Баш дека на запад годинава ќе бидат претежно средношколци јас одлучив да се префрлам на јужна, меѓутоа те уверувам дека по потреба јужна е спремна да интервенира и сите расцепани сељаци да ги прати на нива од кајшто впрочем и дошлеdobra brojka na komitite no okolu 50 posto se deca so okolu 16-17 god mozebi i pomali. a ako ne pa eve i sami videte ja slikata ckembari se vistinski navivaci. najdi barem edno dete. nekoj napisal deka ce gi zgazea ckembarite i posle zatoa si otisle .hahaha abe iako ckembari pomalku od 100 dusi gabe vie koga tie decata komitski ce se razbegaaa i pak komitite ce bea tepani
Тука си во право, ова е едно од основните ултрашки правила кои се прецизно спомнати и во документарецот на Комити, сепак овде во Македонија навистина само мал број знаат што значи да се биде УЛТРАСПа ти не си навивач тогаш ?
Секој прав навивач ќе се согласи со мене, и нема да се радува тоа што АCAB тепал други навивачи.
Од обични семкојадачи можам да го слушнам тоа и да го прифатам, али од прав УЛТРАС не, затоа што ако го каже тоа тогаш не е УЛТРАС.
ајдеееееее па за тоа ли се карале бе ц ц цИмало во петокот расправија затоа што помошникот од Србија сеуште немал сместување...но сето тоа се смирило на полувреме Коки се симнал во соблекувална и двајцата ја спуштиле топкататака да нема место за паника