Vardar sekogas imal jaka skola ovaa generacija so e sea Petrov,Kostencovski,Muzo,Peev i drugi igraci koi igraat vtora liga bea najdobri u nivanata generacija a sea ovie isto se jaki izglea 5-0 da tepas ne e malce
Епа види ти, и покрај такви услови ваѓаат супер играчи. ТОА Е ЈАКА ШКОЛА!! (мислеше на играчите, а не какви услови имаат)Јака школа со пола терен, без соблекувални и недоволно топки?
Тоа е јака школа според тебе?
:pusk:
Да со такви услови многу се вадат играчи, гледам нашиве колку играчи извадиле од тие услови.Сам ако не отидеш у странство на проба си го јадел курот тука, прв тим ќе сањаш, освен ако немаш врски.Тие играчите не се напраени од Вардар од "јаката" школа, туку талент шо имале и доаѓа до израз, а не нашите стручњаци што ги напраиле.Епа види ти, и покрај такви услови ваѓаат супер играчи. ТОА Е ЈАКА ШКОЛА!! (мислеше на играчите, а не какви услови имаат)
A nie od Teteks slucajno podobri uslovi dan imame ? Na trening nemame dovolno topki, markeri isto taka , terenot e katastrofa pogotovo koga vrne dozd ,pa pak sme prvi i rasturame...Јака школа со пола терен, без соблекувални и недоволно топки?
Тоа е јака школа според тебе?
:pusk:
Па и јас немам нешто подобри услову у Работнички па што?Јас не реков за тоа.Он вика "јака" школа имале и затоа го спомнав тоа.Не може школа со такви услови.A nie od Teteks slucajno podobri uslovi dan imame ? Na trening nemame dovolno topki, markeri isto taka , terenot e katastrofa pogotovo koga vrne dozd ,pa pak sme prvi i rasturame...
Ти не разбираш нешто...Знаеш зошто е така, зошто сам ако не најдеш ништо неможеш? Зошто овде скаутиве се потепаа од доаѓање да ги гледаат нашиве, па затоа нашиве сами си вршат работа. Србија има појаки таленти од нашиве? Ама во Белград скаути од големиве клубови ги пратат постојано младите, и нормално си ги прибираат таму. Е сега ако мислиш ти дека поради тоа што немале терен или топла вода или што знам таму, дека затоа не ги земале во појаките клубови, у голема заблуда си.Да со такви услови многу се вадат играчи, гледам нашиве колку играчи извадиле од тие услови.Сам ако не отидеш у странство на проба си го јадел курот тука, прв тим ќе сањаш, освен ако немаш врски.Тие играчите не се напраени од Вардар од "јаката" школа, туку талент шо имале и доаѓа до израз, а не нашите стручњаци што ги напраиле.
Како може да рече школа со пола терен???
Pa dobro i ja vikam isto deka nemoze jaka skola so takvi uslovi, ama pak gledaj gi rezultatite pa posle zbori.Toa znaci deka imaat zelba i volja za dokazuvanje :smir:Па и јас немам нешто подобри услову у Работнички па што?Јас не реков за тоа.Он вика "јака" школа имале и затоа го спомнав тоа.Не може школа со такви услови.
Па у кадети до денеска и ние бевме први па што?Pa dobro i ja vikam isto deka nemoze jaka skola,ama pak gledaj gi rezultatite pa posle zbori.Toa znaci deka imaat zelba i volja za dokazuvanje :smir:
А тоа ли е проблемот, ти кажи кај те боли, дека си изгубил денеска од Вардар 5-0.Па и јас немам нешто подобри услову у Работнички па што?Јас не реков за тоа.Он вика "јака" школа имале и затоа го спомнав тоа.Не може школа со такви услови.
5-0...незнам што пробуваш да докажеш? Дека Вардар нема школа, или дека вие имате појака?Јас 1-0 изгубив.
Али он почна да ја фали школата што нема појма со јака школа.
Знам дека Вардар бил име, е и ќе остане, ама нека зборат малце реално, не како бил порано и сеа исто да зборат да споредуваат.:smir: