Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Мислам дека ќе плачат вечерва пензионерите:helou:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ај тие пензионери што ке плачат ... али кој ке ги слуша ПЕЦЕТА , Дим4ета,ПАтовците и љубе ац билан као ке јадат гомна дека управата им е крива,берлускони бил педофил,на галијани не му се продавал весникот па затоа не купувал играчи .... Адриано ги кобел пред утакмица , послаба екипа имале - не било фер да излагаме со најјак состав ...итн,итн...

И пак ке продолжат да живеат во минатото со тие 6-0 =)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Изгледа ќе го пропуштам дербито :(
Вчера се договорив со другарите да одиме на Van Gogh на олимписки. Заборавив дека и дербито е вечерва па му реков да ми купат и карта.

Треба да донесам МУДРА одлука :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ај тие пензионери што ке плачат ... али кој ке ги слуша ПЕЦЕТА , Дим4ета,ПАтовците и љубе ац билан као ке јадат гомна дека управата им е крива,берлускони бил педофил,на галијани не му се продавал весникот па затоа не купувал играчи .... Адриано ги кобел пред утакмица , послаба екипа имале - не било фер да излагаме со најјак состав ...итн,итн...

И пак ке продолжат да живеат во минатото со тие 6-0 =)
Тој што нема иднина, се теши со минатото:toe:

Член од
22 декември 2007
Мислења
31
Поени од реакции
1
Изгледа ќе го пропуштам дербито :(
Вчера се договорив со другарите да одиме на Van Gogh на олимписки. Заборавив дека и дербито е вечерва па му реков да ми купат и карта.

Треба да донесам МУДРА одлука :)
van gogh pocinjaat od 12 taka da imas vreme na raat da si go izgledas derbito

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
van gogh pocinjaat od 12 taka da imas vreme na raat da si go izgledas derbito
Ахам. Значи другите групи се пред тоа. Еден другар ми рече во 9 и пол ќе биди сега гледам има тема пиши во 10 и пол почнува со Паркети.

Ок брат, фала за информацијата :)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ја преведов оваа статија... Да ве известам, за секој случај, за да не се намачи некој истата да ја преведе.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Ја преведов оваа статија... Да ве известам, за секој случај, за да не се намачи некој истата да ја преведе.
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“I hope we win,” he grinned. “Now I play for Barcelona, but Inter will always remain in my heart. I’ll never forget my experience with the Nerazzurri.” :)[/FONT]

C

CheeEeZ!

Гостин
Битно Биланезиве си испостираа клипови на наш фан клуб...најс најс :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Статијата од TonInter е објавена.

Останатите кои преведуваат или сакаат да преведуваат статии за сајтот, прочитајте прво овде.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Гледам по коментариве на миланезиве дека се премногу убедени дека ке тепаат,а се прашувам зашто така нерационално размислуваат? Кинеме вечер момци..Семпре Интер! :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom