Фан Клуб: Вардар

Ф

Флеш

Гостин
Ајде со среќа нека ни е 6тава титула, Скопје слави ВАРДАРЕЕЕЕ па да играме во некое од европскиве натпреварувања, нека ни се множат титуливее...:cool:
Управата нека смокне сили и нека бара одма засилувања ако може...Бидејки сега заедно сме со Динамо З. нека зема одма некои засилувања од нив ...Време да не се губи :)
А Комити ако може нека ургираат до управа Шалке 04 да се стори за партнер клуб,покрај Динамо З. .....Ако може нека одат и кај собраќата Турци во Турција и нека бараат и од таму некои партнерства со големите турски клубови,ќе имаме голема корист од нив,во подем голем се они,сигурно ќе имааат некои клубови кои ќе сакаат да соработуваат и на позајмица играчи да даваат...Шкембари слушам и се шушка со Фенербахче клубот ке соработувале :)

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Честитки Вардаре,честито Комити да се множат титулите и тука да не се застане со успесите и да знаете и Виница навива за Вардар,поздрав и се гледаме за прославата за титулата !!!

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.255
Поени од реакции
2.590
^ Добредојдени сте сите без разлика кој од каде доаѓа, сите ги спојува Вардар и патриотските идеали на Комити, нормално дека на прославата ќе има луѓе и од други градови затоа што Вардар е бренд, Вардар е вистински клуб а не маалски клуб со навивачи од само една населба. Сите поголеми светски клубови имаат навивачи од целата држава па и пошироко.

МАКЕДОНИЈА ЗА ВАРДАР,
КОМИТИ ЗА МАКЕДОНИЈА.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.058
^ Добредојдени сте сите без разлика кој од каде доаѓа, сите ги спојува Вардар и патриотските идеали на Комити, нормално дека на прославата ќе има луѓе и од други градови затоа што Вардар е бренд, Вардар е вистински клуб а не маалски клуб со навивачи од само една населба. Сите поголеми светски клубови имаат навивачи од целата држава па и пошироко.

МАКЕДОНИЈА ЗА ВАРДАР,
КОМИТИ ЗА МАКЕДОНИЈА.
Ќе се види разликата која е помеѓу Вардар и останатите клубови на 23ти најави стигаат од сегдека дека ќе присуствуваат едино во овие шамипонски денови најтажно е што титулта ќе ја салвиме во Ѓорче на стадион кој сигруен сум ќе биде премал да ги собере сите навивачи на Вардар ,од најавите очекувам да бидеме миниму 2000 само Комити што значи дека ќе бидеме ние еден врз друг стуткани на големата трбина а за обичните гелдачи ќе остане она помало трибинче ама затоа се надевам догодина ова време ќе славиме двојна титула на Градски со 30 000 публика :)

Член од
22 септември 2011
Мислења
106
Поени од реакции
50
Ќе се види разликата која е помеѓу Вардар и останатите клубови на 23ти најави стигаат од сегдека дека ќе присуствуваат едино во овие шамипонски денови најтажно е што титулта ќе ја салвиме во Ѓорче на стадион кој сигруен сум ќе биде премал да ги собере сите навивачи на Вардар ,од најавите очекувам да бидеме миниму 2000 само Комити што значи дека ќе бидеме ние еден врз друг стуткани на големата трбина а за обичните гелдачи ќе остане она помало трибинче ама затоа се надевам догодина ова време ќе славиме двојна титула на Градски со 30 000 публика :)
Cestito Titula
a Dogodina sigurno ke e Interesno
Ckembari (pelister)
Shvercerat (Shkupi)
Ke bide interesna Prvata liga
ama prvo Uspeh vo Liiga na championi i daj boze da dojdete do duel vo grupi so Galatasaray :))))

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
^ Да се надеваме. Ваљда догодина малце поинтересно ќе биде на навивачки план, годинава освен против Рибари и Фаланга немавме некој навивачки "дуел" на трибина ( дуел у наводници е )..... Ептен мртва сезона на тој план. Плус забраните не утепаа....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.800
Само ја ли неможам да го отворам видеото :mad:
ЕДИТ: Сега ми покажа дека е тргнато :cautious:

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Да се направи настан официјален за 23ти мај.. Сигурно има многу што воопшто не знат дека Вардар е Шампион а го следеле Вардар пред неколку години, да се слушне да се разгласи да се собере што е можно повеќе луѓе на трибина да грми да пука да се слушнеме до Солун!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.800
Ако де, треба да ни е чест што клуб од илјадници километри од Македонија, баш Вардар го вика на јубилејот :D

Кој баксуз сум значи, има ли полошо нешто од тоа да полагаш на 23 Мај? :icon_mrgr:Кај ќе учам со целата оваа возбуда, па уште ако го стават во 2 да биде, ќе треба за саат време да завршувам :icon_mrgr:

Член од
15 јануари 2011
Мислења
371
Поени од реакции
497
Ако де, треба да ни е чест што клуб од илјадници километри од Македонија, баш Вардар го вика на јубилејот :D

Кој баксуз сум значи, има ли полошо нешто од тоа да полагаш на 23 Мај? :icon_mrgr:Кај ќе учам со целата оваа возбуда, па уште ако го стават во 2 да биде, ќе треба за саат време да завршувам :icon_mrgr:
не си единствен не се секирај и јас полагам :) , немај гајле на поправен ќе идеме, не се пропушта таков спектакл

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.800
не си единствен не се секирај и јас полагам :) , немај гајле на поправен ќе идеме, не се пропушта таков спектакл
Нема поправен, има да положам па мајка Јана да е :icon_mrgr:
Плус си знаат кога се работи за Bардар, ако треба и во 7 сабајле ќе биде колоквиумот :icon_mrgr:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
И ја на 23ти полагам...........:mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom