Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Inter midfielder Thiago Motta is set to miss a month of action after tests to his right leg revealed a muscular lesion.

The club have confirmed the examination via an official statement, but though the note doesn't specify a time scale, Il Corriere Dello Sport claim he will miss four weeks, including games against Napoli, Sampdoria and Udinese, as well as Champions League fixtures against Dynamo Kyiv and Rubin Kazan.

A statement on Inter's official website reads, "Inter's medical staff, under the direction of professor Franco Combi, carried out the necessary tests on Thiago Motta following the injury he sustained against Cagliari.

"The results show an injury to one of his semitendinous muscles in his right leg. For now the player will continue with a programme of therapy established by the medical staff."
Фак...

Незнам кој од вас кажа, ама точно погоди. Рок на траење му е 2-3 натпревари...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.795
Фак...

Незнам кој од вас кажа, ама точно погоди. Рок на траење му е 2-3 натпревари...
од Барса фановите го кажуваа овоа...
Инаку и за камбиасо викаа 2 месеца па за 2 недели се врати!
како и да е Камбиасо,Мунтари,Занети и Станкович ни се на располагање а благодарение на Мурињо и Сантон може да игра средина така да не сум многу загрижен за него.

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Знае ли некој што ќе има на телма во среда? Во ПРОГРАМА нема ништо, ама би требало Интер да го даваат, според мене!

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.795
Знае ли некој што ќе има на телма во среда? Во ПРОГРАМА нема ништо, ама би требало Интер да го даваат, според мене!
само што добив повратна информација од Габриеле Ориали алијас Син!
Интер - Наполи директен пренос на Телма ТВ!!!
:helou:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Па Наполи има многу нови играчи се засили солидно , и сите се заинтересирани да види како игра.

А и они мора малце да сменат, неможат само Милан да го даваат нема смисла. Шо ќе гледамо мие другиве

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Проблемото со Милито е тоа што заработи повреда на дуелот со Милан и требаше да одмара многу повеќе од предвиденотот. Го исфорсираа да се врати на дуелот со Барса и ако не се лажам он беше играчот што падна после судискиот свиреж и се жалеше на грч. Не требаше воопшто да игра против Каљари ама негативниот резултат си го направи своето и мораше да влезе.

Ако не му е искинат бутниот мускул ќе се врати многу брзо во спортивно може и јаче од еден месец. Добро е што Камби се врати а и Виеира не е во така лоша форма. Башка 4-3-3 фунционира добро па не треба многу да стравуваме.

Треба да се плашиме само Мунтари ако покаже уште едни перформанси како против Барса. Не знам што му беше ама го имитираше Ривас од дуелот со Јунајтед.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Повредата на Мота е срека во несрека.Се врати Камбјасо а се повреди Мота.Но како и да е имаме играчи за неговата позиција со што тие недели дур е Мота повреден ке биде добро покриена.

Со Наполи одиме на сигурна победа како увертира на дуелот со Сампдорија викендов!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Како прво и прво нека ни е честито победата,каква таква победа е победа,бодовите се бројат само !
Читам дека не сте задоволни од играта,јас не бев во можност да ја гледам утакмицата и затоа нема да коментирам,но само ке речам дека играта се заборава,но бодовите се тие што се важат секогаш...

Еве и две слики од CURVA NORD од утакмицата со Каљари...

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Проблемото со Милито е тоа што заработи повреда на дуелот со Милан и требаше да одмара многу повеќе од предвиденотот. Го исфорсираа да се врати на дуелот со Барса и ако не се лажам он беше играчот што падна после судискиот свиреж и се жалеше на грч. Не требаше воопшто да игра против Каљари ама негативниот резултат си го направи своето и мораше да влезе.

Ако не му е искинат бутниот мускул ќе се врати многу брзо во спортивно може и јаче од еден месец. Добро е што Камби се врати а и Виеира не е во така лоша форма. Башка 4-3-3 фунционира добро па не треба многу да стравуваме.

Треба да се плашиме само Мунтари ако покаже уште едни перформанси како против Барса. Не знам што му беше ама го имитираше Ривас од дуелот со Јунајтед.
За Мота да не мислиш, или пак и Милито е повреден!

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
еве, видете си овде за целата прикаска

ама муриљо не е мурињо ако не каже нешто ко ова
... Потоа Жозе со насмевка на лицетот додаде: “Не знам дали Жулио Цесар ќе може да игра. Имаше многу работа на дуелот со Барселона и мислам дека му е потребен одмор. Тој ја допре топката три пати во средата...” :pos2: :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

дифинитивно ми е омилен тренер и многу ми е мака што го напушти челзи.
се надевам еден ден ќе ни се врати...

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Колку што слушнав јас ќе ја давале Фиорентина - Сампдорија.Можда грешам ама ако знае некој сигурно нека каже

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.795
Колку што слушнав јас ќе ја давале Фиорентина - Сампдорија.Можда грешам ама ако знае некој сигурно нека каже
со 102.5 проценти сигурност ти гарантирам дека Интер - Наполи е директен пренос а од Фиорентина - Сампдорија ке има префрлување само ако таму падне гол!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom