Фан Клуб: Вардар

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ке има ли комити на македонија - шкоткса

viola

FORZA VIOLA
Член од
3 февруари 2008
Мислења
485
Поени од реакции
11
edvaj cekam da dojde gostovanje u bitola....ke ideme najmalce 15 avtobusi..ke vi ja zapalime cela bitola i na niva ke gi pratime toa seljacite
NAPRED VARDAR !!!!!!!!!!!

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Не гледам причина да не се иде во Битола, само не знам кое коло се игра, мислам дека е 13 или 14 коло

Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
Многу се нафурани и искомплексирани чкембарчињата после напреварот од саботата викаат да не сме иделе во бт сега и џандари ќе биле на нивна страна ќе немало жив Комита да остане:pos2:,ахххх ме им е лесно неможат да сфатат дека не се најдобри во навивање туку се во ОРАЊЕ:baeh: први се за тоа !!!!

НАПРЕД ВАРДАР!!!!!!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
U sabota da im ebeme mamata na siptarive. Se nadevam ke bideme vo ist broj kolku i so Pelister. Ajde Makedoncinja

А

Ајсшутер

Гостин
Не ми одговоривте ке има нешто организирано Комити за Македонија - Шкотска ?

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
За наредниот меч со Ренова повторно картата ќе биде 60 денари ќе даваат знаменце и освежувач за во кола...ова е се заради враќање на публиката на Градски :vozbud: респект за Коки :smir: Почеток 16 часот

Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
За наредниот меч со Ренова повторно картата ќе биде 60 денари ќе даваат знаменце и освежувач за во кола...ова е се заради враќање на публиката на Градски :vozbud: респект за Коки :smir: Почеток 16 часот

Бравооо супер,незнаев за ова,епа Скпојани ајде да го бодриме Вардар за нова победа,бес разлика со кого игра.

НАВИВАМ ОД СРЦЕ ЗА ВАРДАР!!!!!!

Kiko-Kozle

GunneR 4 EveR
Член од
29 јуни 2008
Мислења
356
Поени од реакции
7
ај да потврди некој дека е во 4 саат

ај позз

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
Планинска бура на јужна!!! поздрав до сите наши што учествуваа во фајтот!
Се започна одкако ренова постигна гол од пенал и намали на 3:1, најпрвин Албанците бурно изреагираа славејќи како да е 3:1 за нив и покажуваа средни прстеви на сите страни, за веднаш потоа една наша група да им се нафрли и да ги потсети дека не се во џепчиште,сепак ACAB набрзо реагираа и се знае по кого пендречеа. шоуто продолжи и после натпревар надвор од стадионот,на заминување беа каменувани блиндираните бмв-иња и фолксвагени на Албанците.

Kajgana Shop

На врв Bottom