Фан Клуб: Барселона

M

Mayavin

Гостин
Фати со мускулна повреда аут до Јануари. По се изгледа неможе со темпото на Флик.

Читнав една статија како го убедувале да иде на операција бидејќи повредата неможе убаво да заздрави. И према ова неможе многу минути да игра нит па може спринт да речеме фул 90 минути и да биде стандарден.

Деновите на Фати и Феран ќе да се одброени. Фабрицио пиша дека Барса летово приоритет им е лево крило и дека Леао и Нико се имињата.

Тука веќе се знае дека со Леао ќе милкаат кликови а вистинската цел ќе е Нико.

Член од
11 октомври 2017
Мислења
435
Поени од реакции
160
Крило или 9-ка,судокуто во нападот и големата одлука што треба да ја донесат Лапорта и/или Деко.Деновиве/Неделиве се повеќе и повеќе се зборува и крева фама за овај Гјокереш,да бидам искрен мене не мие ништо посебно,а очигледно јасно е дека пола Европа ќе се бори за неговиот потпис реално Гоќереш не е млад има 26 години е во полна зрелост факт е дека нема некое претерано искуство и голема е веројатноста да му тежи дресот од само една добра сезона да дојде во Барса и да го предводи нападот ќе биде голем психолошки притисок за него-А контрадикторно на тоа Барса иако го потпиша договорот со Најк неможе пак да троши како во времето на Бартомеу па ќе биде ризичен потег за да го договорат иако знаат дека неможат луксузи да си прават.Друга работа Левандовски моментално ја игра една од најдобрите сезони во Барса во животна форма е па се поставува прашањето што со него? Што се однесува за Крило за Леао се сложувам има незгоден карактер,а од друга страна Нико ако пак си игра курташак да се врати од на одмор па да ја соопшти одлуката па сето тоа да се пролонгира до Август подобро нека не го земаат.Трета работа одбраната е доста тенка десен бек ајде Кунде Араухо кога ќе се врати ќе се покрие некако левата страна е доста проблем и Балде знае понекогаш да тегни некои повреди а замена немаат за него,овај ДОмингез во Пелистер 2 постава би играл.ВО средината зависи пред се дали Френки ќе продолжи ако НЕ продолжи јас би тргнал по Зубименди чист Дм профил а и фактот дека е Шпанец му доаѓа на Лапорта како кец на десетка собирање на шпанската гарда,Кимих мие повеќе некој контролор некој Чави профил.

M

Mayavin

Гостин
Официјално соопштение од клубот извадиле, утакмиците со Валенсија, Алавеш и Аталанта ќе се играат на олимпискиот стадион. Се работи Февруари да се вратат на кампот.
Се шпекулира 16ти против Рајо.

Паааа фала курцу се враќаме дома, ова олимпискиов ептен бетер од гостинско коло се осеќаш дека се дур ги гледаш.

Тек 2026 сезона кога ќе се отвори со 105 илјади гледачи? Па тоа ќе биде лудило од подршка за играчите.
:drk:

1000076802.jpg

@NuRkAc другар мислам дека сите во фан клуб ти ги почитуваме мислењата споделени ама брат 5 пати се изгубив во четивово.
:pos:

Чисто најкултурно прашувам што е форава и зашто делува како на typewriter да пишуваш?

Прашања кои ме мачат. :coffee:

Последно уредено од модератор:
Член од
11 октомври 2017
Мислења
435
Поени од реакции
160
Официјално соопштение од клубот извадиле, утакмиците со Валенсија, Алавеш и Аталанта ќе се играат на олимпискиот стадион. Се работи Февруари да се вратат на кампот.
Се шпекулира 16ти против Рајо.

Паааа фала курцу се враќаме дома, ова олимпискиов ептен бетер од гостинско коло се осеќаш дека се дур ги гледаш.

Тек 2026 сезона кога ќе се отвори со 105 илјади гледачи? Па тоа ќе биде лудило од подршка за играчите.
:drk:

Прегледај го приврзокот 435897

@NuRkAc другар мислам дека сите во фан клуб ти ги почитуваме мислењата споделени ама брат 5 пати се изгубив во четивово.
:pos:

Чисто најкултурно прашувам што е форава и зашто делува како на typewriter да пишуваш?

Прашања кои ме мачат. :coffee:

Друже поради мои приватни обврски немам многу време и заправо многу ретко пишувам и следам на форумов затоа пишувам еднашка ама опширно,ама ветувам дека одсега ќе биде помалку.

M

Mayavin

Гостин
Друже поради мои приватни обврски немам многу време и заправо многу ретко пишувам и следам на форумов затоа пишувам еднашка ама опширно,ама ветувам дека одсега ќе биде помалку.
Никогаш не ми сметало тоа што опширно ти е мислењето токму напротив да не ме сватиш погрешно.
Ептен сега вака кога ми кажа и разбирам зашто без запирање ги пишуваш мислењава скоро од кога те памтам на форумов.:D

Ја би ти рекол почесто да лупаш мислења знаејќи каква ти е ситуацијата барем ќе знам зашто така без општ ред ги пишуваш некои мислења.
Секој со своето другар, поштувам на одоговорот и одвоеното време.
Спортски поздрав и секое добро.(y)

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.829
Поени од реакции
4.423
Пре би го ставил Форт наместо Мартин, иако е по природа десен бек

• Ми се допаѓа
Reactions: k15
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.343
Поени од реакции
7.099
бесен флик,не можат да дадат два голови против полџавот алонсо...

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.414
Поени од реакции
38.953
Дај да вадиме некоја пара од Де Јонг додека држи цена. Мислам дека неговите денови во прва постава се завршени, а платен е како ѓавол.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.634
Поени од реакции
7.766
Што се случи?????
Јас исклучив демек добиен натпревар, сега гледам 2:2 :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.835
Поени од реакции
11.984
Ова со офсајд стапициве полека станува фрустирачки, не може бе цел меч така да играш, 90 минути да му дозволуваш на тимови како Ѕвезда, Еспањол и Селта со еден пас преку средина да излегуваат сами пред гол и да се надеваш на ситни офсајди како тогаш со Мбапе. Тоа еднаш во 100 натпревари се случува, треба да се фокусираат на посед.

И што е со црвениве картони, толку ли се неинтелегентни? Араухо лани заеба потенцијална шанса за финале со оглед на тоа дека вкрстуваа со Дортмунд, сега овој денеска од ништо никаде прави црвен и пак истата беља, па боље пушти нека дадат гол, отколку вака, ја шитнаа утакмицата тотенхемски.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.343
Поени од реакции
7.099
неверојатни работи,касадо со жолт прави очигледен прекршок за црвен,топката и играта не се задржуваат,кунде прави грешка невообичаена за искусен дефанзивец и поклонува гол,потоа пак исто се дозволува селта да се прошетаат и дадат втор гол.....

M

Mayavin

Гостин
Премногу глупи грешки во краток период.
Премногу како да се опуштија со ротациите и ајде сега му ја мислиме на лш.

Играва без Ламин е премногу тапа. Према мене мислам ја фејкнаа за да не иде со репка и да одмори плус една таман за против Брест во лш.
Што кур на крајот на денот дете е, нека ужива во живот.
Замисли навистина беше повреден и го немаше 3 месеци, ова ли ќе е играта?

Касадо требаше малку да намали со еуфоријата и да свати дека Флик напраи 2 измени и те остави тебе со жут картон. Пренаивно од негова страна,
немаше никаква потреба за такви глупости.

За Кунде незнам што да кажам. Битна асистенција ама како можеше бе со таква грешка да ја ебеш утакмицата...
Ова со офсајд замките се океј е сваќам, ама неможе баш од сите играчи тоа да го играат како што треба на врвно ниво.

А кога збориме за врвно ниво Френки брат ако ова ти е играта до крај сезона и не упалиш веднаш брзина,
многу лесно може да стигне до хир ви гоу кој што веќе кога го спомнав Кристенсен он е према многу медиуми на излезна врата бидејќи Барса ќе го продава нареден преоден рок. Кој иначе праел операција на двете стапала и се очекува дури крај Јануари да се врати.:ROFLMAO:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.414
Поени од реакции
38.953
Поздрав до агентот на Кристенсен кој јадеше гомна дека е спремен и ќе се врати крај на септември, чисто колку да ги потпали медиумите да штампат дека намерно не го регистрираат за да дојде Олмо.

:kuracc:

M

Mayavin

Гостин
Си ја научија лекцијата да не се опуштаат и рутински победија.
За мене не е битно кој е противникот лш нема опуштање кој и да е, да биле никој и ништо немало лш да играат.

Кога го видов Џерард Мартин прва реков толку е, ама очигледно можеме ние до утре гомна да јадеме знае Флик што прави.
Гледам замерки му фаќаа за ротациите ама просто несмее збор да се каже, навистина ростерот крца и препуни се со деца ама пак на вакви збиени распореди сакаш нејќеш мораш да ротираш. Барем е детерминиран, па и изгубена или нерешено одговорноста ја превзема он и кур го заболе.

Знам колото не е завршено ама гледајќи ги тие утре што ќе играат само Пул и Монако можат да не прескокнат.
Уште померачка ми е сликава кога ја гледам гол разликата набиена, што секако е многу битна во ваков формат на лш.
Да не беше црвениот со Монако многу лесно први ќе бевме али мање више битно е тоа кога првите 8 идат напред.
Повелете табела за убава вечер. (y)

1732660968960.png

Kajgana Shop

На врв Bottom