E па дечки, со здравје да си се служите и за многу години да е работава
Имајте во предвид дека не е комплетиран, значи има некои страници кои се сиромашни со информации па ќе ги пополнуваме полека - полека, има некои материјали кои ми ги пративте а не стигнав да ги ставам и така...
Исто така, немав време да тестирам дали функционира најдобро на различни конфигурации, така да очекувам да се појават грешки и ако има да ме информирате.
Посебно ме интересира дали форумот се прикажува барем пристојно, мојата резолуција е 1280x800 и на таа изгледа добро. Ме интересира како изгледа сајтот ако користите помала резолуција (1024х768). Ако може некој нека направи скрин-шот.
Логото и банерот се поставени „на слепо“ затоа што дечките што ги работеа немаа појма како ќе изгледа сајтот. Затоа, пожелни се идеи како да ги направиме уште подобри.
Би можеле и да пратите линкови за стари видеа од youtube (ќе видите на што мислам) за да ја пополниме таа страна.
Давајте и стримови за утрешниот меч со Бари, се надевам дека со помош на Ibrakadabra ќе успееме да поставиме стрим со
Chat , значи да гледаме фудбал и да си правиме муабет.
Информирајте ги сите, ставајте линкови во потписи, ако има доброволци да водат Facebook група нека се пријават... и то...