Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Абе наместо да се ослободат од Виера, Бурдисо, Ривас, Обиња, Суазо...тие ми го продаваат Максвел :nerv: и тоа за посрани 4.5мил.:nerv::nerv::nerv:

Лош потег од страна на управата на Интер:tapp:

Еве и веќе официјално го прогласуваат трансферот
http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul16a.html :nesum:

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Најадобриот другар на Ибра му отиде сега ќе има нова причина зошто и он да си оди. Ќе се жали дека нема со кој да спие кога одат на гостувањата и дека се плаши да биде сам во соба па ќе мора да биде продаден токму на Барса.

Барса и Интер се имаат договорено за висината на оштетата, Максвел е во САД и ваљда ќе го фати првиот лет за Барса за да ги помине лакарските прегледи и да стави потпис на договорот.

Ова беше очекуван развој на настаните (иако не ми се допаѓа) Максвел го загуби првотимскиот статус, има уште една година од договорот не сака да потпише нов и единствен избор е продажба 4,5 милиони од Барса и уште 2-3 што нема да му се дадат за плата и добивме 7 милиони кога ќе се додадат и 6-7 од продажбата на Обиња собравме пари за Рикардо Карваљо.:pos2:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Најадобриот другар на Ибра му отиде сега ќе има нова причина зошто и он да си оди. Ќе се жали дека нема со кој да спие кога одат на гостувањата и дека се плаши да биде сам во соба па ќе мора да биде продаден токму на Барса.

Барса и Интер се имаат договорено за висината на оштетата, Максвел е во САД и ваљда ќе го фати првиот лет за Барса за да ги помине лакарските прегледи и да стави потпис на договорот.

Ова беше очекуван развој на настаните (иако не ми се допаѓа) Максвел го загуби првотимскиот статус, има уште една година од договорот не сака да потпише нов и единствен избор е продажба 4,5 милиони од Барса и уште 2-3 што нема да му се дадат за плата и добивме 7 милиони кога ќе се додадат и 6-7 од продажбата на Обиња собравме пари за Рикардо Карваљо.:pos2:
Проблемот е што и годините да ги соериме од двајцата играчи ќе бидат блиску до годините на Карваљо :)
Обиња треба да се искористи за купување на Хамсик.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
ама гледам и вгодина ќе прусаме во средината со камбијасо ,занети, мота,мунтари....без плеј:kesa::kesa:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
ама гледам и вгодина ќе прусаме во средината со камбијасо ,занети, мота,мунтари....без плеј:kesa::kesa:
Има време брат,но како што тргнала работава...изгледа без плеј ке се игра пак...:tapp::nerv:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ај нека ви е со среќа.Лусио ќе потпише за вас.Утре доаѓа на медицинска проверка.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Не ми се свиѓа мене лично заминувањето на Максвел , ама Мур сигурно така има решено , да сакаше ке го задршеше, 4.5 милиони се малце за класа бек , но подобро ко зедовме некое милионче в година ке го дајвме бадијала .

Лусио иде кај нас , со него ја зацврстуваме одбраната ненормално добро , има 31 година но за дефанзивец не се многу тие години . Висок , крупен јак дефанзивец , со Самуел-Киву ке бидат главните дефанзивци . Ни треба само плејмејкер и завршуваме со трансферите . Нека си одат веке еднаш Виера , Ривас и Суазо , Обина веке заминат е :smir: Господ нека ни е напомош ...

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Нема да трошам зборови, ќе се цитирам само од темата најдобар дефанзивец..

..а ако ме прашуваш кој ми е најкомплетен одбранбен фудбалер тогаш тоа е Лусио! И да тој игра исто така во малку послаб клуб и послаба лига за разлика од другиве.. али за мене тој е комплетен.. под комплетен подразбирам.. да е висок, добар во воздушните дуели, добар во игра со глава, искусен.. е сега можеби сето ова е заедничко за Тери и Видич и можиме да си дебатираме до утре.. али она што Лусио го има + од ова тоа е неговата брзина! Едноставно овој фудбалер е најбрзиот од сите одбранбени, од онаа елита на добри фудбалери.. и затоа тој кај мене е на прво место.. го сметам за најкомплетен..
Некои можи да жалите за Максвел, ама доста добра работа на Мурињо! И онака веќе не играше прва постава, имаше уште една година договор, бараше 4 милиони по сезона, а толку пари за играч кој седи на клупа повеќе нема! Значи наместо тоа зедовме 4.5 милиони, пари кои ги употребивме за донесување на Лусио.. па оваа сезона нашата одбрана би требало да изгледа некако на овај начин..

Маикон --- Лусио --- Самуел --- Чиву

или пак друга варијанта

Маикон --- Лусио --- Чиву --- Сантон

Значи зборувам за онаа прва постава, додека за останатите било како и во било кои комбинации.. нека седат на клупа Матераци, Кордоба и Бурдисо..

П.С. Уште еднаш ќе кажам.. доста добар трансфер..:smir:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Со среќа нека ви е Лусио. Таков извонреден фудбалер ( а пред се и личност ) заслужува да игра за поголем клуб од Баерн.

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Нема да трошам зборови, ќе се цитирам само од темата најдобар дефанзивец..

Некои можи да жалите за Максвел, ама доста добра работа на Мурињо! И онака веќе не играше прва постава, имаше уште една година договор, бараше 4 милиони по сезона, а толку пари за играч кој седи на клупа повеќе нема! Значи наместо тоа зедовме 4.5 милиони, пари кои ги употребивме за донесување на Лусио.. па оваа сезона нашата одбрана би требало да изгледа некако на овај начин..

Маикон --- Лусио --- Самуел --- Чиву

или пак друга варијанта

Маикон --- Лусио --- Чиву --- Сантон

Значи зборувам за онаа прва постава, додека за останатите било како и во било кои комбинации.. нека седат на клупа Матераци, Кордоба и Бурдисо..

П.С. Уште еднаш ќе кажам.. доста добар трансфер..:smir:
Е*ено јака , цврста и силна одбрана :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom