Фан Клуб: Вардар

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Македонскиот ЈАНКЕР!!!

Што мислите, договараат состанок??? (ама фоткава е од типот ЗАШТО МЕ ИЗНЕВЕРИ!!!)

Четвртиот судија Весна Спиркоска со тренерот на Вардар Ратко Достаниќ

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Видео клипови

чкембари пораве некои проблеми

Бакљда на Комити на полувреме

Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
Ејјјј супер натпревар одлична атмосфера конечно по подолго време вистинско дерби ама штета што си отидоа чкембарчињата:helou:,инаку за играта одлично 2 полувреме само така.НАПРЕД ВАРДАР!!!!

ПС Да си се врати стариот термин недела

ONLY YOU--FC VARDAR

Член од
17 јули 2008
Мислења
45
Поени од реакции
1
aj честито победа ги скинавте на место ги остаевте. ама хет трик бивш играч на тетекс тетоец

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
dobra brojka na komitite no okolu 50 posto se deca so okolu 16-17 god mozebi i pomali. a ako ne pa eve i sami videte ja slikata ckembari se vistinski navivaci. najdi barem edno dete. nekoj napisal deka ce gi zgazea ckembarite i posle zatoa si otisle .hahaha abe iako ckembari pomalku od 100 dusi gabe vie koga tie decata komitski ce se razbegaaa i pak komitite ce bea tepani
Баш дека на запад годинава ќе бидат претежно средношколци јас одлучив да се префрлам на јужна, меѓутоа те уверувам дека по потреба јужна е спремна да интервенира и сите расцепани сељаци да ги прати на нива од кајшто впрочем и дошле

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
Па ти не си навивач тогаш ?

Секој прав навивач ќе се согласи со мене, и нема да се радува тоа што АCAB тепал други навивачи.

Од обични семкојадачи можам да го слушнам тоа и да го прифатам, али од прав УЛТРАС не, затоа што ако го каже тоа тогаш не е УЛТРАС.
Тука си во право, ова е едно од основните ултрашки правила кои се прецизно спомнати и во документарецот на Комити, сепак овде во Македонија навистина само мал број знаат што значи да се биде УЛТРАС

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ренова има петарда да јаде па незнам што да е...Битолчаните си го добија тоа што си го заслужија...а четвртиот судија Весна Спиркоска :vozbud: аууууу...

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Не знам колку знаете, имало тешка караница помеѓу Ратко Достаниќ и Коки Кометал пред натпреварот

Kiko-Kozle

GunneR 4 EveR
Член од
29 јуни 2008
Мислења
356
Поени од реакции
7
епа брат пиши ако знаеш нешо
мислам штом никој до сега нема пишано значи дека не знаеме
мн јасно:toe:

ај жити се ако можеш кажи
пошо не сум слушнал нишо

позз

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Имало во петокот расправија затоа што помошникот од Србија сеуште немал сместување...но сето тоа се смирило на полувреме Коки се симнал во соблекувална и двајцата ја спуштиле топката :vozbud: така да нема место за паника

Kiko-Kozle

GunneR 4 EveR
Член од
29 јуни 2008
Мислења
356
Поени од реакции
7
Имало во петокот расправија затоа што помошникот од Србија сеуште немал сместување...но сето тоа се смирило на полувреме Коки се симнал во соблекувална и двајцата ја спуштиле топката :vozbud: така да нема место за паника
ајдеееееее па за тоа ли се карале бе ц ц ц

абе кај мене има слободен кревет...........................
.......................па си мислев ако сака може кај мене да спие

хахаха смешни работи има значи многу ама не смее за вакви работи да има карање замисли да не освоиме сезонава ништо па тогаш треба да се пукаат со калаши
едниот од запад другиот на исток

хахаха позз

А

Ајсшутер

Гостин
Ке има нешто организирано одење на Комити на Македонија - Шкотска или ?

Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
Абе расправијата биле оти помошникот немал стан,ама ок се средило се и нека му мислат на играта и да се спремат за ренова да ги згазат.
ПАЗИ ПАЗИ ВАРДАР ГАЗИ!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom