Фан Клуб: Вардар

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.746
Поени од реакции
3.149
Super e toa samo taka treba eve ovie neka si idat mangupive posto dale dokumenti vise za ispisnici neka dojdat slednite maldi igraci ama kako ke bide gospod znae samo

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Vardar sekogas imal jaka skola ovaa generacija so e sea Petrov,Kostencovski,Muzo,Peev i drugi igraci koi igraat vtora liga bea najdobri u nivanata generacija a sea ovie isto se jaki izglea 5-0 da tepas ne e malce

Јака школа со пола терен, без соблекувални и недоволно топки?
Тоа е јака школа според тебе?
:pusk:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Епа види ти, и покрај такви услови ваѓаат супер играчи. ТОА Е ЈАКА ШКОЛА!! (мислеше на играчите, а не какви услови имаат)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Епа види ти, и покрај такви услови ваѓаат супер играчи. ТОА Е ЈАКА ШКОЛА!! (мислеше на играчите, а не какви услови имаат)
Да со такви услови многу се вадат играчи, гледам нашиве колку играчи извадиле од тие услови.Сам ако не отидеш у странство на проба си го јадел курот тука, прв тим ќе сањаш, освен ако немаш врски.Тие играчите не се напраени од Вардар од "јаката" школа, туку талент шо имале и доаѓа до израз, а не нашите стручњаци што ги напраиле.
Како може да рече школа со пола терен???

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.694
Поени од реакции
1.405
A nie od Teteks slucajno podobri uslovi dan imame ? Na trening nemame dovolno topki, markeri isto taka , terenot e katastrofa pogotovo koga vrne dozd ,pa pak sme prvi i rasturame...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
A nie od Teteks slucajno podobri uslovi dan imame ? Na trening nemame dovolno topki, markeri isto taka , terenot e katastrofa pogotovo koga vrne dozd ,pa pak sme prvi i rasturame...
Па и јас немам нешто подобри услову у Работнички па што?Јас не реков за тоа.Он вика "јака" школа имале и затоа го спомнав тоа.Не може школа со такви услови.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Да со такви услови многу се вадат играчи, гледам нашиве колку играчи извадиле од тие услови.Сам ако не отидеш у странство на проба си го јадел курот тука, прв тим ќе сањаш, освен ако немаш врски.Тие играчите не се напраени од Вардар од "јаката" школа, туку талент шо имале и доаѓа до израз, а не нашите стручњаци што ги напраиле.
Како може да рече школа со пола терен???
Ти не разбираш нешто...Знаеш зошто е така, зошто сам ако не најдеш ништо неможеш? Зошто овде скаутиве се потепаа од доаѓање да ги гледаат нашиве, па затоа нашиве сами си вршат работа. Србија има појаки таленти од нашиве? Ама во Белград скаути од големиве клубови ги пратат постојано младите, и нормално си ги прибираат таму. Е сега ако мислиш ти дека поради тоа што немале терен или топла вода или што знам таму, дека затоа не ги земале во појаките клубови, у голема заблуда си.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.694
Поени од реакции
1.405
Па и јас немам нешто подобри услову у Работнички па што?Јас не реков за тоа.Он вика "јака" школа имале и затоа го спомнав тоа.Не може школа со такви услови.
Pa dobro i ja vikam isto deka nemoze jaka skola so takvi uslovi, ama pak gledaj gi rezultatite pa posle zbori.Toa znaci deka imaat zelba i volja za dokazuvanje :smir:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Да скаут од Србија ќе дојде у Шишево или Илинден мене да ме гледа како се мацам у кал.БРАВОООООО

Pa dobro i ja vikam isto deka nemoze jaka skola,ama pak gledaj gi rezultatite pa posle zbori.Toa znaci deka imaat zelba i volja za dokazuvanje :smir:
Па у кадети до денеска и ние бевме први па што?
Се фалев најјака школа имаме?:smir:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.746
Поени од реакции
3.149
Dobro be da mu ebam so ti e problemot kazi mi??? Igracite kako stanale dobri??? Gospod im dal talent, ne zbori neso bez veze ziti se, Skolata na Vardar sekad davala edni od najdobrite igraci u mkd zaedno so Belasica i Pelister

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Ок сезнајко.
Гледам и фудбал си се разбирал.
Иди у баскет фан клуб дрви го може?
И сам викаш господ им дал талент, они што извадиле кур на мочање ништо друго.
Гледај како се работи а не кој у која средина се нашол па успеал.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
А тоа ли е проблемот, ти кажи кај те боли, дека си изгубил денеска од Вардар 5-0.
Значи да повториме, Вардар против тимот на Мики - Работнички денес победи со 5-0. Благодариме на вниманието.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Јас 1-0 изгубив.
Али он почна да ја фали школата што нема појма со јака школа.
Знам дека Вардар бил име, е и ќе остане, ама нека зборат малце реално, не како бил порано и сеа исто да зборат да споредуваат.:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Јас 1-0 изгубив.
Али он почна да ја фали школата што нема појма со јака школа.
Знам дека Вардар бил име, е и ќе остане, ама нека зборат малце реално, не како бил порано и сеа исто да зборат да споредуваат.:smir:
5-0...незнам што пробуваш да докажеш? Дека Вардар нема школа, или дека вие имате појака?

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Младинци 0-5, кадети 0-1.
Од една утакмица не се гледа.:smir::smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom