_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Со нетрпение се очекува неговата реакција во врска со вчерашните немили настани
Со нетрпение се очекува неговата реакција во врска со вчерашните немили настани
Камбиасо ке одржи утре прес конференцијаСо нетрпение се очекува неговата реакција во врска со вчерашните немили настани
Фак...Inter midfielder Thiago Motta is set to miss a month of action after tests to his right leg revealed a muscular lesion.
The club have confirmed the examination via an official statement, but though the note doesn't specify a time scale, Il Corriere Dello Sport claim he will miss four weeks, including games against Napoli, Sampdoria and Udinese, as well as Champions League fixtures against Dynamo Kyiv and Rubin Kazan.
A statement on Inter's official website reads, "Inter's medical staff, under the direction of professor Franco Combi, carried out the necessary tests on Thiago Motta following the injury he sustained against Cagliari.
"The results show an injury to one of his semitendinous muscles in his right leg. For now the player will continue with a programme of therapy established by the medical staff."
од Барса фановите го кажуваа овоа...Фак...
Незнам кој од вас кажа, ама точно погоди. Рок на траење му е 2-3 натпревари...
само што добив повратна информација од Габриеле Ориали алијас Син!Знае ли некој што ќе има на телма во среда? Во ПРОГРАМА нема ништо, ама би требало Интер да го даваат, според мене!
За Мота да не мислиш, или пак и Милито е повреден!Проблемото со Милито е тоа што заработи повреда на дуелот со Милан и требаше да одмара многу повеќе од предвиденотот. Го исфорсираа да се врати на дуелот со Барса и ако не се лажам он беше играчот што падна после судискиот свиреж и се жалеше на грч. Не требаше воопшто да игра против Каљари ама негативниот резултат си го направи своето и мораше да влезе.
Ако не му е искинат бутниот мускул ќе се врати многу брзо во спортивно може и јаче од еден месец. Добро е што Камби се врати а и Виеира не е во така лоша форма. Башка 4-3-3 фунционира добро па не треба многу да стравуваме.
Треба да се плашиме само Мунтари ако покаже уште едни перформанси како против Барса. Не знам што му беше ама го имитираше Ривас од дуелот со Јунајтед.
Колку што слушнав јас ќе ја давале Фиорентина - Сампдорија.Можда грешам ама ако знае некој сигурно нека кажеЗнае ли некој што ќе има на телма во среда? Во ПРОГРАМА нема ништо, ама би требало Интер да го даваат, според мене!
со 102.5 проценти сигурност ти гарантирам дека Интер - Наполи е директен пренос а од Фиорентина - Сампдорија ке има префрлување само ако таму падне гол!Колку што слушнав јас ќе ја давале Фиорентина - Сампдорија.Можда грешам ама ако знае некој сигурно нека каже