- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
ова ти е класично сељачко размислување. за другите кажувате дека се простаци и неписмени (за провинцијалците мислам), а барем ти во случајов испаѓаш најголем простак на форумов!!! барем за ова болдираново ти велам.МајмунчиНа, се ви смета што е поврзано со Вардар, затоа само едно ќе ви кажам: ЦИЦАЈТЕ ГО! Каква историја изгубил Вардар и традиција бе? Јас сум против додавање на име, ама ти пошто појма си немаш од животот можеш до сабајле да ни го шлапкаш со вакви глупи коментари... Ти мисли си дека Вардар е Миравци, а јас може да си мислам дека ти имаш барем 2 грама мозок... Победа како најголем срам во нашиот фудбал изгуби се, а после тие 6-7-8 години истата таа Победа ќе го направи она што го направи Вардар сега (ќе се фузира со Победа 2011). Вие најдовте за достоинство да зборите!? Не ме терај слики и постови да барам, вие како навивачи сте најголемите фекалии во оваа држава. Кога подобро ќе размислам, вие не сте ни навивачи! Вас ве боли тоа што Вардар не може така лесно како Победа да летне од лигава, ве боли она што копитото мајмунско Хари прави се за Вардар да остане во лигава, признај дека повеќе се влажните на слаб Вардар отколку на јака Победа? Со вакви глупи (читај прилепски) финти слободно може да лажеш некој од тие прилепските мајтапчии...
На крај, да не беше Вардар, вашиот клуб сеуште ќе постоеше...
ПРИЛЕП - ВЕЧНА ПРЕСТОЛНИНА НА ФФМ, ПОБЕДА ВО НУЖНИК!
п.с. Направете си тема за Миравци, па вие најнунчиња и лавоvи можете слободно таму да им го тапшате зашто они прифатиле фузија, а нас да ни ги забришете лигите од јајцата...
прво и прво, ти одговорив оти бев прозван, второ, каде виде јас да те навредам во мојот пост, кој патем беше и мое мислење,а? МОЕТО МИСЛЕЊЕ Е МОЕ ПРАВО И НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА МИ ГО ОДЗЕМЕ, а посебно не некој кој претходно ме прозвал да одговорам!!!
вие скопјаните, со чест на исклучоци, одма кога немате начин како да вратите на некој пост кој не ви одговрара почнувате со провокации и навреди и демек испаќате НАЈБОЉИ У СВЕТ, а уствари не знајте ни македонски ко што треба да зборувате!!!
и самиот си свесен дека ова што го направи вардар се коси со сите правила и прописи и дефинитивно го уништи мак-фудбалот, амна мораш да си го браниш твојот сакан и никогаш непрежален клуб, сега попознат и како вардар од источјна македонија, не од скУпје!!! ако со тоа што навредуваш некого ти олеснува на срцето, нема проблем, тогаш застани пред огледало и кажи си се шо имаш!!!
ПОЗЗ ОД ПРИЛЕП, ЕДИНСТВЕНАТА ПРЕОСТАНАТА ФУДБАЛСКА ПРЕСТОЛНИНА ВО МАКЕДОНИЈА!!! оти вардар од скУпје се прекрсти во с. миравци или како и да е и абдицира од скопје!!!