Фан Клуб: Вардар

Член од
1 февруари 2023
Мислења
22
Поени од реакции
42
"Фан зоната на гостинскиот клуб ќе биде лоциарана кај фонтаната во Градскиот парк. Ги замолуваме гостинските навивачи да купуваат влезници за Источната трибина."
Дефинитивно не е нормален.
uuu strashno vo sred grad ako ova dozvolite da vi se naprae

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.413
Поени од реакции
3.659
Во недела поради поклопување на термините,дуелот Вардар-Тиквеш ќе се игра на ФфМ,а Работнички ќе биде домаќин на градски
Градски е дом на Работнички, ние сакаме да се лутиме и да плачеме ама од кога одам на стадион секогаш кога се поклопуваат термини они си го задржуваат стандардниот и си играат на Градски,а ние бараме солуција играме по други стадиони.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.805
Поени од реакции
2.929
За кој фудбалер станува збор? Глеам на нет за некој македонски талент Тома Ѓеоргиевски, али потпишал за Џенова во 2023, или нешо ја сум грешка.
Илчо Георгиевски го однесе таму,изгледа од академијата негова излезе од ѓорче .....
Автоматски споено мислење:

Мартин капитенот на Брера.
не е мартин уште не можат да му најдат трансфер, мислам имам уште 1 год струмица ,го вртеа демек италија ,португалија,динамо и уште е струмица,брера финансиски отепани биле и затоа тренерите си одат ама и многу стегнати

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.413
Поени од реакции
3.659
делије ќе доаѓаат или слабо?
Штом имаат најавено собирање сигурно ќе има,е сега дали овие од Београд ќе доаѓаат не се знае,ама од Македонија ќе има сигурно ДелијеКуманово се спремаат на големо.

Член од
20 септември 2023
Мислења
430
Поени од реакции
2.342
Cisto fudbalski me interesira … ova Sto go zboris ke pomisli nekoj posed topka sekoja utakmica e 70% … pelister prvo poluvreme 7 sanisi naprai ni ja dupnaa glavata …Brera poslednava prvo poluvreme gledav nula znaci edna golema nula nikakva igra I da ne nabrojuvam uste …ajde kazi Samo kako po tebe fudbalski sledna sezona ke se podobri nesto koga e macenje sekoja utakmica… I ne Siri odgovori kako Samo sledna sezona po tebe bi bile nadmokni na fudbalski Plan ? Zasto so ovie igraci bidi siguren ni za titula nema borba da ima a kamoli nekoja nadmokj
Какви 7 шанси не зезај, јас сум сигурен дека и без бламажата ќе ја свртеше Вардар утакмицата, едноставно квалитативно тимот е многу над оној битолскиот, колку и да сака некој да го негира тоа (јас го имам тоа направено милион пати). На добар терен без проблем ќе победеше Вардар, но судиите се избламираа и го оцрнија и флекосаа цел натпревар, па сега повеќе зборуваме за тоа отколку за натпреварот. Види, не може никој да ме убеди дека екипа со еден квалитетен играч е добра екипа, неколку пати имав пишано, ние во есенскиот дел имавме подобар тим од Пелистер, а не пак сега. Без Мирко битолчани ти се второлигашка екипа…

Малку е рано да се зборува за наредна сезона, а искрено не верувам и дека планираат со истиов тим да играат и наредна, сигурно ќе си отидат доста играчи плус ќе дојдат нови. Тука е проблемот, дали ќе се форсирсат дел од дебилите од агенцијата на куроглавиот или ќе се тргне по квалитетни играчи. Реално да збориме, со оглед на аматерскава лига и со истиов тим и замена за Омерагиќ без проблем ќе бидеме помеѓу првите три места.

Од друга страна, далеку дека сме надмоќни како што прикажуваат дебилите од управава, со Беса една полушанса имавме, со Работнички видовме што се случи итн., но ако изигра тимов како што треба и како што се очекува, тогаш неѓа ни да ги гледаме оние судиски бламажи.

Член од
17 септември 2023
Мислења
19
Поени од реакции
16
Какви 7 шанси не зезај, јас сум сигурен дека и без бламажата ќе ја свртеше Вардар утакмицата, едноставно квалитативно тимот е многу над оној битолскиот, колку и да сака некој да го негира тоа (јас го имам тоа направено милион пати). На добар терен без проблем ќе победеше Вардар, но судиите се избламираа и го оцрнија и флекосаа цел натпревар, па сега повеќе зборуваме за тоа отколку за натпреварот. Види, не може никој да ме убеди дека екипа со еден квалитетен играч е добра екипа, неколку пати имав пишано, ние во есенскиот дел имавме подобар тим од Пелистер, а не пак сега. Без Мирко битолчани ти се второлигашка екипа…

Малку е рано да се зборува за наредна сезона, а искрено не верувам и дека планираат со истиов тим да играат и наредна, сигурно ќе си отидат доста играчи плус ќе дојдат нови. Тука е проблемот, дали ќе се форсирсат дел од дебилите од агенцијата на куроглавиот или ќе се тргне по квалитетни играчи. Реално да збориме, со оглед на аматерскава лига и со истиов тим и замена за Омерагиќ без проблем ќе бидеме помеѓу првите три места.

Од друга страна, далеку дека сме надмоќни како што прикажуваат дебилите од управава, со Беса една полушанса имавме, со Работнички видовме што се случи итн., но ако изигра тимов како што треба и како што се очекува, тогаш неѓа ни да ги гледаме оние судиски бламажи.
Pa toa I probav da kazam Ali nekako ja rasiriv epten I Kano Standard negovoto tera … od fudbalski Aspekt zboram treta sezona vishe sekoja polusezona nov lik se ima sostavot menjaj Samo Sto e nikakva strategija… krivo mi e brat Sto edni prosecni ekipi u edna srbija Real Madrid Se za nas nikakva organizacija nikakvo Jadro ekipata nema borba na teren izlagas so duranski …cela sezona duel igra ne vidovme eden lakt da grizat na topka Vardar sme da Go ebam drsko treba sekoja utakmica gospodski da vlezeme I u ova amatersko prvenstvo trening da si praime I posle 30 godini konecno uspeh da ima evropa a ne 0,5 sansi so Besa da Se ima… soberi 4-5 igraci Sto vredat dopolni so 3-4 Kamerunci naprai ekipa Sto vredi naprai Siroka klupa Vardar sme Daj sansa na mladi igraci od cela makedonija soberi gi 3-4 naprai edna ekipa od 17-18 igraci gladni za uspeh I rezultati ke dojdat … a ne nie Cikarski Go sobirame… samo fudbal sakame da gledame ne treba mnogu za Vardar da Se vrati Kaj mu e mestoto i da bideme kako treba po Site standardi I Daj boze da e Taka kako zboris I da Se gazi u ova prvenstvo I da Se krene nivo konecno I dolgi godini da gazime I na dolgi pateki strategija da Se ima eden mlad igrac u 2 godini Samo da vadime na konj sme

Член од
28 ноември 2011
Мислења
178
Поени од реакции
262
Ко да заборвате дека пишувате за најлошата лига во европа....а очекувања ко лига шампиони дека треба да освоиме за две три години..

Член од
17 септември 2023
Мислења
19
Поени од реакции
16
Ко да заборвате дека пишувате за најлошата лига во европа....а очекувања ко лига шампиони дека треба да освоиме за две три години..
Vishe igravme grupi evropa… toa Sto e najlosa I sto nema konkurencija golema plus moze Samo da bide da ni bide ekskurzija sekoja utakmica … ete Kano rece ima pari ke kupuva novi igraci I novi navijaci : ) nema veze ete cisto fudbalski del nikoj ne spomnuva Pa Samo si kazav mislenje Ali djabe e zalicivme nekolku pati na Klub I ke si ostanat tie sekavanja ubavo izglea Samo nema pak da Se doceka … pozdrav

Член од
28 ноември 2011
Мислења
178
Поени од реакции
262
ПРЕНЕСЕТЕ МУ НА МИЛЕНКО ДЕКА ИМА ДОБИЕНО ЖОЛТ КАРТОН!!!! СЛЕДНИОТ Е ЦРВЕН МНОГУ ЗАЕБАН СО 5 МЕСЕЦИ ПАУЗА! ИМА МОМЦИ ШТО ПРЕМНОГУ ЖРТВУВАЛЕ ЗА НЕКОЈ КУРТОН КАКО НЕГО ДА СИ ИГРА СО ИМЕТО КОМИТИ И ВАРДАР!!!! ПРВО КЕ СТРАДААТ ТИЕ КУРТОНИ ОКОЛУ НЕГО ТИЕ ПАЦЕРИ ОД ОБЕЗБЕДУВАЊЕ КОЛКУ ДА МУ ДОЈДЕ ПАМЕТ. СЛЕДЕН Е ТОЈ!!!!

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.413
Поени од реакции
3.659
ПРЕНЕСЕТЕ МУ НА МИЛЕНКО ДЕКА ИМА ДОБИЕНО ЖОЛТ КАРТОН!!!! СЛЕДНИОТ Е ЦРВЕН МНОГУ ЗАЕБАН СО 5 МЕСЕЦИ ПАУЗА! ИМА МОМЦИ ШТО ПРЕМНОГУ ЖРТВУВАЛЕ ЗА НЕКОЈ КУРТОН КАКО НЕГО ДА СИ ИГРА СО ИМЕТО КОМИТИ И ВАРДАР!!!! ПРВО КЕ СТРАДААТ ТИЕ КУРТОНИ ОКОЛУ НЕГО ТИЕ ПАЦЕРИ ОД ОБЕЗБЕДУВАЊЕ КОЛКУ ДА МУ ДОЈДЕ ПАМЕТ. СЛЕДЕН Е ТОЈ!!!!
Жол веќе имаше ,ова е веќе ЦРВЕН.

Kajgana Shop

На врв Bottom