Фан Клуб: Барселона

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Гатузо лекција да ти одржи, оди со кравите и не враќај се. Во просек играчите на Наполи имаат истрчано по километар повеќе, гниди, бекпас амеби.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.310
Поени од реакции
4.231
Ракктич = ПодајМуНаМеси
Бускетс кој кур му е, Де Јонг топка не фати....
Зашо мава со глава у ѕид Сетиен не ми е јасно... Изглеа сака 2 утакмкци да има само у ЛШ.
На вакви тимови треба Артур д даде топка у простор и Фати да ги рашириме....
Ако, не даеме гол тука, слушајте ми го зборот ќе отпаднеме...

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Не знам што да се очекува кога во тимот нема креативци ала Чави или Иниеста. Ракитич уште по лицето му се гледа дека нема желба за игра и стварно не знам зошто се мачи веќе. Кој да подаде топка за гол? Дали забележавте една ситуација кога Меси буквално сам стоеше покрај аут линијата некои 2-3 минути без да добие топка, а во средината пред 16 наредени како во линија Видал, Гризман, Пике, Де Јонг.. ова првпат го гледам...страшно. Мора да ги внесе Фати и Артур и да играме класична 433

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Ретардот краварски со Видал на десно крило, овај имал филозофија, овај трето вечерно нема завршено. Ансу барем ќе го гледаме како пробува напред да одигра, ќе губи топки, ама ќе се обидува, за разлика од ретардираната желка и компанија. Бековиве наши со по една нога се родени, коњи пејсмерчанти, кога ќе ти текне дека Алвеш и Марсело се бекови, абе богови се за овие денешниве мутавици.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Дно, мада не ни очекував повеќе со 4 некреативни средњаци.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Леле Ter Stegen голманчиште два пати не спаси... Одбранава сите на продажба треба.... Ќе ти ебам ретардираните

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Бускетс жолти, Видал црвен, а Желкитиќ мува не го лази, племе му ебем ќе игра секоја утакмица до крај. Пике ако се сјеба ќе е уште поинтересно хххххх. Дно дна, можда ќе поминат на Кампот, па после ново епско силување во четвртфинале

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Абе овој Умтити испаѓаше ко раткапна, Pique испаѓаше ко млечен заб.. За овој Juniorov испадна од одбрана ко почетник на сред раскрсница додека полага градска. Катастрофа :pos: :D

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Колку само залутани луѓе има во клубот... Овој Фирпо тежок просек, Бетис е максимум што треба да помириса во кариерата, сигурно во топ 10 најлоши играчи што сум ги гледал во Барса. Откако е дојден ама баш во ниеден момент не ме убедил дека треба да игра тука.

Ракитиќ ако имаше малку доблест ќе се самоисклучеше од тимот, ќе се извинеше колку да си спаси малку репутација и ќе отидеше на одмор негде на Јадранот да си планира во кој клуб наредно ќе игра. Не можам да го гледам веќе, целата почит за она што го правеше порано ја снема кај мене.

Сетиен посебна приказна... Ај што направи кретенски потег што го стави Ракитиќ наместо Артур, па плус и го зафркна Фати. Океј што не беше во прв тим ама во ваква утакмица мораше да влезе многу порано и тоа место Видал а не место Гризман. Вака ем џабе влезе, ем Видал изгуби живци и останавме и без него за реваншот.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Ако Барса по некоја случајност освои ЛШ, ќе направам скриншоти од некој мислења овде и ќе си ги урамам :vozbud: :icon_mrgr:
Инаку јас сум задоволен од резултатот и прикажаната игра. Ова наликува на Барса која сме навикнати да ја гледаме. Разочаран сум од поединци како Ракитич и Бускетс (Иако беше прогласен за играч на натпреварот, имаше клучно додавање при постигнувањето на голот, направи милион грешки). На Видал не му доаѓа памет очигледно. Умтити и во ваква форма за Ленгле е МАЈСТОР.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Ако Барса по некоја случајност освои ЛШ, ќе направам скриншоти од некој мислења овде и ќе си ги урамам :vozbud: :icon_mrgr:
Инаку јас сум задоволен од резултатот и прикажаната игра. Ова наликува на Барса која сме навикнати да ја гледаме. Разочаран сум од поединци како Ракитич и Бускетс (Иако беше прогласен за играч на натпреварот, имаше клучно додавање при постигнувањето на голот, направи милион грешки). На Видал не му доаѓа памет очигледно. Умтити и во ваква форма за Ленгле е МАЈСТОР.
Ти и лани за валверде истото го викаше, дека сме супер и дека освојуваме ЛШ :) ова ако е Барса која сме навикнати да ја гледаме, тоа е Барса од валверде навака, на тоа сме навикнати, во право си.

Kajgana Shop

На врв Bottom