- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.753
- Поени од реакции
- 3.793
Прашањето беше ДАЛИ го спомнал, а не ЗОШТО го спомнал.Па многу нормално дека ќе го спомне Јубентус, како прво игра во ЛШ, второ Јубе е нашиот '' конкурент '' во Сериа А.
Прашањето беше ДАЛИ го спомнал, а не ЗОШТО го спомнал.Па многу нормално дека ќе го спомне Јубентус, како прво игра во ЛШ, второ Јубе е нашиот '' конкурент '' во Сериа А.
Помалку е битно дали го спомнал, отколку зошто го спомнал. Сепак се разработува темата за распоредот на натпревари на Интер и Јувентус ( јубе е земен како пример ).Прашањето беше ДАЛИ го спомнал, а не ЗОШТО го спомнал.
Здрава логика, Интер ги има следниве денови за одмор и подготовки, Понеделник и Вторник, конкурентот за титулата, Јуве, следниве, Недела, Понеделник, Вторник и Среда . Кого сакаше да спомне, Ливорно ?Не, туку баш го спомна Јувентус :
Што дека го спомна? Ако сакаше да направи фрка од тоа, знаеш ли какви коментари ќе имаше? Ќе го ставеше во центар на вниманието, како ударно.Не, туку баш го спомна Јувентус :
Ова е реално гледање на работите, а тоа што го спомнал, кога ќе испаднете пак во втора лига нема да ве спомнува, до тогаш нормално е да се направи некоја споредба :pos2:'Сметам дека тимовите кои се вклучени во европските натпреварувања треба да бидат повеќе заштитени, така што ќе можат да останат во својата најдобра форма, за жал ние сме малку несреќни. Календарот не е во наша корист. Во среда играме со Наполи кој што игра денес, а ние играме во недела, а на истиот начин, Јувентус, тим кој ги има истите цели како и нас игра во сабота и четврток, додека ќе повторам, ние играме во недела и среда''.
Мафија и ќотек јади:pos2: Мала шала. Честито победа и чекам интресна сезона:smir:Кога сите спијат, мафија ради
Сум рекол порано, Деки едноставно ми се губи во позначајните натпревари, знае толку да ме изнервира со неговото аматерско однесување на терен, еве неодамна во зицер позиција успеа да ја заборави топката позади него, против Милан лани чекаше и не шутна да даде гол итн... отсекогаш сум ги мразел овие ситуации на Деки.
Но, рака на срце Станковиќ во главно бил од корист на Интер, знае да дели топки, а во исто време и да запре противнички напад. Самиот кажа дека оваа позиција која што ја игра оваа сезона му одговара, односно позади Снајдер, заедно можат да комунцираат, плус да помога во деструктивните задачи на Камбијасо, Дејан знае да ја заебе, но најчесто е од корист, Србин де.
Ако ги броиме промашените зицери и заборавени топки и на Ето, Ибра, Дрогба и останати крај ќе нема...Многу нормална работа..:smir: Деки еден и единствен!Кога сите спијат, мафија ради
Сум рекол порано, Деки едноставно ми се губи во позначајните натпревари, знае толку да ме изнервира со неговото аматерско однесување на терен, еве неодамна во зицер позиција успеа да ја заборави топката позади него, против Милан лани чекаше и не шутна да даде гол итн... отсекогаш сум ги мразел овие ситуации на Деки.
Но, рака на срце Станковиќ во главно бил од корист на Интер, знае да дели топки, а во исто време и да запре противнички напад. Самиот кажа дека оваа позиција која што ја игра оваа сезона му одговара, односно позади Снајдер, заедно можат да комунцираат, плус да помога во деструктивните задачи на Камбијасо, Дејан знае да ја заебе, но најчесто е од корист, Србин де.
Те разбирам што сакаш да кажеш, ама тоа не ми беше муабетот. Муабетот ми беше што Деки дури не успеваше да шутне на голот, едноставно ја забораваше топката позади него, се сопкаше итнАко ги броиме промашените зицери и заборавени топки и на Ето, Ибра, Дрогба и останати крај ќе нема...Многу нормална работа..:smir: Деки еден и единствен!