Убаво би било, но ова е само шпекулација...да се надеваме дека Фичо ќе остане кај нас...Ај 2000 пост го постирам овде.
Иначе штета би било ако замине Ивановски.Се надевам дека ќе остане тука барем до крајот на сезоната,да ни помогне да станеме шампиони по 6ти пат !!!
Да ти се позлатит рачетоДобро, никој не ме пофали за муката. Доколку имате забелешки во однос што може да се додаде на страната, само напред.![]()
Случајно прееска го сретнав Влатче и ми кажа дека би требало да игра во Сабота. Така да една грижа помалкуhttp://ekipa.mk/News.aspx?newsId=1468
Гроздановски неизвесен за во сабота. Му ебаа мамата вчера, падна и го сјеба рамото...
Искрено незнам зошто воопшто играше... Со моменталната форма е далеку осд репрезентација, мада какви дрва играат зошто да не игра и он...
Ивановски изигра 15-тина минути. Беше солисден, имапше три полушанси со глава, ама за жал не реализираше.
Па не е само УЕФА ранкингот во прашање, јас се занесов малку. Како и да е, фала друже.Да ти се позлатит рачетохахах се шалам добро сработено.Ејјј 403-ти
аааа оваа година идеме јако во Лига на шампиони мора малце ранкингот да го подобриме.