Nik20
Неверификуван член од немаштија
- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 5.458
- Поени од реакции
- 6.754
ајде направи ја ја и ти ке бидеме таму администратори!Ja би водел facebook група, најмал проблем, ке ја креираме .
Него ке може и ние " обичните " да учествуваме во креирање на некои вести, ставови, најави, и слично или ? . . .
Иначе вечер ке се заангажирам за отварање на блогот конечно, а за шминка на истиот ке средувам деновиве, или ако е едноставно тогаш вечерва, уште боље .
Секоја чест мајсторе! подобро не може да биде!За почеток најдобро е се што имате за објавување да ми го праќате по маил или ПП па јас ќе го објавам. Предходно, регистрирајте се со истиот ник од Кајгана, за може под се што е ваше да стои дека сте го објавиле вие. Понатаму ќе видиме со пристап како ќе направиме зошто треба за тоа некое искуство а во главно јас треба да објаснам доста работи.
Како и да е, очекувам што повеќе да се пријавите за објавување информации зошто како и што кажав на почетокот, јас самиот немам толку време. Доволно е да има по 2-3 актуелности во денот, може да се преведат од Интер.ит или некој друг сајт.
Може да направиме нешто за колумни па кој сака да пишува...
За блогот лесна работа, среди го и ќе го прикачиме.