Фан Клуб: Вардар

Член од
7 август 2011
Мислења
4.821
Поени од реакции
13.594
Член од
11 април 2023
Мислења
1.798
Поени од реакции
5.271
Мора најкасно оваа недела да се знае се,сезона почнува за месец дена ,немаме ни еден играч земено голем дел си отидоа.За припреми да не правиме муабет,до петок се надевам ќе се знае иднината на клубот.
 
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.570
Поени од реакции
3.870
Дај кажете нешто што се дешава, дојде ред од миленко ли да дознаваме…
 
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.573
Поени од реакции
5.716
Прва недела на август обично
Новата сезона ке почне на 4 август во недела.

Кај нас секогаш мора да почне во првата недела од август бидејки нашиве клубови во зима одмараат два месеци :D
 

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.648
Поени од реакции
2.115
И да влезе нов газда или спонзор како сакате кажете, мислам дека е премногу доцна веќе. Играчите си одат еден по еден, на крајот ќе останат само тие што немаат понуди. Швајц каков таков бркаше работа и беше еден од подобрите. Дај Боже да испадне на арно работава.
 
Последно уредено:
Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.753
Поени од реакции
6.208
После на ред доаѓа честата конфузија околу локацијата на одигрување на натпреварите каде до последен момент не се знае каде ќе се игра
Ова верувам дека е голем проблем на многу луѓе, посебно за некои како мене што викендите им се работни и мора да го темпираат времето, ајде што 3-4 дена пред да се одигра натпреварот не се знае на кој стадион ќе се игра ама често пати и датумот не се знае или може да се премести натпреварот од недела за сабота и обратно, само неколку дена пред одигрување.

Колку само претумбации со смени имам направено на работа заради ова, да беше некој што не му е зачукана чивијата одамна ќе кренеше раце од утакмици.
 
Член од
9 декември 2012
Мислења
871
Поени од реакции
939
Ќе те корегирам за ова, терените никогаш не биле дел од ФК Вардар, а како ги добил Самс не би навлагал (не ни знам), ама ако беа дел од ФК Вардар тогаш долгот што го остави во Вардар немаше да биде толкав зашто со тоа ќе го изгубеше и тој капитал, туку ќе оставеше клуб со вредност кој ќе можеше да го продаде.

Нејсе, мислам дека на сите им е јасно дека Самс беше само "спонзор" на ФК Вардар и дека виновниците за долгот и тоа што го снајде се оние кои раководеа со истиот.
Чини биле терените?
Автоматски споено мислење:

U kusi crti ne sme dojdeni do plan i bankarski garancii zasto se raboti etapno. Toa ke bide podocna ali u meguvreme ke mora da se ispolnat nekoj raboti za da dojde do momentot na prezemanje od strana na gazdata. Da pojasnam, prvo ke vleze "sponzor" a podocna noemvri/dekemvri kako sto najaviv pred nekolku nedeli ke vleze i "gazda". Ke ima period koga komiti i milenko ke mora da sorabotuvaat dur vleze "gazdata". Od toj aspekt tesko e sega da se dostavat dokumentite sto komiti gi baraat zasto ke mora da se doodrabotat nekoj raboti za da dojdeme do toa. Ne sakam poveke da navleguvam, ne e moment za toa tuka ali mislam deka premnogu negativna energija se stvara zasto luge ne go sfakaat procesot koj ne im e dovolno objasnat ni na lugeto sto bile na sostanoci. Ne e moe ova da go objasnuvam ali bar ti me znaes, jas gledam da ispolnam se sto ke kazam i za sega se odi prilicno dobro.

Ima pricina zosto e bas Milenko ali eve jas bev otvoren da slusnam i drugi predlozi ama site nekako kutite koga e toa u prasanje. Milenko sekako ke bide del od "upravata" ne veruvam deka toa ke se smeni.

Okulu toa deka ke se tera filmot Komiti go kocat klubot finansiski tin, veruvaj toa bi bilo top da e taka. Veruvaj deka imaat pozaebani mehanizmi da go resat toa zasto za razlika od nas sto oci si vadime megu nas oni veke se 2-3 cekori pred nas...

I jas sum da se uci od greskite ama da se uci i od dobrite raboti. Edini koj pomognale da go opravat klubot koga bil pred propaganje se Komiti i VMRO. Komiti ovie nekolku godini so pomos na sponzori i pari od opstini so vmrovski gradonacalnici i VMRO preku Koce na vremeto. Ne gledam zosto da ne im se veruvam i sega, ne e greska toa, nemame nikakva pricina za nedoverba osven odredeni clenovi ovde sto jadat gomna. Na kraj krajeva ne te prisiluvaat da ja prifatis pomosta, terajte samostojno ako mislite deka toa e podobro, ali jas ne gledam kako. Ako veke e dojdeno do toa ke igrame so naviaci ko sto spomna dajte go klubot i formirajte nov kako navivacite na man utd... Ne go kocite klubot zaradi nekoja vasa licna sueta.
Автоматски споено мислење:



Kazi koj se tie tenderi sto se dadeni na stranec i toa rusin? Kazi barem eden. Da, ima VLOZUVANJA vo razni drugi branshi ama daj kazi EDEN tender sto go dobil.

Eve i da napravil kako sto vikas 300M, sto tebe ti pravi toa razlika? Eve ke go piseme i toa kako fakt ako sakas... Imas kup nasi gazdi sto isto napravile 100tici milki i ovie se provereni pa ne dale centa.
Автоматски споено мислење:



vazno nema da bideme klubot na jadaci na amburgeri so kolacite na nasite sogragani. ajde sezonava pak ke imate prilika da jadete so ovie i da pozajmite nekoj igrac od sloga...
Автоматски споено мислење:




Kire sve moguce utna ovde, ako mozes da go napises postot ama bukvalno naopaku 90% ke si u pravo... Neverojatno kolku e naopaku ovoj post :pos:
Ako veke e dojdeno do toa ke igrame so naviaci ko sto spomna dajte go klubot i formirajte nov kako navivacite na man utd...
Зашто мора да инвестира ВМРО во Вардар? Нека си формираат тие друг клуб? Незнам што се случува, ама овие спонзори сакаат да ја купат душата на Вардар, да бидеме искрени друго Вардар и нема... душата на Вардар се овие две години и да им кажеш на тие спонзори дека душата не се купува... шампионска титула пред 200 публика платеници.... Вардар е поголем од сите нас, и од сите спонзори, дојдовме до ниво да славиме титула пред платеници...
Вардар пред се...
 
Последно уредено:
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.297
Поени од реакции
15.515
Чини биле терените?
На Република Македонија.
 

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.125
Поени од реакции
8.409
Kapa do pod za Komiti, posebno za poslednive 2-3g, perfekcija, no ajde da i pogledneme na vistinata vo oci i da se zaprasame kade e ostanatata fan baza? Ne zboram tuka za forumi i facebook, nego kade se lugjeto na stadion? Zosto Gradski zjae prazen?
Зошто Скопје не навива за Вардар како што се мисли, уште таму имаш повеќе навивачи на Звезда и Партизан.
 
Член од
20 септември 2023
Мислења
180
Поени од реакции
932
И да влезе нов газда или спонзор како сакате кажете, мислам дека е премногу доцна веќе. Играчите си одат еден по еден, на крајот ќе останат само тие што немаат понуди. Швајц каков таков бркаше работа и беше еден од подобрите. Дај Боже да испадне на арно работава.
Швајц е промашувње рамно на Кеба Сусо, дури и оној Шушњара имаше поголем придонес. Дојде како екстра засилување, на крај ниту гол даде, а не памтам ни дали имаше асистенција.
 
Член од
1 август 2015
Мислења
901
Поени од реакции
1.719
Си одат, знаат дека ќе немаат место во новиот Вардар. Има играчи што не знаат да се носат со притисок на голем клуб и неговите навивачи, па затоа кога ќе одат во мал клуб играат одлично. Таков пример е тој Швајц.

Тигран да го вратиме :D
 
Член од
14 декември 2021
Мислења
656
Поени од реакции
2.479
Јас не се плашам искрено за играчи затоа што со спонзорот што ќе дојде ќе немаме никаков проблем со тоа, играчи ќе се најдат. Мене повеќе ми е да се прифатат дел од барањата што ги имаме за да може конечно да почнеме со новата сезона.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom