Фан Клуб: Барселона

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Маскерано ке е повеке од потребен против Реал, но ајде барем во купот ке го видиме :)

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Епа честито победа, слаба игра, со многу мака, но 3 бода се 3 бода. И пак истат песна во одбраната, на Ел Класико ќе мора многу посериозен пристап.
И еве јас мислев дека Милито ќе изигра на ниво во одбраната, ама сепак сум бил грешка...My bad.
А инаку, некој претходно рече, а и мене некако истото ми се виде, Чави и Тиаго како да се гушеа на теренот...се надевам семо дека тоа така ни се чинеше или дека Чави немаше баш своја вечер...Како и да е, одиме со сите сили напред кон трофеите.

VISCA EL BARCA !!!!!
VISCA EL CATALUNYA !!!!!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не ми е јасно зошто кријат за Пујол. За секој еден играч се знае колку ќе отсуствува, тоа се открива за еден ден. Зошто за Пујол нема никакви информации? Само ни велат се работи на негово закрепнување. :tapp: Најверојатно ќе пропушти уште 2-3 недели, а може и повеќе(мои предпоставки). Бојан се повреди синоќа, за саат време кажаа од 6 до 8 недели ќе го нема, а за Пујол 2 месеца не можат да кажат. Пујол не го очекувајте барем за 2 Ел Класика, а може и сите да ги пропушти. Ама зошто од клубот не сакаат да кажат колку време го нема, па ваљда не е киднапиран капитенот. Разочаран сум од ситуацијава. Не сум песимист, иако би требало да бидеме(Пике и Бускетс стопери=сачувај Боже), ама да кажеа дека ќе го нема до крајот на сезоната, барем да не се лажеме пред секој натпревар. :toe::nerv:
Зошто мислиш дека кријат?
Има 32 години и само од него зависи за колку време ќе се врати на теренот.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Повредата на Пујол не е обврзана со време . . . Закрепнувањето на играчот зависи само од него . . . . За Ел Класикото од Ла Лига доколку не добие зелено светло, а најверојатно нема Пујол БЕЗ ЛЕКАРСКА ДОЗВОЛА ќе се врати за Копа Дел Реј, слушајте ми го зборот . . . .

--- надополнето ---

I

IBIZA SOUND

Гостин
jas pred nekoja den pisav deka za puyol ne se znae koga ke se vrate(barem taka procitav) A vie tuka mi vikavte deka naskoro ke se vratel,a sega izgleda ke ispadne na moeto deka se uste ne se znae koga ke se vrate a kako sto ode rabotata ne e cudo do krajot da go nema (ne daj boze) :)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Тешко нас ако до крајот отсуствува Пујол,ах бре Абидал мораше и тебе да ти се случи најлошото.Иначе капитенот ако не се врати против РМ да сте сигурни дека 2 или повеќе голови ке примиме...:nesvest:

Мурињо го спремал Пепе да го држи Меси,има да се смееме :drk:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Пике и Буски има да ги отворат на брзина. Нема да мора некоја игра да има Реал само топка у празно на Роналдо, ќе не уништат ако играме со нив у одбрана:tapp:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
А Пујол вришти од брзина, исто и Милито...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Милито не го ставам во ниту една можна комбинација за играње, а Пујол си е приказна за себе и Пике е подруг кога игра во тандем со Пујол.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Мора да ќариме на сите 4 утакмици против Реал Мадрид

Ако ги поминеме во Лигата на Шампионите и да ја освоиме тоа ќе биде најслатката победа на Барселона до сега против Реал

Дечково мора да ги реши !

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.638
Поени од реакции
22.674
Пујол нема толку кондиција, ама има брзина повеќе и од Пике и од Бускетс и од Милито. Лани на првото Ел Класико (1-0) лично Пујол не спаси.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Пујол има борбеност и пожртвуваност повеќе од било кој одбрамбен фудбалер,тоа го прави ГОЛЕМ!

Се надевам дека ќе игра за Ел Класико,но ова со ќутењево ми е сомнително многу.. се си мислам дека нема да го видиме до крајов на сезонава.

јас би го играл Фонтас па "куд пукло и нек се зарати" :)

Kajgana Shop

На врв Bottom