Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Дај линк ....

Леле колку ми е мило што нема да го гледам Ибранослевиќ сезонава .... себич глуп , чиста топка на анри требаше - циган !

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.514
Поени од реакции
6.959
првиот гол на снајдер во интер:vozbud:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Мурињо: Ја мислев тој поќелавиот е Снајдер :)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Мурињо: „Милан е силна екипа, секогаш го велам тоа. Јас бев еден од ретките кои го тврдеа тоа пред мечот со Сиена и после него сите се согласија.“
Фалеа ваквите изјави на Мурињо во текот на летото, ќе биде интересно сезонава :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Искрено за мене нерешен резултат со милан е срамота по што имаме најак состав во историјата на клубот, така да освен победа ништо не прзинавам форца интер!!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Искрено за мене нерешен резултат со милан е срамота по што имаме најак состав во историјата на клубот, така да освен победа ништо не прзинавам форца интер!!
Не летајте многу.
Во дерби натпревар се е можно, иако имаме поквалитетен состав, Милан е силен сезонава иако без Кака.

Со победа во дербито ќе бидеме пред Милан на табелата и со зголемена самодоверба атакуваме на нова титула но ова ќе биде многу тежок натпревар кој се надевам ќе заврши во наша корист.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ај бе па и вие...и лани ги мачкавме со Кака кога играа,па никому ништо,ние оваа сезона без Ибранослович,но појаки со Лусио,Мота,Снајдер,Милито и Ето...Милан лани со Кака,оваа сезона со Ониеву и Тиаго Силва.....да и Хунти(дрвото да не го заборавам).
И новиот најдобар играч во Милан...МУДРИОТ И СОЛИДНИОТ--БОЊЕРА :pos2::pos2:

Очекувам победа на Интер,Милан не може да пружи некој посериозен отпор на Интер,го видовме тоа и на двата подготвителни натпревари во кој беа тотално надиграни,на секој милиметар од теренот.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
i eve sum i jassss i shooooo?:) vaka sega sakam da gi poebime milan da ne ima problemi oks?????????

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
36 години има ама ќе истрча од кој било играч на Интер 2 пати повеќе.Јас до сега не сум го видел слабо да игра.Милан 10 години го трпеше Малдини вон форма а Занети пак ќе кажам ќе истрача 2 пати повеќе и ќе изигра подобро од кој и да е играч кој му е конкуренција.
Да не му ги знаете годините немаше да зборевте така.Смешно ми е Сантон да го Споредувате со Занети,Занети е легенда докажан а Сантон можеби за 1-2 години ќе игра во Албинолефе треба да учи уште тој.
Со овој пост кажа све сто може да се кажи....цццц, абе и ние го почитуваме капитенот но сега неговиот надимак добива друга смисла...Трактор- сега е спор како трактор,

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Сантон не го даваме ни за пато тој е нашата надез ке видите утре мислам дека ке добие шанса од мурино како ке изигра.Иначе к.роналдо има изјавено дека многу добро бил чуван од него така да нема лесно да поминете.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Па не виде дека сантон со јаже го имаше врзано к.роналдо?
Чудно виде на кака кај му беше копачката ова не го виде....
Ке го видите вие Паторот утре...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Хаха ај баш да видиме ај идам сеа на спиене по што денов ке биде напорен вечер не чека спектакл!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom