Фан Клуб: Барселона

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
^ Уживанција. Што би рекле бугарите, страхотен е малиот. :)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Венгер ги барал Афелај и Тељо за Сонг.
Афелај може ќе гу пуштат али за Тељо мислам дека не. Боље би било Куенака.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Венгер очигледно сака уште еден Волкот во тимот.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ако го дадат Афелај за Сонг нека се убијат сите од прв до последен.
За телено не ми е жал, нема ништо посебно да се развие од него, ама Афелај има многу да покаже, само да не се повреди пак.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не ми се веруваат шпекулацииве за Тељо или Афелај.
Имаме доста крила, Мијаичи, младинец во кој многу влеваме надежи е пратен на позајмица, така да не гледам како би имало место за уште едно младо крило.
Сонг изјави вчера дека имало интерес од Барселона, но дека е среќен во Арсенал, така да или ќе фрлите големи пари или не верувам дека ќе го земете.
Второ, и најважно, немаме замена за Сонг, така да не ми се верува дека тој било каде ќе оди.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.665
Поени од реакции
11.816
Демек ќе го давате Тељо на позајмица?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Демек ќе го давате Тељо на позајмица?
Само што го читав фан клуб Ливерпул и се мислев дали таму или тука да напишам. :D
Вчера извори блиску до клубот изјавиле дека нашето раководство ќе ги извести сите клубови кои се заинтересирани за Тељо дека момакот нема да биде продаден ниту пуштен на позајмица. Се очекува оваа недела да потпише и нов договор со клубот. ;)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.665
Поени од реакции
11.816
Само што го читав фан клуб Ливерпул и се мислев дали таму или тука да напишам. :D
Вчера извори блиску до клубот изјавиле дека нашето раководство ќе ги извести сите клубови кои се заинтересирани за Тељо дека момакот нема да биде продаден ниту пуштен на позајмица. Се очекува оваа недела да потпише и нов договор со клубот. ;)
Е ајде да видиме :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Cumbre por Tello
Во моментот во просториите на клубот се одржува состанок помеѓу раководството и агентот на Тељо. Се одлучува иднината на Тељо, во игра се овие 3 опции:
-Да биде пратен на едногодишна позајмица,
-Да биде продаден со бај-бек клаузула,
-Да му биде продолжен договорот, а тој сезоната да ја започне во Б-тимот, па понатаму, доколку има потреба, да биде целосно прекомандуван во првиот тим.

--- надополнето: 14 август 2012 во 22:36 ---

Брајча Каталонци, насловната на Спорт.ес изгледа вака:
Untitled.jpg

Подпретседникот Бартомеу веќе е во Лондон и преговара за трансферот на Сонг.

B

Beck's

Гостин
ne znam zosto ama mislam deka Song ke blesne dokolku dojde. Poglednav nekolku klipovi od nego, i mi izgledase ko da e roden za u Barca. Kakvi samo pasovi servirase za napagacite. No sepak ke stojam na toa deka najmnogu ni e potreben eden gol igrac, treba da znaat kako ispadnavme od Chelsea, i sto ni trebase na takvite mecevi

Kajgana Shop

На врв Bottom