Фан Клуб: Барселона

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Знае да игра и како штопер во арсенал покрај дм има играно и како штопер, а бидејќи сте танки на штоперските позиции сигурен сум дека таму најчесто ке игра. :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.601
Поени од реакции
22.597
Знае да игра и како штопер во арсенал покрај дм има играно и како штопер, а бидејќи сте танки на штоперските позиции сигурен сум дека таму најчесто ке игра. :)
Отстрани си го линкот од потписот ;)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Делофеу со хет-трик на отварањето на Сегунда против Алмериа, само штета, сме изгубиле 4-5.

Иначе да, Сонг 90% е наш играч. Очигледно ќе е земен за ротација на позициите ДМ и ЦБ.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Деулофеу треба во прв тим наместо Куенка и Тељо, барем знае и гол да даде. На негови години Меси почна да прави партали, треба да му се даде шанса да се развие на повисоко ниво.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ne znam sto ke ni e Song,a ne znam i samiot sto bara kaj nas.Ako go zemat za DM,ondak i samiot znae deka ke igra ednas na 3-4 utakmici...No ako go zemaat (ne znam dali igral porano) kako zamena za Maske ili Pike,odnosno da moze da igra i na stoperskata pozicija ondak super e.Ako ne,transferot ke bide fejl...Znaeme deka ni trepa napagac i odbranben,a upravata odi na ovoj poteg...
Ili pak ima uste edna varijanta,sto ne veruvam deka ke se sluci : da pocne Tito da igra malce poveke so dolgi topk,da ja smeni taktikata vo tekot na mecot pa taka Song da igra namesto Buskets....
Nejmar se vrate vo Santos i na prvata utakmicda dade super gol,ah kolku ni e potreben....
Ako lani igrase Kuenka i Tello,Delofou moze duplo poveke utakmici da igra sezonava,no se zavisi od toa kako Villa ke se vrati....

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.601
Поени од реакции
22.597
Деулофеу треба во прв тим наместо Куенка и Тељо, барем знае и гол да даде. На негови години Меси почна да прави партали, треба да му се даде шанса да се развие на повисоко ниво.
Кога и да доби шанса да игра во првиот тим досега, Делофеу не ја искористи најразумно. Треба малку да ја крене главата накај соиграчите, да престане да себичи и да дрибла непотребно и почесто да подава. Против Б-тимови, така може да постигне хет-трик, ама против одбраната на Реал, Валенсија, Севиља и Атлетико, ќе изгледа смешен и жален во исто време. Ипак, еден е Меси и не можат да го имитираат.

П.С.
Како што читам, Дани распалил на денешната прес-конференција. :icon_lol: ЅВЕР!!

--- надополнето: 18 август 2012 во 00:19 ---

Лејдис анд џентлмен, ај презент ју... Д' МОУСТ ФЕЈМС ТЕРОРИСТ ИН Д' ВРЛД:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ова со брадава на Дани и јас го приметив.
Како Талибанец се направил, нека земе нека се избричи, може да го уапсат на аеродром :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ај не го закачајте Дани тука некаде и ја сум со брадава моја :pos:јебига ме мрзи да се бричам :ROFLMAO:

Него пазете ја сликава
Фабре на млади години

Не ви личи на

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
He came in peace :)

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.175
Поени од реакции
1.271
Ne mi e jasno zasto site tolku sakaat da dojde nekoj napagac vo barca,koga gi imame messi,villa,sanchez,pedro, pa i cuenca i tello.Song si e taman, ni treba covek na taa pozicija, da go odmori malku i buskets a mozebi ke bide i prvo timec ne se znae :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
SONG ficha por Barca, confirmado!

Честитки, 30 автогола да даде! :X3:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Официјално,постигнат е договор со Сонг,19 М ...
Ќе биде претставен понеделник пред мечот со Сампдорија за Гампер купот....па ајде да ни е здрав и жив и да се вклопи штое можно побрзо...инаќе не ми прави кејф овој трансфер...

Kajgana Shop

На врв Bottom