Фан Клуб: Барселона

R

Rigel Kent

Гостин
Меси беше во пасивен офсајд во претходниот пас(од Алвес изгледа беше до Педро), а во пасот од Педро до Меси, се беше чисто затоа што и двајцата беа зад одбраната, и тука офсајд нема.

Sepak mislam deka imase offside:) , Messi ja aktivirase svojata pasivna offside pozicija.Podobro bese Pedro sam da sutira kon golot.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
ај нека ни е честито полуфиналето и вака да играме против задрид, во врска со утакмицата алвеш ме разочара во одбраната, поголемиот дел од киксовите произлегоа од него али во напад супериорен плус гол даде така да простувам му. како и да е сите одиграа на топ ниво, кеита ебати ГОЛИШТЕТО :drk::drk: џабе не му е омилен фудабелер на Пеп :smir:. сега само пујол да ни се врати и нема да имаме вакви дупки во одбраната

П.С. мурињо нека си резервира за у капелата оти нема да преживее до крајо на сезоната :pop::buum::vozbud:

--- надополнето ---

Кеита: "Овој гол е за мојот брат Абидал , врати се што побрзо"
ЦАР !!! :nesum::pipi:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Честито победа и пласман во 1/2 финале.. :smir:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Јас си стојам на тоа дека голот беше офсајд. Ама како и да е манита не е малку :)

П.С. Кој ќе најде слика за у потпис од денсањето на Дани и Адриано после голот на Дани има пиво :):)

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Гледав на скај
Два цитати ќе извадам од коментаторот

1. камерата е кон трибините, коментаторов вели: како ли им е на овие навивачи, буквално секоја недела си се радуваат на победа

2. само што заврши мечот, коментаторов вели: порака до мадрид: се што можете вие, ние можеме повеќе

:vozbud:

ајде чекор по чекор, само едно нешто не можам да сватам. ноншалантноста и ефтино продадени топки, многу често одиме по линијата - од готово да напраиме вересија.

виља мора да ја докаже класата што ја има, во спротивно сум за во иднина да седне на клупа малку. не асистира, не краде, не влага во шанси, а кога ретко ќе влезе мизерна завршница, го остава голманот без работа. бојан со сигурност во 5 утакмици ќе постигнеше гол(ови) дури и учинокот во играта ќе беше поголем. криво ми е што е така но во овој момент виља е кочничар, се надевам Пеп тоа го има во предвид

неколку крупни грешки на алвес, но, и покрај тоа, каков фантастичен фудбалер. буквално како што самиот за себе изјави пред некое време: кичмата си ја кршам за барса

иниеста перфекција. ќе се осудам да го споредам со зидан

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Повеќето сметаа дека е полошо што првиот дуел е на Кампот, но јас токму тоа го сакав затоа што очекував убедлива победа од 2 - 3 гола разлика. Ќе беше многу потешко ако првиот дуел беше на гостински терен, но вака полуфиналето е веќе осигурано.

Одбраната не беше на врвно ниво, но сепак без Пујол и Абидал е друго. Мислам дека со Алмерија треба да игра Милито, треба да му се даде повеќе шанса.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Сега гледав highlights...одличен гол на Кеита, одлична игра на Иниеста, Меси ги разигруваше сите, асистираше, шутираше....
Ама имавме и среќа, посебно во првите 10 минути, ако влезеа тие две шанси на Шахтјор, ќе беше у пичку матер тешко...
За средината немам зборови, перфекција...нападот каков таков ќе се оправи, нема вечно да не постигнува голови, она што ме плаши
е како и секогаш одбраната. На неколку натпревари Валдез не вадеше, денес имавме и среќа, а и Шахтјор нема толку искуство на вакви натпревари.
Против некоја посериозна екипа таквите грешки може да бидат кобни. Знаеме дека одбраната не е иста без Пујол и Абидал, но сепак мора да
се отстранат овие грешки, мора да се стабилизира. Бускетс сепак не е стопер, треба да му се даде шанса на Милито, барем на натпреварот со Алмерија, да се види како ќе изигра. Ни треба класичен стопер на тоа место. Пиќе ја нема таа стабилност кога не е Пујол покрај него, очигледно му треба време да се навикне да игра без него во тандем.
Сепак, како и да е, играта денес беше задоволителна, повеќе од добра и може да кажеме дека сме веќе скоро полуфиналисти, а тоа значи ЕЛ КЛАСИКО пак....

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Најтапа фан клуб, нишо не се дешава се тоа па тоа:) Честито победа јас искрено се сомневам дека некои играчи од тимот се луѓе. Јас пре би рекол марсовци се, друго логично објаснување за ваква доминација нема!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Најтапа фан клуб, нишо не се дешава се тоа па тоа:) Честито победа јас искрено се сомневам дека некои играчи од тимот се луѓе. Јас пре би рекол марсовци се, друго логично објаснување за ваква доминација нема!
Не е до нас, до тимот е, се едно те исто...:):)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не бе...до допингот е :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom