- Член од
- 31 август 2008
- Мислења
- 1.853
- Поени од реакции
- 815
Од Челзи испаднавме затоа што од 3 шута примивме три гола во двете утакмици и затоа што Меси утна пенал, а не затоа што не можевме да дадеме гол. Ипак им дадовме два втората утакмица.ne znam zosto ama mislam deka Song ke blesne dokolku dojde. Poglednav nekolku klipovi od nego, i mi izgledase ko da e roden za u Barca. Kakvi samo pasovi servirase za napagacite. No sepak ke stojam na toa deka najmnogu ni e potreben eden gol igrac, treba da znaat kako ispadnavme od Chelsea, i sto ni trebase na takvite mecevi
Затоа некој што може да игра во одбрана и е комфорен со топката во нозе мора да се донесе иако искрено повеќе сакав барса да ги потроши сите 40 милиони на Тиаго Силва или да го земе Агер отколку да се донесе Сонг.
Иначе, очигледно е зошто Барса не проба да купи напаѓач кога можеше со малку напор да го донесе ван Перси или еве Љоренте кој вчера изјави дека не го продолжува договорот со Билбао. Во 2013 се носи Нејмар. Затоа и нема да се потрошат сите 40 милиони кои што беа наменети за ова лето.
После тоа што му се испушти на Бартоломеу дека би сакал да го види Нејмар во Барса после олимпијадата не ми изгледа невозможна целата приказана што кружи околу Нејмар.
Многу веројатно е Росел да ги повлекол истите врски што го донесоа Роналдињо во Барса и за Нејмар. Има верзија на приказната дека Најк ги платил тие 10-12 милиони на Сантос за Барса да има приоритет за Нејмар затоа што не сакаат најголемата нивна ѕвезда после Кристијано да игра за тим што не е спонзориран од нив.
Е, сега дали Нејмар е гол играч каков што ни треба тоа ќе видиме ама оваа сезона ќе мора да се крстиме во Виља да му помогне малку на Меси.