I
IBIZA SOUND
Гостин
odlicno,iako vo odbranta mnogu dupki
ама која одбрана без Пујол и Милито од најдобрите денови ќе гледаме вакви натпревари....за жал за противниците таа аномалија на Барса не можат да ја искористат заради фантастичниот среден ред(Чави-Иниеста) и нападот(пред СЕ Меси ! )odlicno,iako vo odbranta mnogu dupki
И пред првото Ел Класико долго време немаше гол :tv:Се надам дека Виља ќе се среди у скоро време :/
Еве, јас мислам дека беше офсајд.Епа, драги фанови, тражили сме - гледачемо!
Критикувавме за (не)реализацијата, еве петарда во 1/4 финале од ЛШ. Може да се каже дека сме во 1/2 финале.
Охохо, сега знаете што следи. Прво тренингот против Алмерија, па реваншот против Шахтар, а после дркајте. 2 натпревара по ред против Мадрид.
Некако после ова вечерва ми се крена самодовербата, кога ќе помислам дека (најверојатно) веќе за следниот дуел(Алмерија) се враќа и Пујол.
Оценки нема да давам посебно за играчите. Цела екипа одигра добро, Виља не го покажа најдоброто.
Средината(+играчите од средина кои играа и на други позиции: крило и стопер), т.е. Чави, Кеита, Маскерано, Иниеста и Бускетс феноменални, само на Бускетс нема да му ја заборавам таа шанса кога можеше директно да шутира(буквално чист со голманот).
И, да. ИМА НЕКОИ ОД ВАС КОИ МИСЛАТ ДЕКА ГОЛОТ ШО НИ ГО ПОНИШТИЈА БЕШЕ ОФСАЈД?!?! Да им е*ам све живо, ЧИСТ ГОЛ ни поништија.
Меси беше во пасивен офсајд во претходниот пас(од Алвес изгледа беше до Педро), а во пасот од Педро до Меси, се беше чисто затоа што и двајцата беа зад одбраната, и тука офсајд нема.Еве, јас мислам дека беше офсајд.
И не знам дали убаво примети, ама на Меси му беше суден офсајд, не на Педро.