Фан Клуб: Вардар

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Од кај ти е податоков дека Вардар е најпосетен и дома и гости?

Еве табела за посетеност Вардар е на трето место кога игра на домашен терен шо не е многу за фалба.Вардар е од СК а исто така и омилет тим од СК.Ни нашето ни вашето не е за пофалба тука загрев сне!!!Порано за тренинг имаше во ПП колку сега вкупно до сега!!!

http://www.sport.com.mk/WBStorage/Files/0611-04.pdf
Сега е тетекс прв по посетеност и ја место да се гордеем со тоа ја се срамим и криво мие што има толку малку публика у ск,бт,пп,а знам дека има по неколку пута појќе македонци него у те:toe:

П

Паспарту

Гостин
http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=7&tabid=1&EditionID=1866&ArticleID=126578- најнова информација околку спонзорот на вардар
Поправи го линкот друже :)

Се согласувам со тебе!
Во минатото најпосетен тим на домашен терен беше убедливо Победа,втор Вардар и т.н, а на гостински терен обратно.Вардар на прво и Победа на второ место или приближно.Без градски со маалски или селски екипи не можиме да имаме квалитетна прва лига никогаш
!!!
Нормално е тоа... Мене поинтересно ми е да го гледам Вардар со Пелистер и Победа без разлика колку и да се слаби, него ли Металург, ЃП, Ренова итн...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.746
Поени од реакции
3.149
П

Паспарту

Гостин
Денеска ќе имаме средба со потенцијалниот спонзор, Светозар Јакимовски, со кој треба да потпишеме договор со кој тој би го добил спонзорството на клубот. Не бараме ништо, дури веќе не бараме ни гаранции. Само треба да обелодени и да потпише колку месечно ќе издвојува за Вардар - изјави Бранислав Прелоговски, член на навивачката група „Комити“.

Да не биде после 2 месеца да го бркаат од Вардар?

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.776
Поени од реакции
6.573
да де на тоа мислев моја грешка,ке видиме колку е точна оваа информација

Едни викаат ке не земе тој од норвешка,други овој од јст стварно нз веке на кого да верувам,тој камчев е најголем деген на свет он ги кочи сите работи

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.746
Поени од реакции
3.149
Денеска ќе имаме средба со потенцијалниот спонзор, Светозар Јакимовски, со кој треба да потпишеме договор со кој тој би го добил спонзорството на клубот. Не бараме ништо, дури веќе не бараме ни гаранции. Само треба да обелодени и да потпише колку месечно ќе издвојува за Вардар - изјави Бранислав Прелоговски, член на навивачката група „Комити“.

Да не биде после 2 месеца да го бркаат од Вардар?

pa ako treba i toa ke se desi jbg nemzoes pa vaka, samo mi e strav da ne dojde do uste pogolemi dolgovi pa ni gospod da nemoze da gi vrati

П

Паспарту

Гостин
pa ako treba i toa ke se desi jbg nemzoes pa vaka, samo mi e strav da ne dojde do uste pogolemi dolgovi pa ni gospod da nemoze da gi vrati
Скапо е да се игра на Градски :) ЈПССДП е спонзор и во Работнички, со тоа што они ги рекламираат на дресовите, а Работнички не плаќа за стадионот :)

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
rabotnicki veke ne gi nosi na dresovi sega imaat samo dogovor dodeka postoi klubot oni nema da plakaat za gradski stadion

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Значи веќе преку таквото ми е.Ја влечат ептен работава.Се утре утре утре и пак ништо.Па нека си ебе матер тој Камчев,дај нека го бутнат новиот спонзор вака гаранции едно трето Вардар до глава е со гомна.Во моментов само на Комитите им е до Вардар и тие прават се што е во нивна моќ и го држат клубот.Свака им част ако издржат до крај симнувам капа.Без Вардар не може да им фудбал.Симбол за македонски фудбал е Вардар и како таков не смее да згасне од терените.

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.261
Поени од реакции
2.609
Така е... во Македонија симбол за фудбал е Вардар, а симбол за навивање се КОМИТИ... ПОЗДРАВ

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Гледам младинците на Вардар 5-0 ги тепале работнички :pusk:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.746
Поени од реакции
3.149
Гледам младинците на Вардар 5-0 ги тепале работнички :pusk:
Vardar sekogas imal jaka skola ovaa generacija so e sea Petrov,Kostencovski,Muzo,Peev i drugi igraci koi igraat vtora liga bea najdobri u nivanata generacija a sea ovie isto se jaki izglea 5-0 da tepas ne e malce

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
А вчера генерацијата на Вардар 95/96 ги потопиле врсниците на Скопје со 8:0! И во Куповите сите млади категории растураат, а младинците минатото коло го скршија Милано со 8:1 и поосле победата денес над работнички се прво место!

Kajgana Shop

На врв Bottom