Фан Клуб: Барселона

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Аууу одлична победа, со ваков состав, против Виљареал, на гости....немам зборови.
Секоја чест за Тиаго, ама овој натпревар го доби одбраната.:) Пиќе постигна гол а Викецот спаси неколку чисти топки.
Ни се насмевнува титулата во Ла Лига :)

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Валдес е казнет со алмерија, што ќе значи дека е чист за Класико, истото се однесува и за Бускетс . . . А и онака никој нема да направи жолт со Алмерија, пошо ќе играме со Барса Б . . .
Искрено не е ни битно кој ќе игра против Реал во Ла Лига.

Повеќе сакам сите да се спремни за финалето на купот зошто и да не победиме на Бернабеу Ла лига е наша, а ако изгубиме во финалето Реал добива каква-таква титула.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Пеп: 8 поени е одлична предност, но чудни работи се случуваат во фудбалот, Реал Мадрид е одличен противник. :zver:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Waka Waka ги направи мусака :vozbud:
Тиаго беше одлична замена за Чави, не се ни чувствуваше неговото отсуство, точно не ни треба Фабрегас, Тиаго е 100 пати боље од него плус е млад
п.с. Пиќе треба да го пуштат шпиц ја мислам :pos2:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849

Постојат 2 причини за прославата на голот на Пике токму на тој начин:
1. Го посветува голот на Абидал, покажувајќи 22-бројот на дресот на Абидал;
2. Го покажува датумот 02.02(втори втори:icon_lol:), датумот на кој им е роденден и на него, и на Шакира. :):)

R

Rigel Kent

Гостин
On the other injured players, Guardiola revealed that Pedro and Maxwell “are better and this afternoon we’ll see if they are ready or not” while Puyol “is almost fit, but not quite yet”.

Znaci ne sakaat da rizikuvaat so Puyol.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Супер супер,перфектно во секој поглед.Титулата може да се каже дека е решена,честито.
Без Меси( 45 минути ),Чави,Пујол ,Абидал и Педро ( значи 5 првотимци) против Виљареал плус на Ел мадригал алал нека му е.Јас ќе бев презадоволен и со нерешено со оглед на тоа дека задрид киксна.

Немам зборови за Пеп и Тиаго,првиот многу паметен а вториот маестро.Тиаго направи да не се чуствува отсуството на Чави,со само 19 години на вакво дерби и важен натпревар детето ја имаше цела одговорност.Не знам дали да пишам дека е следниот Чави,Иниеста или Роналдињо,продори како Иниеста,пасови и контролирање на топката како Чави а движење и финти како Рони.Феноменално...Отсекогаш викам дека не ни треба Фабрегас,тука ни е Тиаго,а ако го земиме Фабре многу ќе згрешиме,ќе го загубиме Тиаго (а тоа не смее да се случи).
Waka Waka :baeh: .... +8

R

Rigel Kent

Гостин
Andres Iniesta:

"It's one step more, important, but there are still many points. We must congratulate the team for the effort against a great team."

"We are the number 1. Too often Valdes is there to stop it. For me is the number 1."

"It's a very difficult, because Villarreal played very well and had chances to win."

"Now it's Champions, a tough tie, but this victory gives us a lot of faith."

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
^^
Токму така. Тиаго кога го гледам не го гледам Чави туку гледам комбинација од Чави и Иниеста проследено со некои финтици ала Роналдињо. Едноставно е фантазија од играч. Со леснотијата која игра мислиш има 300 натпревари позади него у Примера.
Следната сезона мора да добива повеќе простор и шанса за напредување у прв тим.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
^^
Токму така. Тиаго кога го гледам не го гледам Чави туку гледам комбинација од Чави и Иниеста проследено со некои финтици ала Роналдињо. Едноставно е фантазија од играч. Со леснотијата која игра мислиш има 300 натпревари позади него у Примера.
Имаше официјална потврда од клубот дека ќе биде промовиран во првиот клуб за 2011-12 сезоната. :)

Иначе, еве ги потезите на вечерашниот капитен, кои што можеби го решија натпреварот:
1.

2.

3.

:aplauz: Вистински капитенски! :cuc:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи врска немам шо хајлајтс гледав, ама знам видов како Валдес и Waka Waka ги силуваат Виљареал. Значи многу мразам кога нема да гледам утакмица на Барса, посебно оваа Тиаго кога играл сега.
Како и да е нека се множат победиве па и титуливе. Лигата е решена, останува Купот и ЛШ.
Искрено во лигата против Реал знам дека се работи за престиж ама и да изгубиме или нерешено да завршиме мене ми е баш сеедно. Во купот мора да се изигра на ниво за да не им оставиме титула на Мурињо и компанија, па за другото ќе ја мислиме кога ќе дојде време.
Шахтјор ју ар некст :)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
^^
Да да,дефинитивно следната сезона мора да игра повеќе и да добива шанса по 90 минути.Уште не ми се верува со каква леснотија играше детето,во дерби и важен натпревар.За Фабре кока кола ќе биде...
И да,големо БРАВО за Валдез и Маскерано(душа остава на терен),а Афелај се посигурен и влегува полека во филозофијата...
П.С:Ако некој наиди на клипче на Тиаго од вечер одма овде да го постира,под хитно хехе....

Kajgana Shop

На врв Bottom