Незнам зашто се потребни овие судиски помагања,кога Вардар секако е подобар за класа од Брера и без проблем ќе се пласира во финалето.Ајде оваа година ќе поминат некако овие грешки,но другата година во дирекни дуели за титула ваква грешка во Тетово може опасно да бидеСе смеат сите на голов. А и за смеење е...
Очигледно не ја гледаше утакмицата, Брера ќе беше заслужено и 0-2 да води ако знаеја малце пред гол да изиграт, два пати вардар скоро од линија ја вадеа топката.Незнам зашто се потребни овие судиски помагања,кога Вардар секако е подобар за класа од Брера и без проблем ќе се пласира во финалето.Ајде оваа година ќе поминат некако овие грешки,но другата година во дирекни дуели за титула ваква грешка во Тетово може опасно да биде
Ako gledame na toj način, i baba da ima muda bi bila dedo. Što trebalo, kako trebalo. I na vas Mato da ne vi gi zbrčeše dvata gola ke izvadevte nerešeno.Очигледно не ја гледаше утакмицата, Брера ќе беше заслужено и 0-2 да води ако знаеја малце пред гол да изиграт, два пати вардар скоро од линија ја вадеа топката.
Drug beshe muabetot nemashe ni da stignat do tie 2 gola da ne bea sudiite, Brera beshe ramnopraven protivnik ako ne i podobar celo prvo poluvreme i toe to. Tepavte i iskreno mie gajle nitu imam predrasudi, go gledav mechot zato ti kazhvamAko gledame na toj način, i baba da ima muda bi bila dedo. Što trebalo, kako trebalo. I na vas Mato da ne vi gi zbrčeše dvata gola ke izvadevte nerešeno.
Нема врска Вар, во далелу појаки лиги дури со вар има дискутабилни одлуки камо ли кај нас. Секако ситните фаули не се прогледуваат на варНе знам за вас ама мене вакви победи не ме радуваат…ваков куп не ме радува… Следна година со ВАР ќе се прашаме дали ќе ни судат вака…