Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Па многу нормално дека ќе го спомне Јубентус, како прво игра во ЛШ, второ Јубе е нашиот '' конкурент '' во Сериа А.
Прашањето беше ДАЛИ го спомнал, а не ЗОШТО го спомнал.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Прашањето беше ДАЛИ го спомнал, а не ЗОШТО го спомнал.
Помалку е битно дали го спомнал, отколку зошто го спомнал. Сепак се разработува темата за распоредот на натпревари на Интер и Јувентус ( јубе е земен како пример ).

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.926
Поени од реакции
44.986
Не, туку баш го спомна Јувентус :
Здрава логика, Интер ги има следниве денови за одмор и подготовки, Понеделник и Вторник, конкурентот за титулата, Јуве, следниве, Недела, Понеделник, Вторник и Среда . Кого сакаше да спомне, Ливорно ?

И пак, што има лошо во таа изјава, не е исто во фудбалот реков, еден да има само 2, другиот дури 4 денови за подготовки и одмор, но реков, ова не верувам да е намерно, по квалификациите за СП верувам ке се среди или ке се избалансира распоредот .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не, туку баш го спомна Јувентус :
Што дека го спомна? Ако сакаше да направи фрка од тоа, знаеш ли какви коментари ќе имаше? Ќе го ставеше во центар на вниманието, како ударно.

Јувентус го спомна во едно делче, повеќе се однесуваше на третманот на клубовите.

'Сметам дека тимовите кои се вклучени во европските натпреварувања треба да бидат повеќе заштитени, така што ќе можат да останат во својата најдобра форма, за жал ние сме малку несреќни. Календарот не е во наша корист. Во среда играме со Наполи кој што игра денес, а ние играме во недела, а на истиот начин, Јувентус, тим кој ги има истите цели како и нас игра во сабота и четврток, додека ќе повторам, ние играме во недела и среда''.
Ова е реално гледање на работите, а тоа што го спомнал, кога ќе испаднете пак во втора лига нема да ве спомнува, до тогаш нормално е да се направи некоја споредба :pos2:

Мала шала... :smir:

Член од
21 јули 2009
Мислења
92
Поени од реакции
4
Честитки за победата право за милито само така да продолжи поздрав и напред ИНТЕР

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Не можам да коментирам нешто посебно, бидејќи не знам како се одвивал натпреварот, но во секој случај очекувана победа против Каљари кој годинава стартува лошо.
Со Наполи не смее да има проблеми, бидејќи иако се засилија летово и влегоа како фаворити за висок пласман играат очајно слабо.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.926
Поени од реакции
44.986
Сега ги погледнав асално головиве со оглед дека гледав уз тиња стрим, ова србинов, за вториот гол, прво пресекува акција на противникот и втор потег тацна од своја половина за Милито, од големо, повторувам, од големо значење е Дејо во овој тим на Интер . Пак не можам да сватам зашто голем дел од вас сакаа да си оди од тимот .

п.с. Еве ги головите на '' принцот '' Милито уз Рекалкати

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Кога сите спијат, мафија ради :)

Сум рекол порано, Деки едноставно ми се губи во позначајните натпревари, знае толку да ме изнервира со неговото аматерско однесување на терен, еве неодамна во зицер позиција успеа да ја заборави топката позади него, против Милан лани чекаше и не шутна да даде гол итн... отсекогаш сум ги мразел овие ситуации на Деки.
Но, рака на срце Станковиќ во главно бил од корист на Интер, знае да дели топки, а во исто време и да запре противнички напад. Самиот кажа дека оваа позиција која што ја игра оваа сезона му одговара, односно позади Снајдер, заедно можат да комунцираат, плус да помога во деструктивните задачи на Камбијасо, Дејан знае да ја заебе, но најчесто е од корист, Србин де. :)

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562

Сум рекол порано, Деки едноставно ми се губи во позначајните натпревари, знае толку да ме изнервира со неговото аматерско однесување на терен, еве неодамна во зицер позиција успеа да ја заборави топката позади него, против Милан лани чекаше и не шутна да даде гол итн... отсекогаш сум ги мразел овие ситуации на Деки.
Но, рака на срце Станковиќ во главно бил од корист на Интер, знае да дели топки, а во исто време и да запре противнички напад. Самиот кажа дека оваа позиција која што ја игра оваа сезона му одговара, односно позади Снајдер, заедно можат да комунцираат, плус да помога во деструктивните задачи на Камбијасо, Дејан знае да ја заебе, но најчесто е од корист, Србин де. :)
Мафија и ќотек јади:pos2: Мала шала. Честито победа и чекам интресна сезона:smir:

Член од
21 мај 2006
Мислења
428
Поени од реакции
6

Ако ги броиме промашените зицери и заборавени топки и на Ето, Ибра, Дрогба и останати крај ќе нема...Многу нормална работа..:smir: Деки еден и единствен! :cuc:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ако ги броиме промашените зицери и заборавени топки и на Ето, Ибра, Дрогба и останати крај ќе нема...Многу нормална работа..:smir: Деки еден и единствен! :cuc:
Те разбирам што сакаш да кажеш, ама тоа не ми беше муабетот. Муабетот ми беше што Деки дури не успеваше да шутне на голот, едноставно ја забораваше топката позади него, се сопкаше итн :)

Како и да е, головите против Милан ќе останат запаметени, редовни пациенти му станаа, а за тоа дека е еден и единствен се сложувам :), во моментов е доста важна алка во тимот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom