпис?

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Како бе занети да не игра што му е на мурино да не пиел синока, тој е легенда на интер па и да не е во форма он мора да игра, зш секад го дава најдоброто за интер било дали е дерби натпревар или не,иначе сакам и сантон да игра прва постава он нека игра лев бек,а занети во средина со мота,виера,и станкович.
Не заборавајте 1 работа. Занети веќе има 36 години а верувам дека никој од нас не би сакал повторно да гледа еден среден ред со Занети, Камби, Мунтари и Дејан, сите дефанзивци во средниот ред. Сега го немаме ни Ибра, па Милито е играч кој теба да добива топки во или близу противнчкиот шеснаесетик. И Ето не е играч кој ќе се враќа толку назад за да земе топка.

Со Милан најверојатно плеј ќе ни биде Балотели, и од него очекувам најмногу на дербито.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
36 години има ама ќе истрча од кој било играч на Интер 2 пати повеќе.Јас до сега не сум го видел слабо да игра.Милан 10 години го трпеше Малдини вон форма а Занети пак ќе кажам ќе истрача 2 пати повеќе и ќе изигра подобро од кој и да е играч кој му е конкуренција.
Да не му ги знаете годините немаше да зборевте така.Смешно ми е Сантон да го Споредувате со Занети,Занети е легенда докажан а Сантон можеби за 1-2 години ќе игра во Албинолефе треба да учи уште тој.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
36 години има ама ќе истрча од кој било играч на Интер 2 пати повеќе.Јас до сега не сум го видел слабо да игра.Милан 10 години го трпеше Малдини вон форма а Занети пак ќе кажам ќе истрача 2 пати повеќе и ќе изигра подобро од кој и да е играч кој му е конкуренција.
Да не му ги знаете годините немаше да зборевте така.Смешно ми е Сантон да го Споредувате со Занети,Занети е легенда докажан а Сантон можеби за 1-2 години ќе игра во Албинолефе треба да учи уште тој.
ОК бе Мите ама не можеш да очекуваш уште да игра во истата форма. Викаш не си го видел слабо да игра. И ја не сум го видел, до мечот со Бари. Едноставно го претркуваа крилните од Бари. Тоа не беше така порано.

Нема потреба сега да кажуваме колкава легенда е Занети и какво знаење има и се тоа... јасно ни е на сите. Но и Занети некогаш бил млад како Сантон и добил шанса пред некоја легенда. Тоа си е нормален тек на настаните.

Јас искрено се надевам дека она со Бари беше само еден лош ден на Занети. Оставам да покажат следните натпревари. Како и да е, веројатно ја гледаме неговата последна сезона, барем во стандарните 11.

ЕДИТ: И Сантон нема што да игра во Албинолефе, тој е репрезентативец на Италија. Еден од ретките млади играчи кои не завршија на позајмица. Сите Италијани во него гледаат наследник на Малдини. Каква позајмица...?

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
ја како што се сеќавам роналдо после утакмицата Интер Манчестер Јавно го пофали Сантон како еден од најдобрите негови чувари!
да да , јасно е дека не е форсиран како Балотели, а според мене има повеќе и квалитет и потенцијал од Балотели, заслужува повеќе минутажа, дури и во овој НОВ, ПОДОБРЕН ИНТЕР... Лево-Десно, Средина-Одбрана, не е битно дечкото знае да барата со топката... Му треба минутажа, а ќе ја добие од Мурињо...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
На Италијанскиот форум на Интер велат дека Снајдер ќе биде повикан утре и ќе игра најмалку во второ полувреме.Значи можно било да биде вклучен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom