Фан Клуб: Вардар

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Ја играв у SportLife и ќе ми се важи како резултат 0-3
Ако натпреварот е прекинат по завршување на втората третина или во текот на третата третина, постигнатиот резултат е важечки за сите видови игри и се смета како конечен резултат.
dobivka.JPG

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Ако натпреварот е прекинат по завршување на втората третина или во текот на третата третина, постигнатиот резултат е важечки за сите видови игри и се смета како конечен резултат.
Прегледај го приврзокот 43405
Не е тука соодветно место ама да ако се прекине во текот на второ полувреме се важи резултатот 0:3 т.е во меѓувреме ако не се преигра..

Член од
26 февруари 2011
Мислења
192
Поени од реакции
717
ПА ете нели го најдоа Жан Мановски?
Не дознавме ни кој е ни што е ни ништо. Како изгледа човекот?
Потпиша ли воопшто за Вардар :confused:
Беше ли во составот барем еднаш?
А и Цикарски е од таму ми се чини.
Не фала доста ни носат играчи од Австалија.
Ме изнасмеа значи. Од каде ти дека овие двајца биле од Австралија!? Мановски играше во Цементара и после отиде за Србија (во Рад), а Цикарски е Струмичанец, исто така и тој играше во Србија. Дојде од младинската школа на Партизан. Какви црни Австралијци ти се вртат тебе во глава :D
Во врска со нашите со потекло од Австралија, се слагам дека повеќе внимание треба да се обрне на нив. Дончо е дури назначен за скаут за тој регион и сигурно е добро запознаен со приликите. Еден Динамо Загреб одлично ги користи врските со хрватските иселеници, па зашто да не се обиде и Вардар.

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Прегледај го приврзокот 43405
Се извинувам по грешка сум го пишал постот тука место во Добивка...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.823
Ме изнасмеа значи. Од каде ти дека овие двајца биле од Австралија!? Мановски играше во Цементара и после отиде за Србија (во Рад), а Цикарски е Струмичанец, исто така и тој играше во Србија. Дојде од младинската школа на Партизан. Какви црни Австралијци ти се вртат тебе во глава :D
Во врска со нашите со потекло од Австралија, се слагам дека повеќе внимание треба да се обрне на нив. Дончо е дури назначен за скаут за тој регион и сигурно е добро запознаен со приликите. Еден Динамо Загреб одлично ги користи врските со хрватските иселеници, па зашто да не се обиде и Вардар.
Што знам, така ми останало во главата, дека дошле од некои Австралиски клубови, или па по препорака од Австралија :D
Фала на поправка, немав три чисти дека биле родени во Македонија, знаев декан Мите има некое Струмичко потекло, али немав везе дека бил роден тука :icon_mrgr:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Ако де, треба да ни е чест што клуб од илјадници километри од Македонија, баш Вардар го вика на јубилејот :D

Кој баксуз сум значи, има ли полошо нешто од тоа да полагаш на 23 Мај? :icon_mrgr:Кај ќе учам со целата оваа возбуда, па уште ако го стават во 2 да биде, ќе треба за саат време да завршувам :icon_mrgr:
не си единствен не се секирај и јас полагам :) , немај гајле на поправен ќе идеме, не се пропушта таков спектакл
И ја на 23ти полагам...........:mad:
Aj ne se zalite ja so polagam 25ti so da recam :D vie bar polagate i na zurka odma posle toa :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Не е тука соодветно место ама да ако се прекине во текот на второ полувреме се важи резултатот 0:3 т.е во меѓувреме ако не се преигра..
Истото важи и во Златна, зошто таму ја имам јас..

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Aj ne se zalite ja so polagam 25ti so da recam :D vie bar polagate i na zurka odma posle toa :D
Ааа па ако е за тоа и на 25ти полагам ама не идам на тој :)
И плус пошто е е-тест може да ми се падне од 5 саат да полагам,е тогаш што праиме....

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Ааа па ако е за тоа и на 25ти полагам ама не идам на тој :)
И плус пошто е е-тест може да ми се падне од 5 саат да полагам,е тогаш што праиме....
Abe ja moram da idam zadnji mi se na 25ti i na 7mi ispitite tuku racunaj 24ti denta ucenje poslabo , nema da bidam u sostojba :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Абе ќе има ли превоз од Железничка ?

Kajgana Shop

На врв Bottom