- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.834
- Поени од реакции
- 492
Знае да игра и како штопер во арсенал покрај дм има играно и како штопер, а бидејќи сте танки на штоперските позиции сигурен сум дека таму најчесто ке игра.
Отстрани си го линкот од потписотЗнае да игра и како штопер во арсенал покрај дм има играно и како штопер, а бидејќи сте танки на штоперските позиции сигурен сум дека таму најчесто ке игра.
Кога и да доби шанса да игра во првиот тим досега, Делофеу не ја искористи најразумно. Треба малку да ја крене главата накај соиграчите, да престане да себичи и да дрибла непотребно и почесто да подава. Против Б-тимови, така може да постигне хет-трик, ама против одбраната на Реал, Валенсија, Севиља и Атлетико, ќе изгледа смешен и жален во исто време. Ипак, еден е Меси и не можат да го имитираат.Деулофеу треба во прв тим наместо Куенка и Тељо, барем знае и гол да даде. На негови години Меси почна да прави партали, треба да му се даде шанса да се развие на повисоко ниво.
He came in peaceАј не го закачајте Дани тука некаде и ја сум со брадава моја јебига ме мрзи да се бричам
Него пазете ја сликава
Фабре на млади години
Не ви личи на