Фан Клуб: Барселона

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
ЕТЕ ГОООООООООООООООООООООООООО

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Повреден сум, кога го видов лицето на месо ме обзема некое чувство досега неискусено.
Честито до Реал...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Да водевме 5:0 и да игравме против небитен тим, Тељо денес 3 гола ќе дадеше...
Ниеден не беше на ниво, што е премалце во еден ваков дуел.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Се изнапромашивте ептен, имавте каде каде поголеми шанси али тоа е......Им се јавиле Челзи да им кажат како да играат....
Со среќа во лига шапиони....

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Слабо, мнооогу слабо одигравме, не се креираја доволно шанси, па на крај дури и одбраната се изнагреши. Ко го видов Пиќе кај шо станува си реков че го клај напред, а тој Фабре го пушти, ама пак џабе се беше. Следно со Челзи мора помотивирано да се излези, да не им се остава ама ич простор и аман со онаа комотност што ја имаат кога че ја примат топката или кога ја чекаат в место да ја примат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Едно прашање: Кога и со кого играте во Копа Дел Реј?

B

Beck's

Гостин
ne pamtam vakva nervoza i vakva slaba igra. Pep seuste misli deka moze da gi pobedi so koj i da e igrac. Mesto Tello-Sanchez i mesto Thiago-Fabregas trebase uste od pocetok. Kolku i da bea slabi dvajcata, sepak znaat kako vo vakvi dueli

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Најслабата Барса која некогаш сум ја видел. Џабе е толкав посед на топка кога прво полувреме без удар на гол бевме. Кредитот кој го има Пеп во Тељо е преголем и му се удри од глава. Дечкото потфрли, Арбелоа го прочита како селско букварче. Сум за дисциплински мерки но на ваков натпревар грешка е Санчез да стартува од клупа, барем ќе влечеше игра на него а Меси ќе се отвараше почесто. Епик феил потег на Пујол да ја гради топката на гол линија, освен ако замислата му беше Валдес да ја собере а овој не го разбра. Одбраната никогаш не била толку индиспонирана. Го немаше дури и она препознатливо триаголник додавање. Чави заеба чист зицер, само незнам до кого таа завршница ќе не зеза.

Ако Пеп ја жртвува лигата за ЛШ ќе го сфатам, ако играме вака во вторник тешко нас ќе биде. Како и да е доминираме 5 години, ќе доминираме и во иднина. Еден пораз не значи плукање и понижување. Овој тим давал радост во минатото ќе дава и понатака во иднината.

Visca el Barca !!! Челзи........... Loading :sneaky:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Тоа е тоа...

Слабо одиграа многу вечерва, Реал си ги искористи шансите а ние се мачевме цел натпревар. Кој и да каже дека Барса ја играла својата игра се лаже, Барса одигра со многу грешки, како да не беа присутни на натпреварот.

Се надевам дека Пеп ќе ги среди за Челзи, да не паднат психички тоа најважното.

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Искрено, дечкиве не беа баш мотивирани за натреваров, многу грешки, тељо стартер WTF?
Челзи има да го јаде во вторник.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Тоа е тоа момци, ја утнаа работата вечерва момците и Пеп.
За титулата воопшто не ми е криво, криво ми е за поразот, прв после скоро 4 години у Примера од Реал.

Сега ако успее Пеп да ги мотивира за со Челзи, ќе биде добро, мада тешко верувам.

Како и да е, главите горе.

R

Rigel Kent

Гостин
Ocajna realizacija, mora da se premine preku ovaa losa serija na promasuvanja.Pep dosta bese so eksperimenti.
Sakam kompletno fokusiranje za Chelsea i CL .

Kajgana Shop

На врв Bottom