Фан Клуб: Вардар

Член од
19 август 2010
Мислења
4.236
Поени од реакции
10.526
Drug beshe muabetot nemashe ni da stignat do tie 2 gola da ne bea sudiite, Brera beshe ramnopraven protivnik ako ne i podobar celo prvo poluvreme i toe to. Tepavte i iskreno mie gajle nitu imam predrasudi, go gledav mechot zato ti kazhvam
Daj be druže, kade so tie muabeti nemale da stignat i do tie dva gola da ne bea sudiite. I ja ja gledav. Golovi od nafrleni topki,šo sudiite?? Pa imaše Brera 2 stoprocentni sansi, nikoj ne go negira toa, kako što i nie imavme 2-3 promašen ziceri po koi možeme da dademe i pet - šest gola, ama ne e taka. Završi 3-0.Glupa ti e malce logikata, ama ajde.

Член од
23 април 2022
Мислења
619
Поени од реакции
3.014
И на Струга купот ќе и биде единствен начин за излез во Европа, а имаат доволно луфта да се спремаат и одмараат до финалето.

Член од
3 мај 2014
Мислења
912
Поени од реакции
3.038
Гледам и читам редовно, ама искрено никогаш не сум имал таква одбивност да го гледам Вардар како сега.. Иако клубот бил и во полоши ситуации и моменти.
Ситуацијата и атмосферата што ја направи и сеуште на големо ја прави Миленко за да може да си работи(читај да си мести и краде, друго и не знае за жал) без да му сметаме иде само на шетета на Вардар и секако секој со здрав разум знае каде е проблемот, Комити биле и ќе бидат секогаш тука, тие како Миленко ќе доаѓаат и ќе си идат, обично сите тие оставија само дамки.
Жално е што ниту еден спортски медиум не напиша една статија за случувањата во Вардар, бидејќи и тие самонаречени спортски новинари се платени и пишуваат само кога интересите се во нивна полза.
Жално, да имаш клуб како Вардар, такви навивачи и атмосфера и сето тоа да го уништиш, само за лична профитерска корист.. по наредба од партија која доби највеќе од таа атмосфера во Вардар изминатите години, наместо да ја потикнете македонштината, која ве донесе на власт, тоа што некој усепа да направи таква приказна вие брзате што побрзо да ја згаснете, затоа што таа приказна ве плаши, како што ве плашат силни Пелистер, Победа, Тетекс и Беласица, од трибините на тие клубови ќе излезат момци што ќе пркосат што ќе бидат чесни но и бробени што знаат што е љубов и другарство.. а вас тоа највеќе ви смета.
Али за брзо ќе се крене земјава пак на протести никој злоделата не ви ги заборавил.
Ќе одговарате и меѓу себе ќе почнете да се јадете!

А тебе Миленко, бидеќи знам дека те боли и редново читаш се за тебе, да ти кажам, ќе ти дојде крајот и на тебе и на таквите како тебе.
Како вели старата мудра македонска изрека, копаш гроб за друг, самиот во него ќе паднеш.

А за Вардар, за Комити и сите вардарци, ова нека ни биде памет и потик за поголема сплотеност и мотив, за Вардар - клуб на народот!

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
6.034
Поени од реакции
18.519
Македонскиот " wanna be" Звездан Терзиќ :)
Единствената разлика е што творзан малку се грижи за својот физички изглед, а овој личи на симнат од планина. И да творзан благодарејќи на власта помина само со застарено дело, а овој има лежано во прдеканата :)

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.054
Поени од реакции
25.634
Член од
1 јуни 2024
Мислења
88
Поени од реакции
246
Poklonuvam 5 karti za Vardar - CZV, tribina zapad, blok 27, red 3. Za zal nema da sum vo Sk vo sreda.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.836
Поени од реакции
2.386
На кој канал ќе биде преносот? Бидејќи ниту на Јутјуб не успеав да најдам ништо.

Член од
23 декември 2023
Мислења
22
Поени од реакции
18
На кој канал ќе биде преносот? Бидејќи ниту на Јутјуб не успеав да најдам ништо.
На арена спорт 5 има мислам дека ако најдам линк ќе ти пратам
Автоматски споено мислење:

https://www.youtube.com/watch?v=okt-X46QXI0 еве и линк :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

што е работава со преносот? требаше да има на арена нема никаде

Последно уредено:
Член од
23 април 2022
Мислења
619
Поени од реакции
3.014
Не стига замор полека или...? Некој што беше на утакмицата да даде свое видување?

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.413
Поени од реакции
3.659
Уште 6 кола до крај,за сигурен опстанок и да не сме на последни три места од табелата потребни ни се уште две победи и две нерешени и мирна глава сме имаме опстанок обезбеден.

Kajgana Shop

На врв Bottom