Фан Клуб: Вардар

P

PewDiePie

Гостин
И ти еднаш да кажеш нешто паметно да си ебеш векот. :D

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
Денеска го сменија името на Вардар,што мислите,утре чие име ќе го сменат големите "патриоти"?
Незнам за кого сега Комити ќе навиваат,за Вардар или Миравци?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.538
Поени од реакции
29.103
Денеска го сменија името на Вардар,што мислите,утре чие име ќе го сменат големите "патриоти"?
Незнам за кого сега Комити ќе навиваат,за Вардар или Миравци?
Зависи, секој викенд за различен тим еве сеа планираме за Шкендија да навиваме ама Лојал Фанс сакаат за Партизан па ќе бидеме поделени и така... :)

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
за мене миравци е на крај победник
ако стварно лапна тендер или пари газдата, тоа значи миравци ќе има пари за да продолжи да игра
плус докажавме оти село со едвај 1500 жители може да стигне до нашата прва лига која не е ништо подобра од втората
во втора лига, миравци кога сака може да биде шампион, но за жал првите две места се секогаш резервирани за тие шо мора да влезат, по било која цена.

П

Паспарту

Гостин
за мене миравци е на крај победник
ако стварно лапна тендер или пари газдата, тоа значи миравци ќе има пари за да продолжи да игра
плус докажавме оти село со едвај 1500 жители може да стигне до нашата прва лига која не е ништо подобра од втората
во втора лига, миравци кога сака може да биде шампион, но за жал првите две места се секогаш резервирани за тие шо мора да влезат, по било која цена.
Газдата на Миравци паметно одигра, нема никој од таму да му се лути од едноставна причина што без него нема ни да постои клубот, ок, може ќе постои ама во 3 или 4 лига...

Трошоците во прва лига се поголеми од оние во втора, а ова фузирање на газдата на Миравци му дојде како кец на десетка. Ова не е пропаѓање на клубот или пак откажување од амбициите за влез во прва лига, туку само пролонгирање на играњето за една сезона... Следната сезона Миравци сигурно ќе влезе во прва лига.

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Победници се вашите дебилни мозочиња. Вие или сте дебили или така ви се чини да се однесувате. Јас само ќе ви кажам дека ние 5 години се боревме за да го доведеме Вардар на тоа ниво на кое ќе биде на почетокот на сезоната. А на останатите ви останува да ќутите и пушите!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.120
Поени од реакции
46.079
Најмногу боли фактот што политиката длабоко навлезе во проблемот наречен фк Вардар, е тоа кине, а уште повеќе кине фактот што навивачите од страна немо гледаат и коментираат а дел од нив дури и се среќни што '' Вардар повторно ќе се врати на старите добри патеки '' а начинот на кој тој процес започнува не е во ред.

Во 21ви век, кога се настојува политиката да биде искоренета од било кој спорт, со Вардар се случува она обратното, али знаете како викаат, кармата е кучка, страв ми е Вардар во иднина да не стане згаснат гигант во мак.фудбалот па играњето во Втора Лига тогаш да биде луксуз ...

Јас не гледам како вистински љубител на фудбалот и навивач на Вардар може да биде помирен со ова што сега се случува, јас разбирам дека навивачите премногу направија за клубот али они не се залагаа еден ден на ваков начин '' Вардар да застане на нозе '' ( алудирам на Комитите нормално ).

п.с. Е сега за останатите со мегафони контра Вардар, секогаш погледнете се во Огледало пред да коментирате, запрашајте се колку матни зделки и незаконски работи се случувале во клубовите за кои навивате, запрашајте се колку натпревари истите имаат наместено а вие со курот у рака сте дремеле и ве заболел ташак за тимот, ниту еден клуб во Мк не е цвеќе за мирисање, па поготово не Победа, најголемиот СРАМ за мак.фудбалот, зашто глеам еден нивни фан најгласен е тука контра Вардар, немате добра подлога за да го дискредитирате Вардар и ова што сега се случи бидејќи ни вашите клубови не се поарни, нит биле, нит ќе бидат.

Ова треба нас да не засега, не вас, арно ама ...

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
^
Е да,тоа што политиката замеша прсти односно цела рака ја пикна во Вардар стварно кине.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Не се дадени ниту денар оти газдата на миравци вашиот спасител е богат и има пари но наместо пари се договриле со милајков да ву дадат повеќе работа односно некој тендер со шлеперите што има газдата на миравци и чиста сметка за трчањето и агитирањето на дел од вашите членови од групата во кампањата на паралментарите избори !!!
Добор би било сега наместо вардар 2011 или вардар 1947 да бидите вардар-вмро дпмне (y)
Ај одмори сеа малку. Ќе се умориш од многу глушење на сите можни страни и форуми.
П.С И успат дај пробајте да изнудите нешто за Пелистер. „Мака“ ми е да ве гледам вакви. Или не смеете да гукнете зашто водечките глави ви се на иста бранова линија со градоначалничето ваше!?

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
почнати се преговори со бајевски а во наредните денови ќе почнат преговори со васоски

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Провоцираш со тоа што се правиш паметен на темава.
Божем наивни сме ние, па со глупави прашања ќе не побоцкаш малку.

Кажи ми што има допирна точка ова со темава?

Токму така од олоши како мене неможе да пркне Вардар. Вардар ќе пркне од сите кои што на стадион не стапнале на стадион, а се чукаат во гради дека се Вардарци, а се активираат (воглавно на интернет) само кога нешто се размрсдува на Вардар, а преку година повторно си се враќаат на своите Ѕвезда, Партизан, Интер, Ман Јунајтед, челзи итн...
Не боцкам, гледам дали се размислува на тоа од страна на навивачите.
Зошто да не земат играчи од Миравци, кога сигурно имаат некој квалитет штом во такви услови стигнале до прва лига.
Не знам од каде ти извади провокација?

Допирна точка е тоа дека (колку што јас сум запознаен) два тима од еден газда (или во овој случај еден тим со две екипи) неможат во едно Македонско национално првенство да играат. :)

Сега што не ти е јасно? О, газда на темава!

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Најмногу боли фактот што политиката длабоко навлезе во проблемот наречен фк Вардар, е тоа кине, а уште повеќе кине фактот што навивачите од страна немо гледаат и коментираат а дел од нив дури и се среќни што '' Вардар повторно ќе се врати на старите добри патеки '' а начинот на кој тој процес започнува не е во ред.

Во 21ви век, кога се настојува политиката да биде искоренета од било кој спорт, со Вардар се случува она обратното, али знаете како викаат, кармата е кучка, страв ми е Вардар во иднина да не стане згаснат гигант во мак.фудбалот па играњето во Втора Лига тогаш да биде луксуз ...

Јас не гледам како вистински љубител на фудбалот и навивач на Вардар може да биде помирен со ова што сега се случува, јас разбирам дека навивачите премногу направија за клубот али они не се залагаа еден ден на ваков начин '' Вардар да застане на нозе '' ( алудирам на Комитите нормално ).

п.с. Е сега за останатите со мегафони контра Вардар, секогаш погледнете се во Огледало пред да коментирате, запрашајте се колку матни зделки и незаконски работи се случувале во клубовите за кои навивате, запрашајте се колку натпревари истите имаат наместено а вие со курот у рака сте дремеле и ве заболел ташак за тимот, ниту еден клуб во Мк не е цвеќе за мирисање, па поготово не Победа, најголемиот СРАМ за мак.фудбалот, зашто глеам еден нивни фан најгласен е тука контра Вардар, немате добра подлога за да го дискредитирате Вардар и ова што сега се случи бидејќи ни вашите клубови не се поарни, нит биле, нит ќе бидат.

Ова треба нас да не засега, не вас, арно ама ...
Ако е кармата кучка таа треба многу мноооооооогу да ни враќа.Колку е само овој клуб силуван веќе 15 години,би било еднаш редно време Вардар да види малце светло.
На страна тоа.Вардар нема да испаѓа,мислам дека со тоа што градот го превзема клубот Вардар стана мање више вечен претплатник на прва лига.Е сега зависи колку добро ќе гура таму.Тоа се зависи од изборите,кој ќе дојде на власт,кога има избори,градот од која партија е,владата од која е........Сега тоа ќе си чекаме избори кога имаат сите пари да направиме нешто и да ни се поклопат градската и државната власт да бидат од иста партија..........

Kajgana Shop

На врв Bottom