P
PewDiePie
Гостин
И ти еднаш да кажеш нешто паметно да си ебеш векот.
Зависи, секој викенд за различен тим еве сеа планираме за Шкендија да навиваме ама Лојал Фанс сакаат за Партизан па ќе бидеме поделени и така...Денеска го сменија името на Вардар,што мислите,утре чие име ќе го сменат големите "патриоти"?
Незнам за кого сега Комити ќе навиваат,за Вардар или Миравци?
Газдата на Миравци паметно одигра, нема никој од таму да му се лути од едноставна причина што без него нема ни да постои клубот, ок, може ќе постои ама во 3 или 4 лига...за мене миравци е на крај победник
ако стварно лапна тендер или пари газдата, тоа значи миравци ќе има пари за да продолжи да игра
плус докажавме оти село со едвај 1500 жители може да стигне до нашата прва лига која не е ништо подобра од втората
во втора лига, миравци кога сака може да биде шампион, но за жал првите две места се секогаш резервирани за тие шо мора да влезат, по било која цена.
Ај одмори сеа малку. Ќе се умориш од многу глушење на сите можни страни и форуми.Не се дадени ниту денар оти газдата на миравци вашиот спасител е богат и има пари но наместо пари се договриле со милајков да ву дадат повеќе работа односно некој тендер со шлеперите што има газдата на миравци и чиста сметка за трчањето и агитирањето на дел од вашите членови од групата во кампањата на паралментарите избори !!!
Добор би било сега наместо вардар 2011 или вардар 1947 да бидите вардар-вмро дпмне
Не боцкам, гледам дали се размислува на тоа од страна на навивачите.Провоцираш со тоа што се правиш паметен на темава.
Божем наивни сме ние, па со глупави прашања ќе не побоцкаш малку.
Кажи ми што има допирна точка ова со темава?
Токму така од олоши како мене неможе да пркне Вардар. Вардар ќе пркне од сите кои што на стадион не стапнале на стадион, а се чукаат во гради дека се Вардарци, а се активираат (воглавно на интернет) само кога нешто се размрсдува на Вардар, а преку година повторно си се враќаат на своите Ѕвезда, Партизан, Интер, Ман Јунајтед, челзи итн...
Ако е кармата кучка таа треба многу мноооооооогу да ни враќа.Колку е само овој клуб силуван веќе 15 години,би било еднаш редно време Вардар да види малце светло.Најмногу боли фактот што политиката длабоко навлезе во проблемот наречен фк Вардар, е тоа кине, а уште повеќе кине фактот што навивачите од страна немо гледаат и коментираат а дел од нив дури и се среќни што '' Вардар повторно ќе се врати на старите добри патеки '' а начинот на кој тој процес започнува не е во ред.
Во 21ви век, кога се настојува политиката да биде искоренета од било кој спорт, со Вардар се случува она обратното, али знаете како викаат, кармата е кучка, страв ми е Вардар во иднина да не стане згаснат гигант во мак.фудбалот па играњето во Втора Лига тогаш да биде луксуз ...
Јас не гледам како вистински љубител на фудбалот и навивач на Вардар може да биде помирен со ова што сега се случува, јас разбирам дека навивачите премногу направија за клубот али они не се залагаа еден ден на ваков начин '' Вардар да застане на нозе '' ( алудирам на Комитите нормално ).
п.с. Е сега за останатите со мегафони контра Вардар, секогаш погледнете се во Огледало пред да коментирате, запрашајте се колку матни зделки и незаконски работи се случувале во клубовите за кои навивате, запрашајте се колку натпревари истите имаат наместено а вие со курот у рака сте дремеле и ве заболел ташак за тимот, ниту еден клуб во Мк не е цвеќе за мирисање, па поготово не Победа, најголемиот СРАМ за мак.фудбалот, зашто глеам еден нивни фан најгласен е тука контра Вардар, немате добра подлога за да го дискредитирате Вардар и ова што сега се случи бидејќи ни вашите клубови не се поарни, нит биле, нит ќе бидат.
Ова треба нас да не засега, не вас, арно ама ...