P
pepito*
Гостин
Не барајте виновници, мора да се мисли на следната утакмица, ако не успееме да влезиме во финале, тогаш плачете, сега не е време за тоа. Не смее да ни падне моралот, тоа најмногу го посакуваат сите хејтери. За со Челзи сакам да игра Пике, искрено незнам која е причината, поради која не игра, пред да се повреди против Милан, играше најдобро во одбрана, ни фалеше многу денеска во воздушните дуели, Реал тоа го искористи за првиот гол.
Вака сакам да биди првиот тим, а друга работа е како ќе направи Пеп и како треба
--------------------------------Валдес---------------------------------
-----Дани --------------------Пике---------------Маскерано------
-------------------------------Бускетс---------------------------------
------------------Чави------------------Иниеста---------------------
-----Педро----------------Меси------------------------Куенка------
------------------------------Санчез------------------------------------
Игравме нешто слично против Гетафе, таа утакмица заврши добро.
Челзи нема многу да напаѓа, па затоа и не ни треба одбрана од четворица, секако Бускетс би бил четвртиот ако има потреба. Куенка би морал да се враќа повеќе во одбрана, за да покрива при контри. Куенка и Педро би имале задача да ја развлечат одбраната, Санчез шпиц, а Меси либеро.
Мораме да им ја пробиеме одбраната брзо, а подобар начин за тоа од напаѓање со сите сили нема. Сакам да се вратиме на најдобар можен начин, можеме да направиме ремунтада
Visca el Barca !![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
Вака сакам да биди првиот тим, а друга работа е како ќе направи Пеп и како треба
--------------------------------Валдес---------------------------------
-----Дани --------------------Пике---------------Маскерано------
-------------------------------Бускетс---------------------------------
------------------Чави------------------Иниеста---------------------
-----Педро----------------Меси------------------------Куенка------
------------------------------Санчез------------------------------------
Игравме нешто слично против Гетафе, таа утакмица заврши добро.
Челзи нема многу да напаѓа, па затоа и не ни треба одбрана од четворица, секако Бускетс би бил четвртиот ако има потреба. Куенка би морал да се враќа повеќе во одбрана, за да покрива при контри. Куенка и Педро би имале задача да ја развлечат одбраната, Санчез шпиц, а Меси либеро.
Мораме да им ја пробиеме одбраната брзо, а подобар начин за тоа од напаѓање со сите сили нема. Сакам да се вратиме на најдобар можен начин, можеме да направиме ремунтада
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Visca el Barca !
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)