Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.194
Поени од реакции
75.741
Младинци 0-5, кадети 0-1.
Од една утакмица не се гледа.:smir::smir:
Не бе зашто:vozbud::vozbud: 5 комада малце ли ви беа:smir: Suck it suckers:bip::bip: Дали некогаш воопшто излегол некој играш од школата на Работнички:toe::toe: За жал ете ќе опстојуваат вакви тимови со просек од 0 гледачи на меч и ќе им се дозволува да играт гага, а други ќе пропаѓаат. И ќе освојат лига на крај и ќе си ја прослават со родителите:vozbud::vozbud: Па после во лига на шампиони ќе имаме одлично навивање како оваа година на соседите од селоно, или како во мечот со идиотине од Северна Ирска кои имаа повеќе гледачи:tapp::tapp:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Ќе пропаѓаат кога не можеете да избркате 2-3ца лопови од кои не можете да идете напред.:vozbud::vozbud:
Сори на досегашната сметња.Останете ми поздравени, без изреволтиран од постот на ЗВЕР ЦПБ кога рече јака школа.:smir:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.194
Поени од реакции
75.741
Ќе пропаѓаат кога не можеете да избркате 2-3ца лопови од кои не можете да идете напред.:vozbud::vozbud:
Сори на досегашната сметња.Останете ми поздравени, без изреволтиран од постот на ЗВЕР ЦПБ кога рече јака школа.:smir:
Па за Македонски услови и не е толку слаба:toe: Освен Беласица и Пелистер и последниве години чат пат и Ѓорче вадат некои играчи, Вардар има најдобра школа што без сомнение се покажало низ годиниве. Тоа што нема пари за после тие играчи да се задржат е сосем друга работа:jaj:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Па Работнички, и покрај сите обиди, никогаш немал добра школа. Доказ за тоа е тимот кој задњиве години главно им бил составен од бивши играчи на Вардар, добар дел од нив и од младинската школа.
А децата на Вардар, без разлика на полошите услови за работа, факт е дека секогаш ги дробеле врсниците од Работнички.

П

Паспарту

Гостин
Може некој да ми каже кој го смени Вујовиќ!? Комити, Сетинов, Петко, Станко...

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Се збореше за ова подолго време :toe: не е до него,колку пари толку музика,јас мислам дека максимум извади од дечките,ова со Свето никако да светне :tapp: единствено сега се надевам на нешто од Хрвативе после Нова Година :toe:....тренер Мирослав Ќиро Блажевиќ :pos2:

П

Паспарту

Гостин
Се збореше за ова подолго време :toe: не е до него,колку пари толку музика,јас мислам дека максимум извади од дечките,ова со Свето никако да светне :tapp: единствено сега се надевам на нешто од Хрвативе после Нова Година :toe:....тренер Мирослав Ќиро Блажевиќ :pos2:
Не се надевај брат, да не се нервираш после... :) Нема да има ни А од Агрокор, за жал :kesa: Да беше договорено се со Агрокор сигурно немаше да им биде проблем да фрлат 2-3000 евра 1 месец пред да почне официјалното спонзорство, а вака работава е мижи Асан да ти баам

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Не ми текнува кој е Ѓорги Тодоровски? Која категорија деца ја водел во Вардар оваа година?
Имаше еден Тодоровски, Рап Тап, ама мислам дека Саше се вика тој.

П

Паспарту

Гостин
Не ми текнува кој е Ѓорги Тодоровски? Која категорија деца ја водел во Вардар оваа година?
Имаше еден Тодоровски, Рап Тап, ама мислам дека Саше се вика тој.
Јас на нет ова го најдов друже :)

Ѓорѓи Тодоровски-Џони, стандарден првотимец на Вардар со 200 настапи во неговиот дрес со 11 постигнати голови. Играше подоцна и за Тетекс. Денес живее во Австралија (сторијава е од 2005)

Дали е тој Ѓорѓи не можам да ти потврдам со сигурност :helou:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Ништо и од Светислав Јакимовски, одбил да потпише дека ќе може да му се стави вето во случај да сака да смени име на клуб, бои и додавка на име

*www.komiti.org/forum

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
sase todorovski - rap tap sega e trener vo mladinskata skola na rabotnicki, todorovski bese asistent vo vardar vo vremeto koga trener bese kanatlarovski

Kajgana Shop

На врв Bottom