Фан Клуб: Барселона

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
4 дуели со Реал, што е многу многу е :D ке се изнагледаме на добар фудбал :) се надевам дека нема ниту една да изгубиме :D

R

Rigel Kent

Гостин
Паметен потег на Иниеста сега ке си биде топ спремен за со Реал :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Се надам дека Виља ќе се среди у скоро време :/

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
odlicno,iako vo odbranta mnogu dupki :)
ама која одбрана без Пујол и Милито од најдобрите денови ќе гледаме вакви натпревари....за жал за противниците таа аномалија на Барса не можат да ја искористат заради фантастичниот среден ред(Чави-Иниеста) и нападот(пред СЕ Меси ! )

како што и претпоставував,Шахтјор покажа и жилавост и карактер,им фалеше искуство од вакви натпревари каде присебен играч би ги искористил неколкуте опасни ситуации кои ги створија нивните бразилчиња....поискусниот и подобриот ЗАСЛУЖЕНО ќе патува во наредната фаза :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^ Тогаш нека продолжи да не дава гол Виља :)

Добар натпревар...фантастично.Сега со мирна глава на реваншот.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Топоини од резултат. Искрено ни на крај памет не ми дојде вакво водство против Украинциве, упс бразилциве.
Играта одлична у второ, не дека беше лошо у прво туку одбраната колку толку се стабилизира.
Алвес феноменален, класа над останатите бекови, Иниеста одлична партија со голче и страшна асистенција.Маскерано исто беше фантастичен вечерва.
Се на се добра игра од сите иако имаше некои несвојствени грешки при додавањата помегу одбраната и средината. Али после петардава неможе на никој ништо да му се замери.
И ајде конечно да се врати Пујол, да не се тресеме на секој напад на противникот, да дојде до стабилност и балансираност во одбраната.

Visca el Barca !!

flagvl8.gif

I

IBIZA SOUND

Гостин
a nesto i messi mnogu mi poste nekako :)
da veruvame deka do el klasiko ke se raspucaat zaedno so vila

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Иначе мора да се напомене дека вечерва над 50% од шансите беа искористени, ако не и повеќе, што кажува за одлична реализација.

Друго, освен што се постигнаа пет гола, знаете друго што е добро ?? Постигнати се од 5 различни играчи а притоа ни еден гол не е постигнат од главниот тандем за голови ( Меси и Виља ). Значи има кој да покрие и кога на овие двјаца не им оди.

Моментално за нивната нереализација ич не се секирам, головите нивни ќе дојдат мнооогу бргу, главен проблем сега е одбраната, али без Пујол и Абидал за очекување беше тоа.
Се надевам дека и тој дел ќе биде спремен за Ел Класико.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Највеќе ме радува тоа што дадовме петарда без нападот, што значи дека не зависиме само од Меси и Виља. Иниеста беше страшен денеска, колку е само ненормален не е свесен самиот. Чави некако го немаше ама се извади со голов на крај. Пике и Бускес веќе никогаш заедно оти против брзи напаѓачи се стварно мизерни. Ама после петардава неможам повеќе да ги критикувам само ЧЕСТИТО ПОЛУФИНАЛЕ И НЕКА СЕ МНОЖАТ ПОБЕДИВЕ

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.672
Поени од реакции
22.757
Епа, драги фанови, тражили сме - гледачемо! :):):)
Критикувавме за (не)реализацијата, еве петарда во 1/4 финале од ЛШ. Може да се каже дека сме во 1/2 финале.
Охохо, сега знаете што следи. Прво тренингот против Алмерија, па реваншот против Шахтар, а после дркајте. 2 натпревара по ред против Мадрид. :drk::drk:
Некако после ова вечерва ми се крена самодовербата, кога ќе помислам дека (најверојатно) веќе за следниот дуел(Алмерија) се враќа и Пујол.:vozbud:

Оценки нема да давам посебно за играчите. Цела екипа одигра добро, Виља не го покажа најдоброто.
Средината(+играчите од средина кои играа и на други позиции: крило и стопер), т.е. Чави, Кеита, Маскерано, Иниеста и Бускетс феноменални, само на Бускетс нема да му ја заборавам таа шанса кога можеше директно да шутира(буквално чист со голманот).

И, да. ИМА НЕКОИ ОД ВАС КОИ МИСЛАТ ДЕКА ГОЛОТ ШО НИ ГО ПОНИШТИЈА БЕШЕ ОФСАЈД?!?! Да им е*ам све живо, ЧИСТ ГОЛ ни поништија.

• Ми се допаѓа

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Епа, драги фанови, тражили сме - гледачемо! :):):)
Критикувавме за (не)реализацијата, еве петарда во 1/4 финале од ЛШ. Може да се каже дека сме во 1/2 финале.
Охохо, сега знаете што следи. Прво тренингот против Алмерија, па реваншот против Шахтар, а после дркајте. 2 натпревара по ред против Мадрид. :drk::drk:
Некако после ова вечерва ми се крена самодовербата, кога ќе помислам дека (најверојатно) веќе за следниот дуел(Алмерија) се враќа и Пујол.:vozbud:

Оценки нема да давам посебно за играчите. Цела екипа одигра добро, Виља не го покажа најдоброто.
Средината(+играчите од средина кои играа и на други позиции: крило и стопер), т.е. Чави, Кеита, Маскерано, Иниеста и Бускетс феноменални, само на Бускетс нема да му ја заборавам таа шанса кога можеше директно да шутира(буквално чист со голманот).

И, да. ИМА НЕКОИ ОД ВАС КОИ МИСЛАТ ДЕКА ГОЛОТ ШО НИ ГО ПОНИШТИЈА БЕШЕ ОФСАЈД?!?! Да им е*ам све живо, ЧИСТ ГОЛ ни поништија.
Еве, јас мислам дека беше офсајд.
И не знам дали убаво примети, ама на Меси му беше суден офсајд, не на Педро.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.672
Поени од реакции
22.757
Еве, јас мислам дека беше офсајд.
И не знам дали убаво примети, ама на Меси му беше суден офсајд, не на Педро.
Меси беше во пасивен офсајд во претходниот пас(од Алвес изгледа беше до Педро), а во пасот од Педро до Меси, се беше чисто затоа што и двајцата беа зад одбраната, и тука офсајд нема.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Епа честито победа.
Искрено не очекував петарда. Мислев ќе биде еден до два гола разлика. Ама ова што се случи е повеќе од одлично :)
Се распука цела екипа, пет гола од пет различни играчи. Јбг, не го гледав натпреварот, ако сака некој да најде highlights, или ако најдам јас ќе постирам тука.

VISCA EL BARCA !!!!!
VISCA EL CATALUNYA!!!!!

• Ми се допаѓа

Kajgana Shop

На врв Bottom