Фан Клуб: Вардар

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Од играта не сум задоволен,мислам дека можевме и подобро да изиграме али тука е кривицата кај Илчо јбг:(.
Како и да гледаме нашата шанса си ја пропуштивме во Белорусија,сами сме си криви што таму прокоцкавме убава предност и на крај изгубивме,али тоа е јбг.
Атмосферата беше супер,пун стадион,многу фаци на запад кој првпат ги гледам,според моја проценка околу 3,500 Комити.
Иначе и тренерот на Бате изјави дека била прекрасна атмосферата,тоа е доказ дека сме бренд во Македонија.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.075
Поени од реакции
74.794
Мојата проценка е накај 5000 комити :cautious:
5 000 навивачи може да се каже :D
Реално 2/3 од запад навиваше :)
Е сега неможам да речам 3 500 Комити, нашата бројка се знае, другото се навивачи што доаѓаат кога е јака утакмица, исто како што e состојбата во било која друга група во Македонија :) Ме радува тоа што скоро сите ги знаеа поголемиот дел од песните и убаво се вклопија иако имаше фаци кои прв пат ги гледам...
Од ЦПБ и ФА еден куп :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
^ Odzemi gi kraevite...

Od ova na Saber samo bi dodal sudija i negovo seckanje na igrata koga e vo korist na Bate i pustanje prednost koga ke imase kontakt vrz nas igrac...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Mozeme da pieme nekoja kazna za toa uefa mafija?

З

Забавата е во Кругот

Гостин
5 000 навивачи може да се каже :D
Реално 2/3 од запад навиваше :)
Е сега неможам да речам 3 500 Комити, нашата бројка се знае, другото се навивачи што доаѓаат кога е јака утакмица, исто како што e состојбата во било која друга група во Македонија :) Ме радува тоа што скоро сите ги знаеа поголемиот дел од песните и убаво се вклопија иако имаше фаци кои прв пат ги гледам...
Од ЦПБ и ФА еден куп :)
Одземи ги краевите и долниот дел.... од северна трибина гледано (каде што се наоѓав јас) Можам да кажам дека бевте не повеќе од 200-300 души од навивачките групи во Борис Трајковски. Толкава е капацитетот на нашето Скопје, тие се бројките кои се вртат, а и тие се и луѓето/навивачите.
Најинтересно ми е што(можеби не овде на форумов) кога играа МЗТ- Раб и кога беа бројките што беа.. Комити беа први кои ги ругаа, дерби навивачи, квалитет а не квантитет и итн... Сега го доживеавте и вие тоа и ве пукна бројката во глава, како што не лупна и нас :)
Незнам сега што избирате квалитет или квантитет ? :)

Навивањето солидно, фудбалот катастрофа :)
Кореографијата (y), само кога веќе палите 1 бакља, поубаво ќе беше да запалевте 100... Казните се исти :)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
7 000 тука негде
Еми ако 7 000 е вкупно, исфрли ги долните редови кој беа со знамиња, одземи цел десен дел бидејќи скоро да немаше народ таму, според мене околу 2 000 комити кој цело време навиваа.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.075
Поени од реакции
74.794
Одземи ги краевите и долниот дел.... од северна трибина гледано (каде што се наоѓав јас) Можам да кажам дека бевте не повеќе од 200-300 души од навивачките групи во Борис Трајковски. Толкава е капацитетот на нашето Скопје, тие се бројките кои се вртат, а и тие се и луѓето/навивачите.
Најинтересно ми е што(можеби не овде на форумов) кога играа МЗТ- Раб и кога беа бројките што беа.. Комити беа први кои ги ругаа, дерби навивачи, квалитет а не квантитет и итн... Сега го доживеавте и вие тоа и ве пукна бројката во глава, како што не лупна и нас :)
Незнам сега што избирате квалитет или квантитет ? :)

Навивањето солидно, фудбалот катастрофа :)
Кореографијата (y), само кога веќе палите 1 бакља, поубаво ќе беше да запалевте 100... Казните се исти :)
Само што вие во Борис Трајковски бевте сите на едно место и обична и необична публика :) Ако рачунаш така ние 33 000 бевме денеска ;)
Јас ти викам КОЛКУ ЛУЃЕ НАВИВАА (ќе видиш од слики или од клип) а не колку седеле на западна...
Имаше над 3 000 НАВИВАЧИ сигурно.

А што ни удрило во квалитет? Убаво се справивме, навивањето беше одлично, исто како и на прославата со Металург на пример. Можеш дса кажеш дека не се справивме баш најдобро со Брегалница на пример за есенската титула.
Друга работа кошарката е енергичен спорт, ќе падне кош ќе се запали цела трибина и ќе изгледа ко сите да навиваат. А за фудбалов што ќе кажеш? Мртвило :)

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Толкава е капацитетот на нашето Скопје, тие се бројките кои се вртат, а и тие се и луѓето/навивачите.
Само што денес на запад имаше навивачи од повеќе градови од Македонија , не само од Скопје ;)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Југ и Север собираат по 11 000 а Исток и Запад по 6000 и нешто.
Капацитетот на целата арена е 36400. Север има малку повеќе столчиња од Југ а Исток и Запад се исти. Ги знаев точните бројки ама сега не ми текнуваат во моментов.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Само што вие во Борис Трајковски бевте сите на едно место и обична и необична публика :) Ако рачунаш така ние 33 000 бевме денеска ;)
Јас ти викам КОЛКУ ЛУЃЕ НАВИВАА (ќе видиш од слики или од клип) а не колку седеле на западна...
Имаше над 3 000 НАВИВАЧИ сигурно.

А што ни удрило во квалитет? Убаво се справивме, навивањето беше одлично, исто како и на прославата со Металург на пример. Можеш дса кажеш дека не се справивме баш најдобро со Брегалница на пример за есенската титула.
Друга работа кошарката е енергичен спорт, ќе падне кош ќе се запали цела трибина и ќе изгледа ко сите да навиваат. А за фудбалов што ќе кажеш? Мртвило :)
Неќам да навлегувам во муабетов, и самиот знаеш како стојат работите... Си имаше требина за симпатизери(неутрална) и во Борис,и ние добро се снајдовме во навивањето, исто така и цпб.
Иначе и јас бев на стадион одма рачунај 32 999 :D

Kajgana Shop

На врв Bottom