Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Од многу добри трансфери им се блокира сајтов на Интер :pos2: , и патем Занети ке биде уште долго капитен :smir:
Премногу посети има :) Еден сат отварам џабе... :)

До каде сме со турнирот во Америка? Мислам дека денес треба да играме пријателски натпревар?
Ае кој знае нека пиши кога како што...

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Еее тек сега Интер ќе го видиме во право светло, лани играта ни се базираше само на Маикон и Ибра па освоивме сериа а, а замислете годинава ќе располагаме со разновидност имаме повеќе играчи кој можат да повлечат и да им ја олеснат работата на Ибра и Маикон башка каде каде постабилна одбрана. Едноставно доколку ги среди добро Мурињо ќе везат на терен да не знае човек од која страна е поопасно :)

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Играме со УКЛА во 16.00 по локално време. Тоа по наше би требало да биде околу 20-21 вечерва.

Член од
23 септември 2008
Мислења
313
Поени од реакции
7
Добра работа направија со Лусио. Играчот го следам уште од Леверкузен и многу ми се напраи мерак тогаш кога отиде во Баерн и не ми се веруваше дека ќе си отиде али и тоа дочекав. Одлична вест за добро утро!

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
топ работа со лусио, а инаку сите ја бараат таа 10-ка, јас мислам дека е Хлеб човекот-плеј...

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Стрим некој за гледање информиран си дали ќе има или слабо?
УКЛА е некој аматерски тим што не нема дадено ни во понудиве во кладилница камо ли да не има на телевизија..
Мислам дека нема да има ништо за гледање.. едноставно ова ќе биде како некој тренинг.. некоја слаба и лесна утакмица за загревање..
Наредните три со Лос Анџелес, Челзи и Милан би требало да ги има по телевизииве на интернет.. оваа тешко..

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Се јави Морати, трансферот на Лусио не е официјален. Зошто човеков мора секогаш да оди контра.

Зошто секогаш мора се да биде спротивно од она што ќе го каже он. Дали утре или задутре Лусио ќе биде наш фудбалер што му прави разлика тоа на Морати.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.316
Поени од реакции
5.985
Се јави Морати, трансферот на Лусио не е официјален. Зошто човеков мора секогаш да оди контра.

Зошто секогаш мора се да биде спротивно од она што ќе го каже он. Дали утре или задутре Лусио ќе биде наш фудбалер што му прави разлика тоа на Морати.
Тоа е веројатно некоја тактика..И Фелипе Мело беше на прегледи во Торино, а Претседателот на Јуве Џиљи истовремено рече дека сеуште се не е официјално..

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
На КалчоМеркато викаат дека и со Хлеб работата е завршена.. највероватно се очекува двајцата да ги поминат медицинските прегледи и да следи едно заедничко претставување за двајцата..
Ако е така тоа значи дека трансфер периодот за нас е завршен (што се однесува до нови играчи), остануваат уште оние кои не му требаат на Мурињо да си заминат..
Значи во средината ги имаме Камбиасо, Станкович, Кваресма, Мотта, Хлеб, Мунтари, Виеира, Занети. Имаме 8 играчи, а максиум ни требаат 4 или уште полошо ако игра Мурињо со неговата омилена, односно Милито сам напред и Златан и Балотели по страните ќе ни требаат само 3!
Доста работа за Мурињо.. :back:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Мурињо и Интер оваа сезона на слатки маки ке бидат.....:back::back:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.674
Поени од реакции
796
Топ е ова со Лусио...

Боље опција отколку Карваљо, бар за мене.
Ајде ајде... почело је почело...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Е ова не го очекував :)
Честитки...
Со Мурињо и Морати ништо не можеш да очекуваш. :)

П.С. Овој Лусио малку несмасен ми делува, али сепак мислам дека е доста цврст дефанзивец, баш онаков како што сака Мурињо, силен и вистински борец на теренот, да се надеваме дека во Интер ќе игра доста добро.

П.П.С. Хлеб на позајмица кај нас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom