Фан Клуб: Барселона

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Два пораза по ред.....во ера на Пеп ова мислам дека се нема случено.
Ништо ајде таа е, Гвардиола ја претера работава денеска, Мурињо ја постави фантастично играва.
Одиме на ЛШ, иако после ова треба чудо да се случи за да ја свртат работава.

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Катастрофа.
До кога Барса ќе има месечари на голот? До кога?
Трагично е што играта им е целосно прочитана, одбраната е заспана, нападот неефикасен, играчите од клупа не внесуваат свежина и тн. и тн.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Едноставно не ни беа мотивирани,а и онака ладно ја испратив утакмицата..
потфрли одбраната,еден од послабите натпревари на пујол,валдес денеска утна за 2та гола,за првиот огромна помош од пујол.
Меси слаб,Иниеста исто еден од послабите..
Тељо е уште дете за вакви натпревари,Тиаго добар..
Самото стартување со Тиаго и Тељо во прв тим кажа многу работи..
се надевам дека ќе го згазиме челзи во вторник.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
САМО ЈАКО ВО ВТОРНИК МОМЦИ ТОА Е ТОА ИДЕМЕ НАТАКА!

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Слабо ... Понемоќни мислам дека не сме биле. Заслужено не победија. Се било ама како овој пораз ништо не ме погодило повеќе. Не е моја работа да критикувам негде, но сепак мислам дека Пеп претера малце со внесувањето на Тељо во прв тим. Добар играч е, но премногу млад за ваков натпревар. Исто така http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T7Z7nuxzAjU ова беше тоа што ни фалеше денес. Изгубивме титулата во Шпанско, сега останува да се сконцентрираме за во вторник за Челзи.

R

Rigel Kent

Гостин
Odbrana ni fali , Puyol poleka go gazi vremeto iako i sega e dobar , no Mascherano e iznudeno resenie za stoper. So cvrsta odbrana ke nema problemi za napadot , a za napadot po ne znam koj pat ke kazam nema klasicen napagjac.

G

grande-juve

Гостин
Жал ми е зашто си имаме златна формација со која станавме најмалку топ 3 тим воопшто во фудбалот, 4-3-3, со која доминиравме. Добро, експерименти, тројца во одбрана, превртени пирамиди, тоа е во ред со помаливе екипи, ама зошто да не се оди со тоа што е проверено и што сигурно дава резултат. Вечер олку грешни подавања не памтам кога сум видел. Тељо психички не беше спремен, Иниеста не беше на ниво, Чави освен промашувањето мислам дека беше еден од најдобрите и ептен се изнервирав кога го извади Пеп, Тељо мораше на полувреме аут. Тоа е, ја изгубивме титулата по вторпат, единствено позитивно што гледам во ова е што за наредната сезона ќе влеземе малку огладнети, тоа малку ми фали, глад.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
сезонава Барса не е баш онаа како минатите години,доминација без добра идеја и шут во и околу шеснаесетникот,секој натпревар го гледам де жа ву........Давид Виља и Абидал очигледно се ненадоместливи,исто и Пике не ја изигра сезонава поради недоволно опоравување,а младите не се покажаа баш во најдобро светло........тоа е тоа,спортот е таков,нека им е честита победата на мадриѓаниве,се надевам ќе им се оддолжиме во финалето на ЛШ,ако се сретниме

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
Cestito maska igra. Spored sansi i posed, i ako gi iskoristivte site sansi ne zasluzivte poraz. Nereseno si imavte vo dzep. Ama takov e fudbalot.
Kako i da e, ne e se gotovo ima uste da se igra do kraj.
Real nema igrano so Sevilla, Bilbao, Granada ...toa se 9 boda, a plus i vo megjuseben imate podobar skor. Vo Madrid, Barsa tepase 3-1.

I

IBIZA SOUND

Гостин
od prviot do posledniot site slabo
a nekako i pep nemase nekakvo resenie kako da ja postavi igrata

R

Rigel Kent

Гостин
Pep eksperimentirase so sostavot kako so mecot so Osasuna,i nego mu e jasno deka treba da se nasoci kon CL i Copa del Rey, se drugo bi bilo dopolnitelno optovaruvanje za igracite.

B

Beck's

Гостин
ne znam za vas ama mene premnogu me dopre ovoj mec, ne pamtam a i ne sum siguren deka pak nekogas ke pominam niz seta ova nervoza.

Koa na vakov mec Busquets-Iniesta ke bidat igracite so mozebi najmnogu izgubeni topki, togas definitivno nesto ne e vo red.

Sami se pobedivme vecerva, a ne znam dali nekogas ke sfatam sto gi snajde igracite

R

Rigel Kent

Гостин
ne znam za vas ama mene premnogu me dopre ovoj mec, ne pamtam a i ne sum siguren deka pak nekogas ke pominam niz seta ova nervoza.

Koa na vakov mec Busquets-Iniesta ke bidat igracite so mozebi najmnogu izgubeni topki, togas definitivno nesto ne e vo red.

Sami se pobedivme vecerva, a ne znam dali nekogas ke sfatam sto gi snajde igracite
Zamor i zasitenost od pobedi , 11 meca bevme bez poraz. Mecov dojde vo nezgodno vreme pomegju dvata meca so Chelsea ednostavno pregolem pritisok.

Kajgana Shop

На врв Bottom