ке се видиме на друго местоАј честито победа, се надевам дека била заслуженаСе гледаме наредна год. у прва лига, поздрав од Тетово
![]()
да 50% беа деца од 16-17 години а другите 50%што се над 20 години?dobra brojka na komitite no okolu 50 posto se deca so okolu 16-17 god mozebi i pomali. a ako ne pa eve i sami videte ja slikata ckembari se vistinski navivaci. najdi barem edno dete. nekoj napisal deka ce gi zgazea ckembarite i posle zatoa si otisle .hahaha abe iako ckembari pomalku od 100 dusi gabe vie koga tie decata komitski ce se razbegaaa i pak komitite ce bea tepani
Ќе праеме моабетке се видиме на друго место
во прва лига тешко наредната сезона
можеби за 2-3 сезони:smir:
Па млади луѓе ќе викаат(возраста на навивачите беше измеѓу 15 и 30 години) , нема 50-60 годишни да навиваат, они доаѓаат само да гледаат добар фудбал, али и тие на некој начин навиваат за Вардар. Сепак, според мене, полн ќе биде стадионот на Вардар доколку бидат убедливи оваа сезона, како и потоа да бидат рамо со рамо со поголемите клубови (сепак не миоже да биде како Милан, Манчестер...) како Динамо Загреб, Фенербахче, Ајакс итн.dobra brojka na komitite no okolu 50 posto se deca so okolu 16-17 god mozebi i pomali.
Ко прво види од каде доаѓаше целата првокација кон Чкембари. Од Јужната трибина. Затоа цело време зборам дека доколку останеа на, ајде да речам, двобој ќе си отидеа посрани дома. Вака со нивното бегање поголемиот срам беше избегнат.да 50% беа деца од 16-17 години а другите 50%што се над 20 години?
а Комитите од јужна што се,се по 30 години?
и во Чкембари има деца од 16-17 години ама не се многу
Не да беше заслужена него не знам што. Целосна доминација на Вардар и мислам дека доколку времето не беше толку топло ќе имаше "петарда".Ај честито победа, се надевам дека била заслуженаСе гледаме наредна год. у прва лига, поздрав од Тетово
![]()
Сакаш да ми кажеш дека во Чкембари нема деца од 16-17 години. Разберете секаде го има тоа, во било која навивачка група има деца на таа возраст. Убаво ти кажаа погоре, ми ги збориш децата што биле на Запад, а што не кажеш за Јужна каде што беа 90 % постари навивачи. Само добро го сваќам твојот револт после вчерашниот дебакл како од натпреварувачки, така и од навивачки карактер.dobra brojka na komitite no okolu 50 posto se deca so okolu 16-17 god mozebi i pomali. a ako ne pa eve i sami videte ja slikata ckembari se vistinski navivaci. najdi barem edno dete. nekoj napisal deka ce gi zgazea ckembarite i posle zatoa si otisle .hahaha abe iako ckembari pomalku od 100 dusi gabe vie koga tie decata komitski ce se razbegaaa i pak komitite ce bea tepani
Така е! Тоа сакам да го кажам зошто и јас сум бил мал и сум идел на утакмици. Како ќе ми било да ме бркаат цело време. На крај краева немало више да навивам за тој клубАбе во секоја група има од 16-17 години, не е случајот само со Комити! Ама тоа се вика добра иднина на навивачката група, зошто за 2-3 год ќе имаат по 20 и повеќе! Исто ти е како со клуб тоа, мора да доаѓаат нови генерации, неможе да дојде некој со 80 год да навива да урла тука, да го фркне инфаркт![]()
Така е! Тоа сакам да го кажам зошто и јас сум бил мал и сум идел на утакмици. Како ќе ми било да ме бркаат цело време. На крај краева немало више да навивам за тој клуб
Како што разбрав, можно е да има враќање на неделниот термин по големиот број на приговори од луѓето. Само не знам од кога точно, ама се поизвесно е дека во блиска иднина ќе се оствари тоа.Наредна недала (поточно сабота) повторно дома со Ренова.
ок брат фалаНаредна недала (поточно сабота) повторно дома со Ренова.
Да те потсетам, има луѓе што работат и во сабота. Не се сите слободни.ок брат фала
абе зашто се бунат па поубаво е во сабота
недела ми е зд*кан ден