Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.975
Дечки не гледав ама гледам од постовиве сите сте задоволни од играта (и спиздени на Ривас, ама постовите ви се прекратки и никој не напишал што направи говедото?). Нешто многу ги фалите Масини и Кварезма, што е работава, им дојде ли паметот?
Ја врати дегенот на голман, али наместо тоа, го проигра Амаури и му овомозжи 1 на 1 шанса со Цезар која потоа и беше реализирана .

Како и да е, со Јуве беа каде каде подобри ( за разлика од мечот со Милан ), играа со напад Мансини - Кварезма :) и беа крајно неочекувано бар за мене феноменални, ја скрија топката, создаваа шанси и го контролираа мечот се до подарениот пенал за Јуве и исклучувањето на Матераци . Пеналот на Јакинта беше одбранет од Цезар иако одбраната беше против сите закони на Физиката, маестрална, дури и со играч помалце имаше статус кво ситуација на терен до грешката на Ривас . Пеналите беа приказна за себе, Самуел имаше шут за победа, утна, и после Јуве победија по промашениот пенал на Ил Бамбино .

Мечот со Милан не би ти го коментирал, со оглед на тоа дека Милан моментално се пародија на оној моќен Милан кој сите го знаеме . :wink:

п.с. Кварезма и Дејо денес беа најдобрите играчи на Интер .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.788
Ривас направи грешка у 44 минута, по што Амаури израмни. Ок, грешка е благ збор за тоа што го направи.
го става во игра Мур Ривас и малиов како роден киксер да е,место посилна да му ја врати на Цезар,тој паметен му ја пушта полека и Амаури од позади него си ја собра и ја шибна у гол...
Ја врати дегенот на голман, али наместо тоа, го проигра Амаури и му овомозжи 1 на 1 шанса со Цезар која потоа и беше реализирана .
:pos:

Знаев дека е нешто "спектакуларно"... Фала на исцрпните одговори :)

Мило ми е што Кварезма се разиграл зошто овие се натпревари на кои некои играчи треба да покажат нешто, а тој е во тие. Ако ја искористи втората шанса ќе биде прекрасно за Интер, зошто Кварезма кога е во елемент е многу заебан тип.

Енивеј, многу малер не бие во последниве натпревари. Прво оној со Лацио, а и денес од готово вересија. Но грешки секогаш се прават, па подобро е да ги правиме сега, отколку кога ќе почне сезоната.

Штета што пропуштив ова ама не може да се стигне се...

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Player of the tournament: Amauri

He scored decisive goals against both Inter and Milan, although in both cases he took advantage of some help from respectively defender Nelson Rivas and goalkeeper Flavio Roma. Overall, though, he was definitely Juve’s most dangerous player on the night and probably the best performer of this edition of the Tim Trophy. Honorable mention goes to Inter's Mario Balotelli, who scored against Milan and also hit the crossbar against the Rossoneri with a terrific free kick.

Flop of the tournament: Nelson Rivas

It was a close race with new Milan keeper Flavio Roma, who looked very poor on both Juventus goals, but Inter center back Nelson Rivas ‘wins out’ because he was on the pitch for just three minutes against Juve, and still found time to gift them a goal with a horrible back-pass to goalkeeper Julio Cesar that was intercepted by Amauri. :toe: За само 3 мин. ја покака :nerv:

:classic:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ууууффф бе каков е,да му ебам фацата,како кило гомна од носорог да лапнал,да му ебам мамата киксерска...:nerv::nerv:

Абе не го ставај воопшто да игра,прати го во некое село боље,да чува овци и да ги молзе кравите,не е за фудбал овој,за овчар е роден !!!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Кога тогаш на Леонардо ќе му тргне, никогаш не вели никогаш. Изгледа теренот го бара :pos:

па ако му скурчи ќе влезе во игра на местото на дрвото Роналдињо... и онака на времето играше АМЦ :)

онтопик - очекувам сезонава да биде реприза од минатата... јуве не претставуваат сериозна закана за скудетото

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.683
Поени од реакции
828
Ја не знам Мурињо како го пушти Ривас да игра против Манчестер... Ок, го извади после 45’, ама глеате колку е способен “Тајсонов“, за 30 секунди чуда праи...

Голема грешка на Специјалниот беше таа...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.975
Специјалниот глава незнаеше кај му е поради проблемите кои ги имаше Интер со одбраната . Тајсонов еднаш изигра топ, а тоа беше мечот со Парма кога Ибра збрца 2 гола, друг добар меч од него неам гледано .

Со среќа нека му е во новиот клуб, каде и да иде, по денешниов меч му истече визата наречена Интер .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
нешто е гнило во државата италија и нејзиниот фудбал!
подарок пенал плус црвен картон а во следната утакмица гол од офсајд-за кого зборам? за новиот победник во тим купот:jube:

изгледа се враќаат на старите добри патеки каде само со местење добивале утакмици!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ме заболе главата веќе за кој се плеј е заинтересиран Интер следната недела ќе притиснеле за Снајдер но имале нова идеја Менез па добро бе за 1000 плеја се распрашаа кој е најдобар нека го земат и точка Снајдер според мене.А не Гуркув,Едерсон,Деко,Хлеб,Алонсо,Ван дер Варт,Менез,Снајдер па италијанците форсират некој си Диаманти а и Ракитич и Модрич овие денови се шпекулират.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
милан ке го објави потпишувањето на Фабрегас во понеделник!
е браво-нека го потпишат милан и тогаш правам еден пост колку цела страна со сите женски членови од фамилијата морати и ориали

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
е браво-нека го потпишат милан и тогаш правам еден пост колку цела страна со сите женски членови од фамилијата морати и ориали
Не верувај на гоал.ком.
Фабрегас за 30-35 милиони? НЕ верувам Берлускони да даде ни толку. Венгер нема шанса да го пушти фабрегас за ништо помалку од 50 милиони.

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Скаш да се кладиме дека нема шанси да се случи тоа???

Како прво за тие пари Арсенал нема да го продаде Цеск. Како второ за тие пари Цеск ќе отиде во Барса. Како трето милсан да имаше толку пари за трансфери немаше да го продаде Кака

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
Не верувај на гоал.ком.
Фабрегас за 30-35 милиони? НЕ верувам Берлускони да даде ни толку. Венгер нема шанса да го пушти фабрегас за ништо помалку од 50 милиони.
абе и ја не верувам ама текстов има смисла!
од 9 одиграни утакмици милан има 7 порази и две нерешени што значи дека во понеделник ке ги исвиркаат ббиланезите кога ке испаднат на терен а не е ништо чудно ни автобусот да им го нападнат.
вистина е и дека Фабрегас не е многу расположен одкако си заминаа туре и Адебајор и дека ке сака да си замине ако добие добар договор.
убаво им се поклопуваат работите а секогаш викаат дека кај има чад има и оган.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom