- Член од
- 24 октомври 2011
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 224
Не е тука соодветно место ама да ако се прекине во текот на второ полувреме се важи резултатот 0:3 т.е во меѓувреме ако не се преигра..Ја играв у SportLife и ќе ми се важи како резултат 0-3
Ако натпреварот е прекинат по завршување на втората третина или во текот на третата третина, постигнатиот резултат е важечки за сите видови игри и се смета како конечен резултат. Прегледај го приврзокот 43405
Ме изнасмеа значи. Од каде ти дека овие двајца биле од Австралија!? Мановски играше во Цементара и после отиде за Србија (во Рад), а Цикарски е Струмичанец, исто така и тој играше во Србија. Дојде од младинската школа на Партизан. Какви црни Австралијци ти се вртат тебе во главаПА ете нели го најдоа Жан Мановски?
Не дознавме ни кој е ни што е ни ништо. Како изгледа човекот?
Потпиша ли воопшто за Вардар
Беше ли во составот барем еднаш?
А и Цикарски е од таму ми се чини.
Не фала доста ни носат играчи од Австалија.
Кај е нацртан овој графит знае некој?Ќе си го ископирам постот што мислев тука дека го пишував. Малце ја утнав темата
Кај кружниот тек во КапиштецКај е нацртан овој графит знае некој?
Се извинувам по грешка сум го пишал постот тука место во Добивка...Ја играв у SportLife и ќе ми се важи како резултат 0-3
Ако натпреварот е прекинат по завршување на втората третина или во текот на третата третина, постигнатиот резултат е важечки за сите видови игри и се смета како конечен резултат. Прегледај го приврзокот 43405
Што знам, така ми останало во главата, дека дошле од некои Австралиски клубови, или па по препорака од АвстралијаМе изнасмеа значи. Од каде ти дека овие двајца биле од Австралија!? Мановски играше во Цементара и после отиде за Србија (во Рад), а Цикарски е Струмичанец, исто така и тој играше во Србија. Дојде од младинската школа на Партизан. Какви црни Австралијци ти се вртат тебе во глава
Во врска со нашите со потекло од Австралија, се слагам дека повеќе внимание треба да се обрне на нив. Дончо е дури назначен за скаут за тој регион и сигурно е добро запознаен со приликите. Еден Динамо Загреб одлично ги користи врските со хрватските иселеници, па зашто да не се обиде и Вардар.
Ако де, треба да ни е чест што клуб од илјадници километри од Македонија, баш Вардар го вика на јубилејот
Кој баксуз сум значи, има ли полошо нешто од тоа да полагаш на 23 Мај? Кај ќе учам со целата оваа возбуда, па уште ако го стават во 2 да биде, ќе треба за саат време да завршувам
не си единствен не се секирај и јас полагам , немај гајле на поправен ќе идеме, не се пропушта таков спектакл
Aj ne se zalite ja so polagam 25ti so da recam vie bar polagate i na zurka odma posle toaИ ја на 23ти полагам...........
Истото важи и во Златна, зошто таму ја имам јас..Не е тука соодветно место ама да ако се прекине во текот на второ полувреме се важи резултатот 0:3 т.е во меѓувреме ако не се преигра..
Ааа па ако е за тоа и на 25ти полагам ама не идам на тојAj ne se zalite ja so polagam 25ti so da recam vie bar polagate i na zurka odma posle toa
Abe ja moram da idam zadnji mi se na 25ti i na 7mi ispitite tuku racunaj 24ti denta ucenje poslabo , nema da bidam u sostojbaАаа па ако е за тоа и на 25ти полагам ама не идам на тој
И плус пошто е е-тест може да ми се падне од 5 саат да полагам,е тогаш што праиме....
Нема да има превоз оваа утакмицаАбе ќе има ли превоз од Железничка ?
И мене ова ме интересира да знам кој пат да го фаќам ај побрзо ако знае некој нека одговориАбе ќе има ли превоз од Железничка ?