Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.949
За Филип Втори нешто ми мириса некој како намерно да сака да ни ја расипе забавата... Сега место да славиме на стадион со 20 000 гледачи ќе славиме со 4 000 гледачи на подлога која е како нива, не верувам дека ќе ги собере сите Комити а камоли и обичните гледачи... ИИии Лигата на Шампионите, нешто што го чекаме со години и сонуваме со години ќе ја играме во Куманово исто на стадион со капацитет 3000гледачи(каде може да имаме фрки со Албанци,Кумани..) или ќе играме во Софија,Тирана,Белград... Не знам премногу сум изнеервиран со ова и разочаран би сакал тие да ги исчукам малку :mad:
Брат стадионов во Ѓорче не собира ни 2 000, па камоли 4 000. Сега дека ги извадија столовите има многу поголем капацитет, али повторно не е доволно.
Ако не се лажам целата трибина ќе биде за нас, а за обичната публика ќе остане само спортивното трибинче што не собира повеќе од 200 гледачи :confused:
Жалосно, ни во Маџари неможеме да играме, пошто имало некои младински финалиња...
Се мислам дали да се собереме и да навиваме од надвор, од кај кејот :D
Или како денес, да се наполни и целиот тој дел позади едниот гол...:D

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.763
Поени од реакции
6.553
Мене уште од сега ме пука еуфорија,неможе ни да замислите што ке се дешава на 23 мај ,превртување ке биде :vozbud:!
Сите ние верни навивачи што го бодревме клубот кога му беше најтешко сега имаме право највеќе да се радуваме,пример ке го дадам Кратово кога одевме пешки 20 км на + 30 степени,тоа е љубов спрема клуб ! Нека знае цела Македонија за кого се навива,доста беше од маалски тимови,нашето време повторно доаѓа,ВАРДАР повторно е во мода,КОМИТИ ЗАПАД 1987 !

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Вардар- Металург(прослава на титула)

НАТПРЕВАРОТ ПОМЕЃУ ВАРДАР И МЕТАЛУРГ КОЈ СЕ ИГРА НА 23.05.2012 ВО 17,00 НА СТАДИОНОТ ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ Е ВОЕДНО И ПОСЛЕДЕН ЗА ОВАА СЕЗОНА.
ПО ЦЕЛИ 9ГОДИНИ КОНЕЧНО ДОЈДОВМЕ ДО ПОСАКУВАНАТА И ТЕШКО ЗАСЛУЖЕНАТА ТИТУЛА. НЕКОИ СМЕТААТ НЕЗАСЛУЖЕНО ПОРАДИ ОСТАНУВАЊЕТО НА ФК ВАРДАР ВО ПРВА ЛИГА, НО СЕПАК ИГРАТА НА ТЕРЕНОТ И ЗАЛАГАЊЕТО БЕШЕ ВИСТИНСКО И СО СИТЕ СИЛИ ТАКА ДА СИТЕ ТРЕБА ДА ИМ ОДДАДЕМЕ ПРИЗНАНИЕ НА ИГРАЧИТЕ.
ГИ ПОВИКУВАМЕ СИТЕ КОМИТИ, ВАРДАРЦИ, МАКЕДОНЦИ, СИТЕ НАВИВАЧИ, ДА ДОЈДАТ СО НАС И ЗАЕДНО ДА НАПРАВИМЕ ПЕКОЛНА ПРОСЛАВА НА ТИТУЛАТА.
ПРОГРАМАТА ПРЕЦИЗИРАНА ДОСЕГА Е СЛЕДНА:

-22.05.2012(ВТОРНИК) ВО 19-30 СЕ ТРГНУВА ВО ГОЛЕМ КАРАВАН ОД ПОСЛЕДНА 5КА ВО НОВО ЛИСИЧЕ СО ЦЕЛ ДА СЕ АНИМИРА СКОПЈЕ И ДА СЕ НАПРАВИ ДОБРА НАЈАВА.

-СОБИРОТ ЗА НАТПРЕВАРОТ ЌЕ БИДЕ ВО ПАРКЧЕТО ВО ЃОРЧЕ ВО 16,00, А АВТОБУСИ ЌЕ ИМА ЗА СЕКОЈА ПОДГРУПА.

-ЗА ВРЕМЕ НА НАТПРЕВАРОТ СЕ СПРЕМААТ ОДЛИЧНИ КОРЕОГРАФИИ, А ПО ЗАВРШУВАЊЕТО ОДЛИЧНО ПИРО ШОУ

- ПО НАТПРЕВАРОТ ОД 20,30 ЧАСОТ, НАВИВАЧКАТА ГРУПА ОГРАНИЗИРА ЖУРКА НА ШКОЛКА ВО ПАРК, СО ПОЗНАТИ ИМИЊА И ДЏ ДО УТРИНСКИТЕ ЧАСОВИ, ЗАГАРАНТИРАНИ АЛКОХОЛ И СКАРА КАКО И НАВИВАЧКИ ДОДАТОЦИ(НАСТАНОТ Е ОТВОРЕН ЗА СИТЕ)

-ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РАБОТА(ГРАФИТИ, НАЛЕПНИЦИ, МАИЧКИ) ЗА ВРЕМЕ НА ЛЕТОТО.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ОКОЛУ ТОА КОИ БЕНДОВИ ЌЕ НАСТАПУВААТ, ПРАШАЊА ВО ВРСКА СО РЕКВИЗИТИТЕ КОИ ЌЕ СЕ ПРОДАВААТ, КАКО И ПЛАНОВИТЕ НА И КООРДИНАЦИЈАТА НА ГРУПАТА НА НАШИОТ ФОРУМ WWW.KOMITI.ORG/FORUM

ГИ ЗАМОЛУВАМЕ СИТЕ ДА ГО СПОДЕЛАТ ОВОЈ НАСТАН !

СКОПЈЕ ДА ГОРИ, МАКЕДОНИЈА ДА СЛАВИ !!
За скици на графити јас ќе направам само вие да си најдете човек кои ќе ги нацрта на ѕид. Налепници јас сам ќе си правам и ќе лепам. На 8 јуни идам за Рим, а успат цел Балкан го поминувам, па ако има некој налепници нека даде ќе лепам по државите :)

Ф

Флеш

Гостин
За скици на графити јас ќе направам само вие да си најдете човек кои ќе ги нацрта на ѕид. Налепници јас сам ќе си правам и ќе лепам. На 8 јуни идам за Рим, а успат цел Балкан го поминувам, па ако има некој налепници нека даде ќе лепам по државите :)
Шо че праиш у Рим :)
Донеси и по некој играч од таму,да го стокмиме Вардар малце за Европа

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446

- Според последните информации кои ги добивме, реконструкцијата на теренот треба да заврши до крајот на месецов. Откако ќе биде поставена новата трева, истата ќе не може да се користи во следните четири до шест недели. Вардар второто коло од Лигата на шампиони ќе го одигра на својот стадион и пред верните фанови, изјави Шишковски.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.949

Еве да се уверите какви гзлари се овие ццц
Сега гледам дека голов на Фичо воопшто не бил со рака, па дури ми личи дека нема никков фаул тука. Првиот поништен гол не го ни ставиле.
При крајот на видеото истотака има ситуација кога е досуден непостоечки офсајд.
Горе-доле сум ги запамтил сите шанси :D

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.763
Поени од реакции
6.553
Инвазијата продолжува,на 23 мај се најавуваат луѓе од Неготино,Тетово,Радовиш,Велес .. :) Доказ дека за Вардар навива цела Македонија, ,да го напуниме Ѓорче до крај,КОМИТИ ЗАПАД 1987 !!!

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Шо че праиш у Рим :)
Донеси и по некој играч од таму,да го стокмиме Вардар малце за Европа
Како тура со другари ќе идам, а за мене тоа ќе биде графити тура. Па сакав, ако некој сака да даде налепници слободно нека ми даде ќе лепам по Рим и други Итаљански градови и плус поминувам по Балканот. Ќе лепам со сигурност нешто, дали мој стикери, дали за Вардар, дали ваши за Вардар, битно ќе лепам. Ќе ви донесам и слики, плус другарче има и добра камера со ефекти би излегле топ слики со стикерите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom