Добар одмор за пред утамицата со ШахтјорАаааааааааа Меси не е во 1от состав,Пеп веќе не верува во Меси,готово оваа работа летото ќе го продадеме....Шала на страна,многу добар потег на Пеп,и да изгубиме јас сум за да не влези Меси,сигурно има ситна повреда или потребен му е одмор,како и да е,имаме голема предност,со среќа....:back:
Сега сакав да го пишам истотоМомци.... може да се прогласиме шамиони на Шпанија а?
Можеме да си дозволиме два порази и еден нерешен резултат, без притоа Реал да киксне и сеуште да бидеме шампиони.
Ne znam , sega ja gledav statistikata-Maskerano trebase na napravi zolt .Sega i toj i Busquets ,Valdez i Messi se zagrozeni .P.S И ова со намерните жолти, беше одлично замислено
Валдес е казнет со алмерија, што ќе значи дека е чист за Класико, истото се однесува и за Бускетс . . . А и онака никој нема да направи жолт со Алмерија, пошо ќе играме со Барса Б . . .Ne znam , sega ja gledav statistikata-Maskerano trebase na napravi zolt .Sega i toj i Busquets , Pique i Valdez se zagrozeni ako ne gresam
I jas mislam deka e podobro so Barca B da igrame protiv Almeria a Messi neka ne go vnesuva vo igra .Валдес е казнет со алмерија, што ќе значи дека е чист за Класико, истото се однесува и за Бускетс . . . А и онака никој нема да направи жолт со Алмерија, пошо ќе играме со Барса Б . . .