Фан Клуб: Барселона

Член од
25 април 2010
Мислења
91
Поени од реакции
4
Ако играме со Милито,мајмун ке го направат...и ќе примиме гол.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.080
Дани-Бускетс-Абидал-Адриано
Дани-Бускетс-Абидал-Максвел
Дани-Бускетс-Милито-Абидал
Дани-Милито-Абидал-Адриано

Впрочем има милион варијанти....... Лично јас НЕ САКАМ Габи и Максвел да ги видам со Арсенал...​

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ова е најдоброто според мене што можеме да го издвоиме во одбраната:
Дани-Милито-Абидал-Максвел
100 пута боље Милито отколку Буски.
Ќе ги кинеме нервите на Максвел и на Габи али тоа е.. Пеп секад му дава предност на Максвел во одност на Адриано и тоа го имајте на ум.:)

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Честито победа, тешка и тесна, но одиме понатаму.
За Арсенал, ќе биде тешко со кој и да играме во одбрана, бидејќи ќе ги нема Пиќе и Пујол, се надевам
Абидал ќе си биде супер како и до сега, а за Милито ако игра...само се надевам ќе има среќа да не направи некоја грешка
што би можела скапо да не чини.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Моментално Адријано пред Максвел на левата бековска позиција. :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
najverojatno buskets bi trebalo da dobie prednost pred milito,zs go vidovme vcera milito bese epten tromav :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
А зошто нема да играат Пиќе и Пујол?

Ме мрзи да барам поназад...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.538
Поени од реакции
22.398
Ако убаво се сеќавате и лани на реваншот со Арсенал, на Кампот неможевме да ги гледаме Пике и Пујол(тогаш и двајцата заради суспензија).
Тогаш игравме на Кампот со Маркез-Милито како одбрана, па на една контра, Бентнер ни заби гол за 0-1. После следуваше шоуто на Меси и знаете шо се случи.

Иначе, мечот ќе го суди токму судијата кој лани без врска му даде црвен на Пујол во 92ра минута и досуди пенал за Арсенал, па им даде шанса на Лондончани. Во спротивно, ќе имавме 1-2 од Лондон и Пујол за реваншот ќе играше.
Станува збор за Масимо Бусака, кој го судеше и финалето во Рим, против Јунајтед.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ако убаво се сеќавате и лани на реваншот со Арсенал, на Кампот неможевме да ги гледаме Пике и Пујол(тогаш и двајцата заради суспензија).
Тогаш игравме на Кампот со Маркез-Милито како одбрана, па на една контра, Бентнер ни заби гол за 0-1. После следуваше шоуто на Меси и знаете шо се случи.

Иначе, мечот ќе го суди токму судијата кој лани без врска му даде црвен на Пујол во 92ра минута и досуди пенал за Арсенал, па им даде шанса на Лондончани. Во спротивно, ќе имавме 1-2 од Лондон и Пујол за реваншот ќе играше.
Станува збор за Масимо Бусака, кој го судеше и финалето во Рим, против Јунајтед.
:tv:

Се гледаме во вторник :))

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.538
Поени од реакции
22.398
:tv:

Се гледаме во вторник :))
Ти смеј се без доказ. А, еве ти од мене , па види дека Цеск сам се удри во Пујол т.е. сам си ја заглави ногата помеѓу двете нозе на Пујол. Ако не можеш да забележиш, повели:

А, во вторник се надевам нема да изостанува препознатливата игра и од двете екипи. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom