Фан Клуб: Вардар

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.024
Поени од реакции
3.153
Спахиу ви е либеро во тимов и прави разлика и можеби најзаслужен за пролетната форма на тимот (покрај судиите се разбира :icon_mrgr:). Се гледа дека има мозок за фудбал и ќе го биде. Да успеете да го задржите на подолго време би ви било супер.

Член од
18 август 2019
Мислења
286
Поени од реакции
465
Се смеат сите на голов. А и за смеење е...
Незнам зашто се потребни овие судиски помагања,кога Вардар секако е подобар за класа од Брера и без проблем ќе се пласира во финалето.Ајде оваа година ќе поминат некако овие грешки,но другата година во дирекни дуели за титула ваква грешка во Тетово може опасно да биде

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.429
Поени од реакции
2.034
Незнам зашто се потребни овие судиски помагања,кога Вардар секако е подобар за класа од Брера и без проблем ќе се пласира во финалето.Ајде оваа година ќе поминат некако овие грешки,но другата година во дирекни дуели за титула ваква грешка во Тетово може опасно да биде
Очигледно не ја гледаше утакмицата, Брера ќе беше заслужено и 0-2 да води ако знаеја малце пред гол да изиграт, два пати вардар скоро од линија ја вадеа топката.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.224
Поени од реакции
4.115
Не го разбирам Пандев и која е веќе поентата на Брера. Се најавуваше како голем проект, па некои италијански компании застануваа зад нив. Брера најверојатно ќе испадне како тера. Тоа ли беше поентата на Академија Пандев (Брера)?

Член од
23 април 2022
Мислења
619
Поени од реакции
3.014
Пандев е најголемо разочарување до сега и како сопственик (АП) и како акционер и спортски директор (Брера) и како функционер- лампион (ФФМ)
Целиот култ за себе што го градел како личност го растура и распродава експресно.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.236
Поени од реакции
10.526
Очигледно не ја гледаше утакмицата, Брера ќе беше заслужено и 0-2 да води ако знаеја малце пред гол да изиграт, два пати вардар скоро од линија ја вадеа топката.
Ako gledame na toj način, i baba da ima muda bi bila dedo. Što trebalo, kako trebalo. I na vas Mato da ne vi gi zbrčeše dvata gola ke izvadevte nerešeno.

Член од
1 јуни 2024
Мислења
88
Поени од реакции
246
Ajde cestito liga na Skendija i kup na Vardar. Top ke mu dojdat kvalifikacii vo LK na Vardar i finansiski i za iskustvo

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.429
Поени од реакции
2.034
Ako gledame na toj način, i baba da ima muda bi bila dedo. Što trebalo, kako trebalo. I na vas Mato da ne vi gi zbrčeše dvata gola ke izvadevte nerešeno.
Drug beshe muabetot nemashe ni da stignat do tie 2 gola da ne bea sudiite, Brera beshe ramnopraven protivnik ako ne i podobar celo prvo poluvreme i toe to. Tepavte i iskreno mie gajle nitu imam predrasudi, go gledav mechot zato ti kazhvam

Член од
5 мај 2024
Мислења
125
Поени од реакции
225
Не знам за вас ама мене вакви победи не ме радуваат…ваков куп не ме радува… Следна година со ВАР ќе се прашаме дали ќе ни судат вака…
Нема врска Вар, во далелу појаки лиги дури со вар има дискутабилни одлуки камо ли кај нас. Секако ситните фаули не се прогледуваат на вар

едноставно уживајте овие години што следат

Kajgana Shop

На врв Bottom