Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
Сега мала дигресија: Гласањето за име на сајтот беше прилично изедначено со тоа што повеќе инсистираа оние кои сакаа име како inter.com.mk ili fcinter.com.mk. Така да еве го имаат и мојот глас и ќе побарам регистрација на еден од тие два домаини.

Бидејќи е глупаво сега да собираме по 100 денари од сите а не е многу скапо, се договоривме за оваа година да плати еден, за наредната друг итн... По потреба, ако ни треба надградба за поголем пакет, ќе утрча некој и на сред година.

„Првата тура“ ја плаќа kamiSKaZI така да бидете љубезни и пуштете му некое зеленко :)

Остваруваме... whatever...
Денес се разбудив и ај си викам да завршам работа со уплаќањето да тргне работава, ама бев у ГООЛЕМА неТРОУМИЦА :) цело сабајле ме мачеше дали да биде nelsonrivas.com.mk ili burdisso.com.mk ама ај пуштив срце и си викам нека биде FCINTER.COM.MK така да тој дел од работата е завршен :smir: Честито Интераши! Сеа идеме 2ра фаза :)...
Ти друг пат да не кобиш:) порано секој ден по некое зеленко си добивав отако го пиша ова у минус уште малце ќе отидам :) Не хоЌу зеленки хоЌу да глеам среќни и весели Интерашчиња

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.788
Денес се разбудив и ај си викам да завршам работа со уплаќањето да тргне работава, ама бев у ГООЛЕМА неТРОУМИЦА :) цело сабајле ме мачеше дали да биде nelsonrivas.com.mk ili burdisso.com.mk ама ај пуштив срце и си викам нека биде FCINTER.COM.MK така да тој дел од работата е завршен :smir: Честито Интераши! Сеа идеме 2ра фаза :)...
Ти друг пат да не кобиш:) порано секој ден по некое зеленко си добивав отако го пиша ова у минус уште малце ќе отидам :) Не хоЌу зеленки хоЌу да глеам среќни и весели Интерашчиња
:pos:

Треба да се размисли и за овие сајтови, посебно за првиот. Може да направиме и сајт: najgolemi-koshmari.com.mk и таму да почнеме од Вратислав Грешко па се до 3-те минути на Нелсон Ривас :)

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
Еј тек сеа некако среќен сум што ке имаме МКД сајт за Интер :vozbud: сеа изглеа кафето ми удри у глава :pos2: Еве едно клипче за моето моментало расположење :) мада чисто сумљам дека ќе му се свиѓа на некој.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Боже бре овие пациентиве комшиски ме нападнаа одма како крави пред колење мајката.
Си мислат дека со уште некој играч да купат,и со овој состав башка ке освоеле нешто.
Многу добри холивудски сценарија прават нема што...се надевам дека во најскоро време некој познат холивудски продуцент ке ги собере од по дома и ке снимат филм...“Како Ббилан освои опстанок со тиња играчи“ :pos2::pos2:

До некаде ги сфакам,тешко им е поради одењето на Кака,по кој дркаа сите од таму,и ебењето во здрав мозок од страна на Берлускони и Галијани.

Почнувам и да ги жалам...:nesum::nesum:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Боже бре овие пациентиве комшиски ме нападнаа одма како крави пред колење мајката.
Си мислат дека со уште некој играч да купат,и со овој состав башка ке освоеле нешто.
Многу добри холивудски сценарија прават нема што...се надевам дека во најскоро време некој познат холивудски продуцент ке ги собере од по дома и ке снимат филм...“Како Ббилан освои опстанок со тиња играчи“ :pos2::pos2:

До некаде ги сфакам,тешко им е поради одењето на Кака,по кој дркаа сите од таму,и ебењето во здрав мозок од страна на Берлускони и Галијани.

Почнувам и да ги жалам...:nesum::nesum:
Многу нешта зависат од Роналдињо. Премногу се надеваат на него но како што игра засега ништо не прават со него.
Не покажаа лоша игра против Интер, но да не заборавиме дека за Интер не играа многу важни играчи како Лусио, Маикон, Занети, Ето, се повреди Камби, Милито не играше цело време.

Милан има добар напад со Пато и Хунтелар но им треба уште многу за да можат да се борат за титула. Им треба и добар стратег а не да прават експерименти со нов неискусен тренер кој е помлад од играчите :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Многу нешта зависат од Роналдињо. Премногу се надеваат на него но како што игра засега ништо не прават со него.
Не покажаа лоша игра против Интер, но да не заборавиме дека за Интер не играа многу важни играчи како Лусио, Маикон, Занети, Ето, се повреди Камби, Милито не играше цело време.

Милан има добар напад со Пато и Хунтелар но им треба уште многу за да можат да се борат за титула. Им треба и добар стратег а не да прават експерименти со нов неискусен тренер кој е помлад од играчите :)
Работи што зависат од Роналдињо...да не се пијанчи веке и да не оди по дискотеки со побратимот Дида,да не се смее многу пошо со тоа забите коњски ги плаши сите соиграчи,и да се врати во форма-во случајов тоа е рамно на научна фантастика.
Милан не покажа никаква игра вчера против нас...им ја скривме топката исто како на Јубенташите,не шутнаа ниеднаш кон нашиот гол и не направија ни една асална акција...
Интер да играше со најак состав,Ббилан требаше да ја вади топката од својата мрежа едно 6-7 пати,тоа ке беа срамови и тиња тренерот Леонардо ке поднесеше во истиот момент неотповиклива оставка.

Од цел тим само нападот им вреди,добри напагачи во Пато и Хунтелар,ама нема кој да им додава топки.
Ако не нека направат нова страгетија,ке им биде доста таа за таков тим...
Пато нека ја води топката до гол до гол,Хунтелар нека ја чека некаде на гол линија и ете ти гол....што сакаат повеке :pos2::pos2::pos2:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318

Милан и кога би имале добар стратег пак би биле во подредена ситуација наспроти Јувентус и Интер. Велам така поради нивниот тим, погледнете, Пато и Хунтелар се смешни во споредба на Дел Пиеро и Амаури, hilarious во однос на Милито и Ето.
Во средината се надеваат на една ,,испукана пушка'' Роналдињо, а одбраната им е многу лоша, барем на бековските позиции, еве го оставам на страна тоа што Неста кој иако е добар играч сега се враќа по долга пауза од една година и Силва кој уште е недокажан. Останува времето да покаже, но сметам дека со онаков нуб тренер, некомплетен тим и ретардирана клупа Милан оваа година многу ќе се мачи. Берлускони мама им е*а.

Инаку J.Zanetti интересен виц веруј. Цеск не би заминал во Милан, ако си оди тоа ќе биде Барса.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.683
Поени од реакции
828
А Ферара е нешто боље демек од Леонардо? И двајцата се дебитанти, разликата е во тоа што Ферара нема осетено притисок до сега врз него од медиуми у Италија. Прашање е како ќе се справи кога Јуве ќе западне у криза...

Двата тима имаат звучни имиња, останува да видиме како тренерите (најголемиот прашалник) ќе се снајдат...

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Ако е вистина ова дека сме го барале Менез од Рома најдобро ќе е да им ги дадеме Бурдисо 5мил и Мансини ке им го вратиме 10мил и ете ти 15 мил и нека дојде овај Менез.Не дека ме бендисува многу многу ама радосен ќе сум што сме се ослободиле од 2ца играчи и башка овај нема да сака голема плата а и ако не го бива нема да се буни да седи резерва

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Eх чичо Деки коа ви збореше дека Ривас е КАМЕНОЛОМ , не бе ... млад бил типот .... НИГЕР гнасен ..... марш у Милан или некој 2ролигашки тим ...

пс:Најлесен начин до зеленки ;) КВАРЕЖМА РИКАРДУ ! ! !

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Работи што зависат од Роналдињо...да не се пијанчи веке и да не оди по дискотеки со побратимот Дида,да не се смее многу пошо со тоа забите коњски ги плаши сите соиграчи,и да се врати во форма-во случајов тоа е рамно на научна фантастика.
Милан не покажа никаква игра вчера против нас...им ја скривме топката исто како на Јубенташите,не шутнаа ниеднаш кон нашиот гол и не направија ни една асална акција...
Интер да играше со најак состав,Ббилан требаше да ја вади топката од својата мрежа едно 6-7 пати,тоа ке беа срамови и тиња тренерот Леонардо ке поднесеше во истиот момент неотповиклива оставка.

Од цел тим само нападот им вреди,добри напагачи во Пато и Хунтелар,ама нема кој да им додава топки.
Ако не нека направат нова страгетија,ке им биде доста таа за таков тим...
Пато нека ја води топката до гол до гол,Хунтелар нека ја чека некаде на гол линија и ете ти гол....што сакаат повеке :pos2::pos2::pos2:
Не беше Милан толку лош,а ние немавме 6-7 гол шанси но бевме подобар протовник и тоа без 6-7 стандардни првотимци.

Не знам што треба да направи Роналдињо но многу очекуваат од него и во никој случај не е достојна замена за Кака.
Сидорф кога би бил 3-4 години помлад да но во сучајов и тој се вклопува во овој катастрофален тим на Милан.

Го издвоив нападот бидејќи го сметам Пато за еден од најдобрите напажачи во светот и хунтелар кој прерасна во одличен играч во Ајакс но во Реал не доби многу шанса.

Како и да е, ние сме подобри на секоја позиција и од Милан и Јувентус.

Милан ги имаат најлошите голмани во Италија а Цезар и Буфон се тука некаде, двајцата најдобри голмани на светот.

Одбраната ни е класа подобра од онаа на Јуве и Милан на централните позиции а на бочните сме светлосни години понапред од нив со Маикон, Занети, Сантон па и Киву.

Средниот ред на Јуве е одличен сезонава но со еден плеј мислам дека и тука би биле подобри. Средниот ред Милан не покажа ништо. Роналдињо знае само да се смее, Гатузо само трча напред назад...

Ние го имаме дефинитивно најдобриот напад во Италија и еден од најдобрите во Европа. Ето - Милито - Балотели. Нема потреба да споредуваме тука.

И уште една позиција на која сме светлосни години пред конкурентите е тренерската позиција. Ние го имаме Мурињо а тие...

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.494
Поени од реакции
5.591
А Ферара е нешто боље демек од Леонардо? И двајцата се дебитанти, разликата е во тоа што Ферара нема осетено притисок до сега врз него од медиуми у Италија. Прашање е како ќе се справи кога Јуве ќе западне у криза...

Двата тима имаат звучни имиња, останува да видиме како тренерите (најголемиот прашалник) ќе се снајдат...
Грешка си. За разлика од Леонардо Ферара има бидено 3 години помошник на Липи и заедно со него освое Светско првенство. Леонардо доби лиценца за тренер ова лето и уште нема изградено своја формација и стил на игра. Има голема разлика:smir:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
APPIANO GENTILE - José Mourinho will take 21 players to Kapfenberg in Austria for Inter's last friendly of the summer against the Bahrain national team (Sunday 16 August at 19:30):

Goalkeepers:1 Francesco Toldo, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders:2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon.

Midfielders:5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Khrin, 20 Joel Obi, 30 Alessandro Mancini, 48 Lorenzo Crisetig.

Strikers:9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.

Утре играме пријателска со Бахраин :smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
APPIANO GENTILE - José Mourinho will take 21 players to Kapfenberg in Austria for Inter's last friendly of the summer against the Bahrain national team (Sunday 16 August at 19:30):

Goalkeepers:1 Francesco Toldo, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders:2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon.

Midfielders:5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Khrin, 20 Joel Obi, 30 Alessandro Mancini, 48 Lorenzo Crisetig.

Strikers:9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.

Утре играме пријателска со Бахраин :smir:
Значи оној болдиранот погоре коа ке го видам во тим да е воопшто,ми иде да рипнам ласта од Камени Мост...:nesum:

Туку кое време играме утре...ке ја има некаде живо или пак стримови треба да се бараат ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom