Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177

Ми требаа 5 мин да сватам шо се работи. И на крај го вигов нигата бил тука :)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
^
:pos:

П.С. Оваа година најверојатно нема да има пренос на а1 од овие турнири.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Според англиски весник,му го заборавив името...
Интер ке плател ако требало само Виеира да си отиде од Милано :pos::pos:
Им текна на управата и на Мурињо дека нема што да бара Виеира веке во Интер или па ме послушале мене :pos::pos:
Заинтересиран за него е Тотенхем,па срекен му пат назад во Англија...

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
од овај виера по труп играч и по не корисен немаме во тимов....кај 5 утакмици цела сезона игра,па и кога ќе игра се губи во просторот...

п.с и зема висока плата

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.534
Поени од реакции
7.051

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
По се изгледа ни отиде Максвел. Играчот што беше еден од најдобрите трансфери на клубот во последните 10 години. Играч кој ни ја пополни дупката по таа лева страна која постоеше долги години. Сега пак остануваме без класичен офанзивен десен бек. Ќе треба да играме со Занети, Сантон и Киву. Јас останува на ставот дека Максвел далеку подобро ги одработува задачите од сите тројца. Можеби ќе тргнеме по нов играч, Али Сисоко е пред трансфер во Лион единствена добра опција е Андре Сантос кој блесна на Купот на Конфедерации.

I

IBIZA SOUND

Гостин
najverojatno maksvel ke ide kaj nas
mnogu go nemam gledano ovoj igrac
znam deka pred 2 3 godini bese glavna alka vo timot na inter,no izminatata so pomina mnogu ne se iznaigra vo inter,ne bese dovolno dobar ili nesto drugo e rabotata

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Santon: I scared Cristiano Ronaldo

[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]He didn’t scare me. I was more nervous before taking my exams at school,” confessed Santon[/FONT]:pos:
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
“Ronaldo is a phenomenal player and you always have to anticipate his next move. He never got past me that night, instead he had to take a longer way round and outright avoided me.
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“After the final whistle we exchanged shirts and he told me to keep going like this.”[/FONT]

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“It is true, the Coach did well to freeze me out of the squad. Either you live the life of an athlete or you will end up in a bad place.[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“Up until now, good luck has been around 10 per cent of my career. I give the same share to my friends, who have always ensured my feet stay on the ground.”[/FONT]

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“I am the best left-back in the world. Why? Because Mourinho only wants the Number One.”[/FONT] :zver:

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul15j.html

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.534
Поени од реакции
7.051
Не ми се допаѓа тоа што Максвел си заминува!
Сантон има 18 години и уште многу муви да лапа додека да добие стабилност и сигурност во играта, момчето се покажа дека е добро ама минимум уште 2 години редовна прва постава му треба за да се набилда. и да потсетам негова природна позиција е десен бек.
Занети може да игра таму ама има 35 години и сакале или не веќе е во залезот на кариерата.
Киву е тапа како лев бек, имам приметено секогаш кога играл лево по таа слаба сме биле најслаби дури и мунтари многу често мора да се враќа за да му помага.

едит:трансферот веќе е потврден на страната на Барселона така да со среќа нека им е и нека му ја вади душата на педерот роналдо во шпанија!

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Лошо, лошо.....не ја разбирам трансфер политикава на Интер, ама ИЧ. Демек Максвел не е доволно добар за Интер, па сеа нека оди во “второкласен“ тим како Барса, и то за колку??? За посрани 4,5 милиони....Сега уште Маикон и Ибрахимович да ги прода, а на Виера, Мунтари, Бурдисо, Ривас, Мансини итн. нека му ги продолжат договорите, нормално со повисока плата....:tapp:
А да и ќе забораев....и Недвед да го земиме....море и Звонимир Бобан, Зидан, Шукер, и Карлос(на местото од Максвел) си викам да ги земиме,.ако биди да биди...нека му ја мисла РЕАЛ после!!! Кој Роналдо, кој Кака кој бакрачи, ова е тим....
И после ЛШ сме сакале......а бре која ЛИГА луѓе, шо ви е вас....

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
абе не ми се верува шо прават нашиве......се гледа дека барса секогаш прави најдобри трансвери....за малку пари добри играчи земаат....и што планираат сега морати и мурињо?со сантон да играат лево или со занети:pipi:не дека максвел беше незаменлив али барса само на таа позиција беа послаби и сега за мочани 5 милиони колку е трансферот нз точно си земаат супер играч

барем сисоко да го зема сега супер ќе биди

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Сега останува уште Маикон да го продадеме на Реал или Челзи. Може Сантон и лево и десно, млад е дечкото, ќе постигне... :tapp:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Продажбата на Максвел е изнуден потег. Ако не го прпдадеме оваа сезона, вгодина заминува како слободен играч. НЕ знам шо се нервирате толку. Кога Мурињо има доверба во Сантон не знам зошто ние сме песимисти. Исто така го имаме Занети за кој не верувам дека ќе има место во средниот ред на Интер па ќе мора да игра на таа позиција.
Она што треба да не загрижува е средниот ред. Видете само какви играче зеде Јуве. Мело + Диего. А ние останавме на оној дефанзивен среден ред + Мота уште еден дефанзивен играч.
Мурињо треба да не изненади со еден креативец во средниот ред, светска класа плеј кој ќе биде предводник на тимот.
Најверојатно тоа ќе биде Деко, но и тој би одиграл подобро од Дејан како плеј.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Не е работа ова што го продадоа Максвел, штета голема (Syn да дознае ќе му се расипе одморот)
Шала на страна, овој потег е повеќе од неразумен според мене иако последните натпревари на Максвел во Интер беа катастрофални сепак залужи да остане во Интер. Сантон е добар но неговата природна позиција е десен бек, сега ќе треба да игра лев бек, па повторно финтите за префрлување на топката на десна нога, па центаршут ... сите веќе го знаат тоа, прочитана игра однапред.
Виера, Круз, Креспо, Давид Суазо, Обиња ... тие беа играчите од кои треба да се ослободиме (некои се уште се во составот :/), а ние се ослободуваме од играч кој што игра на позиција која што ја немаме целосно обезбедено.

Тимов за наредна година во главно ќе биде ист, плус засилувањата, плус овие дечки од по 17/18 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom