Фан Клуб: Барселона

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Сакаш да кажиш дека последните 20 години немал некој со п0веќе од 18 асистенции ? Чави имаше 20 во сезоната 2008/2009 ...
Изгледа според бројот на одиграни натпревари во лигата :smir:

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Серхио Рамос е суспендиран против Барса така?

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Кога излезе Габи Милито вчера и на негово место влезе Педрито, живна целата игра . . . Значи како црна овца е на терен, секогаш кога игра мора да примаме гол . . .

Инаку во тој момент, средниот ред ни изгледаше вака : ТИАГО - ЧАВИ - ИНИЕСТА ( ПОКРЕАТИВЕН СРЕДЕН РЕД, ЗДРАВЈЕ )

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Иначе Милито го „најде“ Виља, кога бидна пеналот...

P

pepito*

Гостин
Мислам дека Рамос има 10 жолти, па нема да игра на првото Класико, поарно да играше, според мене бољи е Арбелоа од него.

едит
и Карваљо и Алонсо имаат по 10 АМА десеттиот не го заработија вчера :salut:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.637
Поени од реакции
22.674
Пред точно една година. 10 април 2009
Оу, какви спомени ми буди овој натпревар. Сечам се ко да је јуче било. Во куќата на другар ми, околу 10 души бевме, комшиката збудале, 3 пати дојде да ни се пожали на вревата шо ја правевме. :pos2:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
20 convocados para viajar a Donetsk . . . La lista completa es la siguiente: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Xavi, Villa, Messi, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Milito, Maxwell, Afellay, Adriano, Jeffren, Oier, Fontàs, Thiago y Jonathan dos Santos.

Пујол не е повикан :nesvest:

Ништо, ако и за Ел Класико не е спремен, а веројатно нема да е, го очекувам ова :

Валдес
Дани Бускетс Пиќе Адриано
Кеита
Чеви Иниеста
Педро Меси Виљ
а​

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Мислам дека Рамос има 10 жолти, па нема да игра на првото Класико, поарно да играше, според мене бољи е Арбелоа од него.

едит
и Карваљо и Алонсо имаат по 10 АМА десеттиот не го заработија вчера :salut:
И Арбелоа е суспендиран...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Арбелоа мислам дека е единствениот суспендиран за Ел Класико.
Рамос, Алонсо и Карваљо имаат по 10 жолти картони. За втора суспензија треба да имаат 11!

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Јас мислам дека никој не е суспендиран !

EDIT: Само Гранеро е суспендиран никој друг 100 % е точна оваа информација !

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Јас мислам дека никој не е суспендиран !

EDIT: Само Гранеро е суспендиран никој друг 100 % е точна оваа информација !
ОК . . . Му ако сака нека излезе со Норис на терен :smir:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.637
Поени од реакции
22.674
Не ми е јасно зошто кријат за Пујол. За секој еден играч се знае колку ќе отсуствува, тоа се открива за еден ден. Зошто за Пујол нема никакви информации? Само ни велат се работи на негово закрепнување. :tapp: Најверојатно ќе пропушти уште 2-3 недели, а може и повеќе(мои предпоставки). Бојан се повреди синоќа, за саат време кажаа од 6 до 8 недели ќе го нема, а за Пујол 2 месеца не можат да кажат. Пујол не го очекувајте барем за 2 Ел Класика, а може и сите да ги пропушти. Ама зошто од клубот не сакаат да кажат колку време го нема, па ваљда не е киднапиран капитенот. Разочаран сум од ситуацијава. Не сум песимист, иако би требало да бидеме(Пике и Бускетс стопери=сачувај Боже), ама да кажеа дека ќе го нема до крајот на сезоната, барем да не се лажеме пред секој натпревар. :toe::nerv:

Kajgana Shop

На врв Bottom