Фан Клуб: Вардар

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Како тргнало 2 лига не ни бега.Навивањето добро,грмевме скоро цела утакмица.Последните 10 минути беше послабо кога веќе губевме 2-0.Ама на крај пак грмеше кога ги поздравувавме играчите.Не требаше да ја изгубиме оваа.Дефинитивно не требаше.Што промашивме не ми се верува............
Иначе тој нигерот што ни ги дае двата гола ќе игра од јануари кај нас??
Мислам дека не,треба да дојдат Вандеир,Фернадно,Фиљо,Секуловски, и голманот Богатинов!! Утре Брацо и официјално го превзема Вардар бидејки според постапката поминаа 15 дена од судскиот процес во кој некој имаше право на жалба,ако не се лажам Брацо може уште утре да ги донесе неговите фудбалери во Вардар али само ако се слободни !

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
^Затоа говедоно играше така добро.......
Дај нека се носат нови играчи,зашто ова веќе не иде.Ако губиме се вака до полусезона ни Кристијано Роналдо заедно со Рамос и Кака да додјдат не не спасуваат од втора лига.
Иначе следната со мЕталург мислам дека можеме бод да извадиме.Не играат нешто многу уверливо.Не се некоја екипа што знае да напаѓа.Со малце среќа може некој бод да се откине тука.
Ех колку ќе беше подобро да отидевме во Турново,па макар сме се избрукале и со 10-0.Ќе си имавме сега 6 бода.Во каква ситуација сме,секој бод што можеме да го освоиме ни е злато вреден.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Мислам дека кога Брацо ке ја плати казната од 2,500 евра ке ни се вратат тие 3 бода што ни беа одземени! Иначе што им беше филмот на тие што доаѓаа од кале пред утакмицата,некои рекоа дека беа шверцери ние отидовме до мостот али не запре полцијата а потоа дојдоа и желките!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.055
Поени од реакции
74.656
Мислам дека кога Брацо ке ја плати казната од 2,500 евра ке ни се вратат тие 3 бода што ни беа одземени! Иначе што им беше филмот на тие што доаѓаа од кале пред утакмицата,некои рекоа дека беа шверцери ние отидовме до мостот али не запре полцијата а потоа дојдоа и желките!
Којзнае кој беа типците...
Се спуштија едно 30-тина души и нешто викнаа, и се пуштивме ние и фатија бегаат. Јас мислев Шверцери се, али изгледа нема врска...
Иначе финалниуот резултат од денеска не ги отсликува баш случувањата на теренот. Повторно почнавме лошо. Рбаонтички напаѓаше, НОРМАЛНО по левата страна, но освен иницијатива немаа шанси. Некаде 20-та минута, некој влезе по лево, нафрли до осамениот Марсио кој ја смести топката во голот, иако Маџарвски убаво се фрли и ја допшре малку, но беше немоќен.
Потоа ја превземавме топката. Како и секоја утакмица, откако противникот ќе поведе, ја имаме топката но не успеваме да изградиме шанса. Екипата е толку неповрзана, што не се способни ни едно додавање да сврзат. Пандо денеска камен, другиве не ни вредеа да се спомнуваат. Како и секогаш играше само еден а тоа беше Настовски. Браво за момакот, единствен кој го заслужува дресот на Вардар.
Вториот дел почна сосема спротивно. Се шушкаше дека е наместена 1-2, али јас не верував во тоа.
И за брзо време имавме три чисти шанси. Најрпво Настовски ги измеша по страна, и испрати прекрасен шут, али бомбата само го разниша голот на Работнички, погодувајќи ја левата статива од внатрешна страна...
Веќе во следната акција конфузија во одбраната на Работнички, Пандо се прошета и одново промашува од само 7-8 метри, за веќе во следната акција да ја имаме најголемата шанса. Ако не се лажам Настовски изби сам пред голманот, но успеа да бие само во него.
И како во сите други мечеви, кога при водство на противникот од 1-0, ние запнуваме имаме мноооогу 100% шанси, нмо откако нема да погодиме, темпото ни паѓа во 70-та минута. Толку им е на момците кондицијата, имаат сили за само 70 минути...
И одново ние ја имавме топката, но јалова иницијатива. Педериве ја украдоа еднаш, и во контра зголемија и ги поставија конечните 2-0. До крај дремење...
Се на се досадна утакмица, и веќе видено сценарио. Вардар со три чисти шанси и 0 голови, Работнички со 3-4 шута кон гол, две полушанси но и два гола....:tapp:
Тоа што беше за издвојување на овој меч беше навивањето. Навивавме на одлично ниво, и криво ми е што немало пренос, да видат сите кои кењаат за нас, како се навива, и како се бодри тимот, иако има 9 порази од 11 утакмици и постоојано губи и губи. Заслужуваме подобри резултати од Вардар и се надевам дека ќе дојдат во брзо време...
Бевме околу 250 Комити но звучевме како многу повеќе. Публикава цело време гледаше накај нас место да гледа фудбал...
Иначе Работнички освен неколку дечиња од младите категории, немаше ниеден фан. Кога даваа гол беше штама, па луѓето почнаа и да го напуштаат стадионот на 2-0. На крај атмосферата беше како да славел Вардар. Домашните играчи си заминаа во соблекувална, а ние останавме да пееме со нашите црвено-црни момци, кои одново не ја одбранија нашата чест...

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Јебига промашивме три убави шанси и неминовен беше поразот. Тоа наше неискуство многу не кошта оваа сезона. Се гледа дека нема кој да повлече. Тие што треба или се очајни играчи (капитенот Ристов и 10-ката Трипуновски) или си отидоа веќе (Симов и Арбен Нухиу). Ајде ќе биде подобро.
П.С. Многу добар новиот барјак: Скопје обединето за Вардар со Гоце Делчев :aplauz:

Член од
23 јули 2010
Мислења
321
Поени од реакции
3
Биткава за опстанок стануе све потешка и потешка :S Брегалница бега 10 бода у пм...се надевам наредна ќе извадиде барем нерешено...а сакав да прашам дали имате у план да доаѓате на дербиво ТЕТЕКС - шкендија ??? поздрав

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Ноќеска на МТВ1 ја пуштија утакмицата...околу 12 и нешо.... се слушаше јако...Комити грмеа :)

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Не ти ги враќа веќе никој тие 3 бода! Тоа е изгубена работа. Сетинов направи идиотски потег што очигледно го кошташе Вардар значајни бодови, ама не требаше да му се дозволи таква глупост. Да се надеваме дека ќе освоиме доволно бодови за да опстанеме оваа сезона. Има уште доста натпревари до крај и мислам дека не е невозможна мисија.
Што се однесува до играчите од Работнички, доаѓа и тој што ни пикна 2 гола вчера. Барем така е најавено. Покрај него и тие другите што ги спомна, треба да дојдат уште Мојсов, Синковиќ, Вујчиќ (син му на Брацо), Фабио и уште +/- некој бразилец. Премногу странци, а премалку фудбалско знаење. Искрено ако не донесе плус покрај овие играчи, не сум баш претерано оптимист. Овие не покажуваат ништо нарочито во Работнички, а и претходно во Вардар.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.764
Поени од реакции
1.156
Малце надвор од тема али го има ли некој или ако може некој да ми каже каде можам да го најдам фимот "шишање" ??? филм со навивачите на Рад united force нов е али никако неможам да го најдам :(

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Малце надвор од тема али го има ли некој или ако може некој да ми каже каде можам да го најдам фимот "шишање" ??? филм со навивачите на Рад united force нов е али никако неможам да го најдам :(
Нема ни да го најдеш,ни ти,ни сите што го бараат,бидејќи го прекинаа снимањето на филмот и ништо од него.

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Следната со Металург во Железара ќе ви биде многу тешка и психолошки и секако... Со Работнички моабетиве не излегоа како точни што ги слушнавме... Брегалница следно коло игра со Напредок дома и сигурно ќе настојуваат до крај да избегаат што е можно повеќе бодови . Јас мислам дека поразов од Работнички не е толку страшен колку што изгубивте од Брегалница дома :toe:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Нема ни да го најдеш,ни ти,ни сите што го бараат,бидејќи го прекинаа снимањето на филмот и ништо од него.
Филмот имаше премиера на 6ти Октомври во Белград! Беше прекинат во 2008ма но годинава конечно го пуштија и се чека квалитетна снимка ;)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Филмот имаше премиера на 6ти Октомври во Белград! Беше прекинат во 2008ма но годинава конечно го пуштија и се чека квалитетна снимка ;)
Уу маму им ебам,не сум во тек,последен пат прочитав,а и ми кажаа дека немало шанса да излезе,ама се премислиле изгледа :)
Мора да се гледа.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.764
Поени од реакции
1.156
Едвај чекам да го гледам :vozbud: ... ептен HC е ја опишува вистинската состојба кај навивачите и политиката на Балканот :)))

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Добро е, си направивте муабет за српски филм со хулигани во тема за ФК Вардар!
:tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom